Het Bell & Ross Skeleton Replica Horloge Dat Het Uurwerk Direct Op De Hand Kan Worden Gedragen

Conventionele ronde wijzerplaten komen te vaak voor, waarom niet proberen de regels te overtreden en de charme van vierkante wijzerplaten te voelen! Wanneer we gewend zijn om een ​​normaal horloge met ronde wijzerplaat te dragen, hoe het horloge met ronde wijzerplaat verandert, is er nog steeds een boog en kan de standaard van rondes niet worden ontlopen, daarom hebben veel vrienden esthetische vermoeidheid op het horloge met ronde wijzerplaat.

De geboorte van het Bell & Ross-replica-horloge brak echter de norm. Bovendien heeft het Bell & Ross replica-horloge een superlichtlicht en voel je zelfs ’s nachts zijn charme. Vandaag wil ik een klassieke vierkante tourbillon-horloge replica’s met u delen, replica Bell & Ross BR-X2 tourbillon. Dit replica horloge is een vierkante wijzerplaat, spiegel en onderkant zijn bedekt met saffierglas. Het hele uurwerk is om de pols geplaatst en ziet er erg nieuw en mooi uit. Om de klassieke en nieuwe mode van Bell & Ross voort te zetten, kostte het ons maximaal twee jaar. Gewoon om een ​​AAA replica horloge van hoge kwaliteit te maken.

Het ontwerpconcept van het nieuwe Bell & Ross BR-X2 replica horloge is: draag het uurwerk direct om de pols, het vierkante BR-CAL.380 zelfgemaakte uurwerk wordt tussen twee stukken saffierkristalglas geplaatst en de omtrek wordt verwerkt tot een geheel De smalle stalen bandverbinding zorgt voor een onbeperkt gezichtsveld. Door dit voortreffelijke ontwerp verdwijnt de replica van de Bell & Ross-behuizing visueel en is hij uitgerust met een holle wijzerplaat om het uurwerk te onthullen.

Onze AAA-replica Bell & Ross is het eerste horloge op de replicamarkt voor horloges dat is uitgerust met Zwitserse ultra-luminescente lichtgevende wijzers en ultra-precieze tijdinformatie. Hoewel de stijl eenvoudig is, is hij elegant en ingetogen. Dit komt ook door de bescheiden kastmaat van het replica Bell & Ross BR-X2 horloge, met een dikte van 12,5 en een diameter van 42,5 mm, die de kast en het uurwerk tot een enkel onderdeel samensmelten. Voortzetting van de geest van innovatie, om de grenzen te verleggen, duw het transparante vliegende tourbillon-horloge naar de extreme uitdaging.

Lees meer over deze AAA replica horloge-informatie van onze gerenommeerde replica horlogesites, u kunt de schoonheid van het uurwerk en de tourbillon ten volle waarderen. Het is niet alleen erg modieus en cool, maar het heeft ook een gevoel voor technologie en een gevoel voor sciencefiction. Het lijkt alsof je in het diepe universum bent, klik gewoon op het horloge om een ​​andere wereld te openen.