Hoe Een Luxe Fake Rolex Horloge Goed Te Onderhouden


Veel horlogeverzamelaars hebben een gemeenschappelijk probleem: hoe zorg je op de juiste manier voor veel dure horloges. Deze Fake Rolex horloges zijn kostbaar; als ze falen als gevolg van onjuist dagelijks onderhoud, is dat een lastig probleem. De volgende editor vat een paar tips samen voor het onderhouden van dure horloges, in de hoop u te helpen.

Fake Rolex dagelijks onderhoud

1.Het probleem van horlogeafdichting:

De meeste horloges zijn waterdicht, zoals 30M, 50M, 100M, etc. Er is ook een deel van het biljet dat niet waterdicht is. Hoewel opgemerkt is waterdicht horloge, maar absoluut niet kan dragen om een ​​sauna en warm bad te nemen, omdat koude pad krimpen, hete lucht in de verzegelde zak, kan niet naar buiten komen, wat resulteert in mist is niet tijdige behandeling, wat resulteert in corrosie, roest, zodat mensen het horloge alleen onder normale omstandigheden kunnen dragen. Fake Rolex Horloge waterdicht hangt vooral af van een paar kleine rubberen ringetjes; een oude rubberen ring veroudert en verliest elasticiteit na een opening, wat kan leiden tot water- en luchtinlaat, dus vervang regelmatig de rubberen afdichtring om een ​​waterdicht horloge te garanderen.

2.mechanische werkingsproblemen:

Beroemde horloges zijn over het algemeen mechanische horloges die afhankelijk zijn van versnellingen om te werken. Het horloge geeft aan hoeveel diamanten er op het horloge zitten. Dit aantal diamanten betekent niet hoeveel diamanten het horloge heeft, maar hoeveel tandwielassen er op het horloge zijn geboord. Kunstdiamanten vervangen het over het algemeen omdat ze slijtvast zijn; hoe meer boorgaten in het horloge, hoe langer de levensduur. De tandwielen van het Fake Rolex horloge kunnen echter niet worden verwerkt met harde materialen zoals diamanten. Het kan alleen van staal zijn als de as. Hoe kleiner het horloge, hoe dunner de as. Het aantal tienduizenden omwentelingen per dag hangt volledig af van de kleine hoeveelheid in het boorgat. Olie om slijtage te verminderen, zodra de olie droog is, is de as in droge slijtage, en na een paar jaar zal het leven van dit horloge komen.

3.Fake Rolex uiterlijk onderhoud:

Het uiterlijk van beroemde horloges is over het algemeen gemaakt van K-goud, K-platina en hoogwaardig dierenleer. Hoewel de primaire grondstof van K-goud goud is, is het zweet op de handen van mensen zuur en aangetast door lucht. Het zal niet zo mooi zijn als het lange tijd nieuw is, waardoor het regelmatig moet worden schoongemaakt en gepolijst om het beroemde Fake Rolex horloge er als nieuw uit te laten zien. Als het K-witgoud is, zal de zilverwitte laag aan de buitenkant na verloop van tijd verslijten en zal het goud aan de binnenkant worden blootgesteld, dus het zal niet zo wit zijn als voorheen. Om nog maar te zwijgen van de leren band, door de corrosie van zweetvlekken zal de band voortijdig hard worden en barsten. Regelmatig onderhoud moet voorkomen dat u een riemhorloge draagt ​​tijdens zweterige en regenachtige periodes. Als het horloge van staal is, wordt het vaak gepolijst en opgeknapt om de waarde beter weer te geven.

Fake Rolex professioneel onderhoud

Als luxe horloge is het aan te raden om naast de dagelijkse verzorging regelmatig professioneel onderhoud uit te voeren. Over het algemeen moeten mechanische horloges bij dagelijks gebruik eens in de 2-3 jaar worden onderhouden, gereinigd, geolied, getest en afgesteld. Quartz horloges moeten om de twee jaar de batterij vervangen en hun uurwerk behouden.

De beroemde technici van het horlogereparatiecentrum geven de onderhoudsprijs van het horloge na het testen. Ik vind de prijs niet onredelijk. De structuur van veel horloges bepaalt het, en ook het onderhoud van uurwerken van verschillende merken is anders. De verzorging van het algemene high-end uurwerk varieert van 300-3000, en de tijd is over het algemeen één werkdag. Het sluit natuurlijk niet uit dat sommige horloges voor onderhoud terug naar de originele fabriek moeten. De onderhoudsprijs van een quartz horloge is 3-500 yuan.

Professioneel onderhoud omvat over het algemeen:

 • Demonteer het horloge en controleer alle onderdelen
 • Reinig en vervang essentiële bewegingsonderdelen
 • Olie en afstellen
 • Vervang de kroon indien nodig
 • De ringverbinding vervangen
 • De connector aan de achterkant vervangen
 • Routine kwaliteitscontrole

Aanbevolen tijd voor professioneel onderhoud van individuele dure merkhorloges:

 • Patek Philippe: Klanten wassen en tanken hun horloges om de 3 tot 5 jaar. De onderhoudsdrempel voor een eenvoudig, functioneel horloge is ongeveer 6.000 yuan, en deze prijs is exclusief de polijstkosten van de band, die meer dan 1.000 yuan kost.
 • Cartier: Het wordt aanbevolen om elke vijf jaar naar het Cartier-servicecentrum te gaan om het horloge te controleren. Onderhoud omvat het reinigen van het uurwerk, het vervangen van waterdichte rubberen ringen, enz. Producten met leren band beginnen bij 3.000 yuan en producten met metalen band zullen duurder zijn vanwege renovatie, polijsten en onderhoud.
 • Rolex: Het wordt aanbevolen om elke vier jaar onderhoud uit te voeren. De onderhoudsprijs is afhankelijk van verschillende stijlen. De prijs is ongeveer 1000 ~ 3000 yuan.
 • Omega: Klanten genieten over het algemeen 2 jaar garantie na aankoop van een horloge. De periode van regelmatig onderhoud is gewoonlijk om de 4~5 jaar. Het wordt aanbevolen dat klanten regelmatig een jaar of een half jaar de tijd nemen om een ​​keer te testen. Maar voor de zorg van de offerte, de andere aandringen