BVLGARI Presenteert Het Nieuwe OCTO FINISSIMO ULTRA Horloge, Replica Horloges

BVLGARI heeft het Octo Finissimo Ultra Swiss Official Observatory-gecertificeerde horloge gelanceerd, waarmee een nieuwe maatstaf wordt gezet op het gebied van geavanceerde mechanische uurwerken. Dit meesterwerk met statief is slechts 1,70 mm dik en zelfs dunner dan een munt. Het is een baanbrekend werk op het gebied van mechanische replica horloges die bestand zijn tegen schokken en magnetische veldinterferentie en geeft een grondige uitleg van Bvlgari’s gedurfde geest en vastberaden streven naar baanbrekende innovatie.

Ultradun nieuw rijk

Met een dikte van 1,70 mm vestigde het Bulgari Octo Finissimo Ultra Swiss Official Observatory-gecertificeerde horloge het negende ultradunne horlogerecord, waarmee een nieuwe standaard voor de horloge-industrie werd geïntroduceerd. Het nieuwe Octo Finissimo Ultra-horloge is niet alleen het dunste mechanische horloge gemaakt door Bulgari, maar zet ook een maatstaf voor ultradun ontwerp voor precisie-uurwerken gecertificeerd door de Zwitserse officiële chronometer (COSC). Dit baanbrekende werk weerspiegelt Bulgari’s uitstekende horlogefilosofie, demonstreert het vaste geloof van het merk in het uitdagen van de grenzen van traditionele, verfijnde uurwerken en het herdefiniëren van horlogeontwerp, en toont de diepgaande ambachtelijke erfenis van abilibrand met moderne technieken. Grote kracht. De slanke vorm van dit horloge valt meteen op, waardoor mensen onder de indruk zijn en nadenken over het innovatieve proces om gedurfde ideeën om te zetten in realiteit.

Een nieuw record vestigen voor de ultrabrand-satches van het merk is een uitdaging. Bulgari’s R&DBulgari’sds om verschillende problemen te overwinnen. De eerste uitdaging is het garanderen van de duurzaamheid van het horloge en tegelijkertijd een ultradunne vorm nastreven. Volgens het traditionele uurwerkconcept zal er niet langer gegarandeerd een mechanisch horloge worden ontwikkeld dat het ultramerkrecord van het merk vernieuwt. Daarom moest Bulgari de regels overtreden en helemaal opnieuw beginnen.

In 2022 brengt Bulgari het Octo Finissimo Ultra-horloge uit met een dikte van slechts 1,80 mm. Dit is de kristallisatie van de scherpe brandbrandbrand-visie van het merk. Deze prestatie heeft het merk conBulgari’sndhe van Bulgari een impuls gegeven tot het bereiken van het merk ‘suambitbrand’. Daartoe zal Bulgari’s R&DBulgari’s R&DBulgari’sntith Concepto (een expert in het ontwikkelen van complexe mechanische apparaten) een nieuw, slanker horloge creëren. Net als een sprinter die een nieuw persoonlijk record wil vestigen, vereist elk stukje vooruitgang exponentiële inspanningen. Het heeft zichzelf opnieuw overtroffen op basis van baanbrekende prestaties en heeft de kracht van Bulgari, de kracht van Bulgari, innBulgari aangetoond. Antoine Pin, Managing Director van Bulgari’s WatBulgari’sment, zei: Bulgari’sgWatBulgari’sment’snt, th”OctBulgari'”mR&DBulgari’snttches is niet alleen een uitdagend project, maar biedt ook een brede ruimte voor ontwerpinnovatie. Ruimte. De geboorte van dit nieuwe product markeert de negende keer dat onze ingenieurs, horlogemakers en ontwerpers de wetten van de natuurkunde hebben uitgedaagd en met succes een slanker en complexer uurwerk hebben gemaakt. Dit toont Bulgari’s pro-Bulgari’s vakmanschap aan. Bulgari’shproBulgari’s vakmanschap weerspiegelt zo ons merk-DNA van voortdurend streven naar doorbraken. Bulgari houdt vast aan de ondernemende geest en is vastbesloten om vooruit te gaan en blijft meesterwerken creëren die de wereld verrassen met zijn voortreffelijke uurwerkkunst.

De verfijnde kunst van het horlogemaken

Omdat het Octo Finissimo Ultra-horloge een onovertroffen merkrecord heeft gevestigd op het gebied van bewegingsdunheid, kan het Octo Finissimo Ultra Swiss Official Observatory-gecertificeerde horloge alleen een nog slanker uiterlijk presenteren door de spiegel van saffierglas te optimaliseren en de kast opnieuw te creëren. Dunne exterieurstyling. Bulgari-ingenieurs probeerden het herhaaldelijk geduldig, waardoor de dikte van het horloge uiteindelijk met 0,1 mm werd verminderd. Met belangrijke doorbraken heeft het horloge opnieuw een nieuw record gevestigd voor de ultrabrand-satches van het merk.

