Brons: Replica IWC Pilot’s Automatic Spitfire Watch

In ons spel LOL (League of Legends) zullen we spelers tegenkomen in de bronzen rangen, wat een relatief laag niveau is van alle rangen. In de horloge-industrie zijn bronzen horloges echter niet van een laag niveau; veel modellen zijn van de koning, vooral de merken van IWC en Panerai, bronzen modellen zijn het meest. Op de Baselworld 2019 introduceerde IWC nog een bronzen horloge: IWC Pilot’s Watch Automatic Spitfire IW387902. Laten we vervolgens de kwaliteit van dit IWC pilotenhorloge in detail uitleggen.

Deze replica IWC Pilot’s Watch meet 41 mm en kan door veel mannen worden gedragen. Vermeldenswaard is het materiaal van de kast van ons IWC replica horloge. De kast is gemaakt van onderscheidend brons en hetzelfde unieke metalen materiaal is toegevoegd als het origineel, dat na verloop van tijd langzaam zal oxideren. Vanwege verschillende gewoonten van de drager is de kleur donker of licht, elke replica IWC Pilot’s Watch zal anders zijn dan de uiteindelijke kleur. Na een matte behandeling zal brons na verloop van tijd een unieke patinakleur vertonen, waardoor elk horloge meer exclusieve kenmerken krijgt.

Het replica horloge van de IWC Pilot maakt gebruik van een dubbelzijdig convex saffierglas met antireflectiecoating. De reflecterende wijzerplaat is blauw. Het spiegeloppervlak van de IWC-horloges van hoge kwaliteit hebben allemaal een coating, waarvan de meeste zijn onderverdeeld in twee soorten blauwe coating en transparante coating. De wijzerplaat is gestileerd in olijfgroen en past bij het bronzen materiaal, wat een charmantere stijl toevoegt. Bij vergulde wijzers zijn de wijzers en uurmarkeringen bedekt met lichtgevend materiaal om ervoor te zorgen dat de tijd in schemerige toestand kan worden afgelezen.

De replica IWC Pilot’s Watch Automatic Spitfire IW387902 is ontworpen met een ondoorzichtige onderkant. De onderkant van het IWC replica horloge is gemaakt van authentiek hypoallergeen titanium en ontworpen met een verzegelde onderkant. Het authentieke IWC Pilot’s Watch is uitgerust met een 69000 serie zelfgemaakte uurwerken en we gebruiken het Shanghai 7750 chronograaf uurwerk. Het uurwerk en de originele functies zijn consistent, met dubbele kalenders en chronograaf seconden.

Dit IWC replica horloge is gecombineerd met een donkerbruine kalfsleren band. De witte routing is erg fijn en de kleurtextuur weerspiegelt de retrostijl van dit uurwerk. De bronzen gesp is gegraveerd met het “IWC” -lettertype, dat zeer gestructureerd is.

Dit replica IWC Pilot’s Watch is een ander klassiek aaa replica horloge dat door ons is gelanceerd. Het horloge is gemaakt van echt brons en de gelijkenis qua uiterlijk is al erg hoog. De beweging, hoewel het geen echte beweging is, geproduceerd door IWC. Maar de functie komt overeen met de authentieke IWC, en het is een veel voorkomende Shanghai 7750-beweging die wordt gebruikt in de horloge-replica’s-industrie, de duurzaamheid, stabiliteit is erg goed. Over het algemeen is deze replica IWC Pilot’s Watch Automatic Spitfire IW387902 een horloge dat het waard is om te kopen.