De Breitling Navitimer AB012012 Replica Watch Review

Het merk Breitling is de voorloper in het produceren van modieuze, unieke en duurzame multifunctionele horloges. De Breitling Navitimer-serie en de Breitling Superocean-serie zijn de hele tijd erg populair. En als het gaat om Breitling-replica, is de eerste gedachte van een vriend die het weet Breitling Navitimer-replica. Laten we vandaag de details van replica Breitling Navitimer AB012012 introduceren.

Hoe zit het met de detailkwaliteit van de Breitling Navitimer-replica?

Het Breitling Navitimer replica horloge AB012012 heeft een totale afmeting van 43 mm en behoort tot de grote wijzerplaat, wat in lijn is met de huidige trend. De kast is gemaakt van 316L roestvrij staal. De buitenste ring heeft een unieke tandvorm. De afwerking is erg delicaat. De spiegel is gemaakt van saffierglas en is behandeld met een anti-glare blauwe film. De textuur is extreem helder en doorschijnend. Door de spiegel zie je de fijne details van de binnenste en middelste wijzerplaten.

De buitenste ring van de wijzerplaat maakt gebruik van een unieke witte afgeschuinde schaal en de binnenste en zwarte wijzerplaten gebruiken zilverkleurige metalen noppen om de uren weer te geven, wat compact en niet verwarrend is. Het Breitling Navitimer replica horloge AB012012 heeft ook een chronograaffunctie, vol speelbaarheid.

De zijkant is zorgvuldig gepolijst om het een volledig metalen textuur te geven. De centrale kroon is behandeld met een driehoekig putpatroon en de aanpassingstijd is heel eenvoudig en handig. Aan beide kanten zitten timingknoppen. De gepolijste nokken zijn van nature glad en vol versiering. De band is perfect verbonden met het horloge en geeft kleur aan de Breitling-horloge-replica.

De achterkant van deze replica Breitling heeft een dicht ontwerp aan de onderkant, en het roestvrij staal rond de onderkant is zeer gepolijst en gepolijst, en de belettering is duidelijk en netjes. Het midden is berijpt en gesneden met het Breitling-logo en Engels. Het binnenste uurwerk neemt het TOP-klasse 7750 uurwerk over om het originele mechanische uurwerk van de chronograaf te reproduceren. Het kan niet alleen alle chronograaffuncties bereiken, maar ook het uurwerk is zeer stabiel en nauwkeurig. Het is momenteel de meest gebruikte replica van de chronograaf.

De horlogeband maakt gebruik van een zwarte geïmporteerde Italiaanse riem van kalfsleer, die een mooie witte textuur heeft en erg zacht aanvoelt. De textuur is erg zacht en comfortabel, wat past om de pols. Met een roestvrijstalen vouwsluiting gegraveerd met een klassiek logo, is het niet alleen mooi, maar ook gemakkelijk en gemakkelijk te dragen.

Over het algemeen is de kwaliteit van deze Breitling Navitimer AB012012 uitstekend, wat ook onze trots is, en het merk Breitling is erg ingehouden en zal niet in het bezit zijn van te veel mensen zoals Rolex-replica’s.