Hoe Zit Het Met De Kwaliteit Van Replica Horloges Voor Hublot Big Bang Series 301?

Op de replicamarkt van horloges zijn imitatie Rolex-horloges altijd een hot merk in de branche geweest. Laten we naast Rolex replica-horloges vandaag nog kijken naar de Hublot Big Bang-replica. In dit nummer selecteren we de replica Hublot Big Bang-serie 301 om u voor te stellen.

De eerste indruk van dit Hublot Big Bang replica horloge is dat het vol vitaliteit is en zeer onderscheidende sportelementen heeft. De replica Hublot Big Bang-serie 301 heeft een horloge van 44 mm en is een iconische grote wijzerplaat. Roestvrijstalen kast, keramische bezel, de bezel voelt glad aan, de textuur ernaast is delicaat en zes Hubble-vormige H-vormige titanium schroeven op de bezel zijn versierd. Het horlogeglas is gemaakt van saffier dubbelzijdig blauw gecoat kristalglas. De textuur is zeer transparant en de blauwe film is prachtig onder refractie van licht.

De nep Hublot-wijzerplaat is bedrukt met zwarte geruite strepen, wat een kenmerk is van F1-race-elementen die in het horloge zijn geïntegreerd. De buitenste ring van de puur zwarte wijzerplaat is ontworpen met een unieke minuutschaal en ook de uurschaal is zeer uniek. De Arabische cijfers worden gebruikt voor het meervoudsgetal en de metalen spijkers worden gebruikt voor de rest.

De drie kleine wijzerplaten in het midden vallen op. De kleine wijzerplaat op 3 uur is een 30-minuten chronograaf wijzerplaat, de kleine wijzerplaat op 6 uur is een 12-uurs chronograaf wijzerplaat en de kleine wijzerplaat op 9 uur is een gewone uurwerk kleine secondewijzer. De opvallende rode secondewijzer in het midden is waar – getimede seconden. Daarnaast is er ook een kalendervensterfunctie beschikbaar tussen 4-5 uur, wat uiterst praktisch is en het bekijken gemakkelijker en handiger maakt.

Het Hublot Big Bang replica horloge met titanium legering achterkant en saffier spiegel. Het Hublot Big Bang-lettertype op de achterkant van de behuizing is heel duidelijk en de lettertypediepte is precies goed. Het horloge uurwerk maakt gebruik van de 7750 uurwerken gepolijst in overeenstemming met de echte, en het uiterlijk van de replica Hublot uurwerk is gewijzigd en gepolijst. De gelijkenis met het echte is erg hoog. Het uurwerk is stabiel en nauwkeurig. De fout kan in principe binnen 10 seconden worden opgelost.

De band van de replica Hublot Big Bang-serie 301 is ook gemaakt van hetzelfde materiaal als de echte. Een zwarte band van natuurlijk rubber. Deze rubberen band is niet alleen erg zacht en past om de pols, maar heeft ook een uitstekende water- en zweetbestendigheid. Car tape texture design wordt ook gebruikt op de tape, die rijker is aan textuur en mooier. De roestvrijstalen gepolijste gesp is geborsteld en heeft een Hublot-logo op de gesp.

De horloges van Hublot zijn zeer onderscheidend, vaak geschokt door het contrast van het horloge. Er zijn veel combinaties van de Hublot Big Bang replica-serie. Bovenstaande zijn slechts de basismodellen van de chronograaf. Als je van Hublot houdt, hoef je helemaal niet te aarzelen, om nog maar te zwijgen, deze Hublot AAA-replica is ook erg goed in termen van kostenprestaties.