De ultrabrand-satchesre van Ibrand, het Octo Finissimo Ultra Swiss Official Observatory-gecertificeerde horloge, gebruikt de achterkant van het horloge als moederbord en integreert 170 componenten van het zelfmerk 180 handmatige merk van het merk. Een optisch meetsysteem van 1/10 micron screent deze componenten rigoureus om nauwkeurige afmetingen te garanderen, waardoor de precisie-uurwerkvaardigheden naar een hoger niveau worden getild. Om optimaal gebruik te kunnen maken van het gehele horlogeoppervlak zijn de uren- en minutenwijzerplaten, het echappementmechanisme en de grote cilinder die een gangreserve van 50 uur garandeert, slim ontworpen, waardoor de ronde vorm van de traditionele ring wordt doorbroken en een unieke omtrekvorm.

Twee jaar geleden opende het Octo Finissimo Ultra-horloge de deur naar een nieuwe virtuele en verbonden wereld voor hedendaagse, verfijnde uurwerken. Klanten kunnen dit horloge nog steeds verkrijgen door een bepaalde bestelling te plaatsen. De QR-code die op het ratelwiel is gegraveerd, is omgezet in een miniatuurdatamatrix die alle relevante gegevens van het horloge bevat, waardoor u wordt uitgenodigd voor een persoonlijke en exclusieve verkenningsreis door Bulgari. Door door foto’s en video’s te bladeren, kunnen dragers inzicht krijgen in Bulgari’s streven naar Bulgari’s voortreffelijke vaardigheden en vindingrijkheid van Bulgari’s perBulgari van het Octo Finissimo Ultra Swiss Official Chronometer Certified-horloge.

Ook de geschenkdoos is een onmisbaar en essentieel onderdeel van het horloge. Bulgari heeft een exclusieve geschenkdoos gelanceerd voor het Octo Finissimo Ultra Swiss Official Observatory-gecertificeerde horloge, dat eigenaren een verfrissende setting en opwindende ervaring biedt. Gebruikers die ernaar uitkijken om de traditionele aanpassingsmethode te doorbreken, kunnen het horloge in een exclusieve geschenkverpakking met een digitaal display plaatsen, de tijd instellen en op een knop drukken om het instelproces te starten. In slechts een paar seconden kan het horloge de tijd instellen en opwinden, en de nauwkeurigheid van de hele handeling is uitstekend, net als bij een ’thuiswachter’.

De Octo “pianissimo Ult” en S” is een officieel observatorium-gecertificeerd horloge (104081) dat een mijlpaal in de horlogegeschiedenis kan worden genoemd. Twintig stuks zullen speciaal worden uitgegeven.

De heer Jean-Christophe Babin, CEO van Bulgari, zei: ‘Het verhaalgecertificeerde ‘Octo Fin’ ssimo Ultra Swiss O’ facial Obser’-horloge doorbreekt met succes de ketenen van de wetten van de natuurkunde, en nog belangrijker: het is voortreffelijk vervaardigd. De spirituele kracht en diepgaande connotatie in de unieke mechanische structuur geven de essentie van het merk Bulgari volledig weer, wat ons er trots op maakt voortdurend op zoek te gaan naar doorbraken, onze creativiteit de vrije loop te laten en meer uitmuntende, betrouwbare kwaliteit, krachtige prestaties en elegante stijl na te streven. Dit is een onuitputtelijke drijfveer voor ons om vooruit te komen.”

Bulgari”OCTO FINISSIMO ULTR” platina wa “ch

De kast, wijzerplaat en armband van de Octo Finissimo-serie zijn allemaal gemaakt van ultralicht titanium. Dit is het iconische esthetische kenmerk van de serie geworden en heeft ertoe bijgedragen dat de ‘ssrecorbrand’ sltra-thinnwatbrand’ sirecorbrand’ sltra-thinnationalinternational awards in twaalf jaar tijd steeds opnieuw zijn vernieuwd.

Na de lancering van het eerste Octo Finissimo Ultra-horloge van titanium in 2022 heeft Bulgari opnieuw zijn hoogtepunt bereikt en het Octo Finissimo Ultra-horloge in platina opnieuw geïnterpreteerd. Vanwege platina en de dikte ervan, waardoor dunne afmetingen nodig zijn, is het vanzelfsprekend dat dit edelmetaal ingewikkeld is om te vervaardigen en te verwerken.

Het nieuwe Octo Finissimo Ultra platina horloge is gemaakt van 950 platina. De middelste kast en ring zijn gesatineerd, gepolijst en gezandstraald, en de achterkant van de kast (moederbord) is gemaakt van wolfraamcarbide. De armband is eveneens gemaakt van platina en is gesatineerd en gepolijst. De geïntegreerde sluiting is gemaakt van titanium om de betrouwbaarheid te garanderen (5.000 keer getest). Bovendien is het nieuwe horloge uitgerust met de eigenmerk 180 uurwerken van het merk. De eigen merk Ls van het horloge is slechts 1,80 mm, een baanbrekend initiatief onder platina-horloges.

Het Octo Finissimo Ultra platina horloge (103832) wordt geproduceerd in een speciale editie van 20 stuks.