Hoe Kwaliteit Over De Longines Master Collection Replica Watch

Mannen hebben een aangeboren affiniteit met machine-elektronica, van elektrisch speelgoed als kind tot snel rijdende auto’s als ze opgroeien, ze zijn altijd bezig met hun hart voor machine-elektronica. Hetzelfde geldt voor de replica van een mechanisch horloge alsof het natuurlijke magie heeft, en of het nu van een duur geprijsde Longines of een high-end Rolex-exemplaar is, het sluit de ogen van de man stevig. Vandaag zal ik je de beste replica beoordelingen laten zien die me hebben aangetrokken tot het Longines Master Collection replica horloge.

Deze replica Longines Master Collection L2.673.4.78.3 is 40 mm groot en precies de juiste maat. De horlogekast van de replica Longines Master Collection is gemaakt van 316 roestvrij staal. De kast is gepolijst en gepolijst om hem glad en vol textuur te maken. De nokken zijn geïntegreerd in de kast en de lijnen zijn glad en natuurlijk, wat de riem perfect verbindt met de kast. Met een krachtige maand-, datum-, weekweergave is de maanfase dubbele tijdzonetimingfunctie elegant en diepgaand – Saffierkristal met hoge hardheid met extreme permeabiliteit en slijtvastheid.

De Longines horloge replica heeft een duidelijk “tarweoor patroon” op de witte plaat. De chronograafplaat is complex en de textuur is zichtbaar. De digitale weegschalen op de wijzerplaat zijn netjes en op dezelfde afstand gedrukt. De kalenderlettertypen worden correct en in overeenstemming met het origineel afgedrukt. De digitale weegschalen op de wijzerplaat zijn prachtig bedrukt met driedimensionale bedrukking. De lettertypen zijn perfect hersteld naar het origineel, met een volledige textuur en wijzers op de wijzerplaat. De lengte is hetzelfde als het origineel, en het maakt gebruik van prachtige gebakken blauwe stalen wijzers.

De functie van deze Longines-replica is vrij gecompliceerd. Het is een multifunctioneel chronograafhorloge. De kleine wijzerplaat om 12 uur is een minutenwijzer voor de chronograaf van 30 minuten. Het linker displayvenster in de wijzerplaat is de weergave van de dag van de week en het rechter displayvenster is het maandweergavevenster. Om 9 uur is de cirkel aan de buitenkant van de kleine wijzerplaat 24 uur en de binnenkant is uren- en secondenwijzer; 6 uur positie is de maanfase schijf, de maanfase wijzerplaat met 12-uurs chronograaf wijzers, de drie kleine wijzerplaten zijn even groot als het origineel.

De combinatie van roestvrij staal en saffier heeft een achterkant van de kast, wat deze replica Longines Master Collection L2.673.4.78.3 zeer onderscheidend maakt. De automatische tourbillon is fijn gepolijst, super waterdicht en maakt gebruik van de 7751 multifunctionele mechanische bewegingen. De beweging wordt direct naar buiten blootgesteld, waardoor het moeilijk is om het te imiteren. Het belangrijkste is dat het uurwerk van deze Longines-replica dezelfde functie heeft als echt, en dat alles wordt gerealiseerd.

Als multifunctioneel mechanisch horloge zijn veel horlogevrienden echter erg verstrikt. Tegelijkertijd houden ze van het uiterlijk en de stijl, omdat er te veel functies zijn, en ze kennen de rework-snelheid van de beweging niet. Ik kan je verzekeren dat het Longines replica uurwerk zelf erg duurzaam is, maar het is ook gerelateerd aan het gebruik van de gebruiker. In de meeste gevallen is de reparatie niet nodig vanwege de beweging zelf, maar door oneigenlijk gebruik, wat het risico op een hoog herstelpercentage veroorzaakt. Complexe horloges zijn immers gevoeliger. Om dezelfde reden, hoe eenvoudiger, hoe duurzamer.

Samenvattend, onze replica Longines Master Collection, zolang we aandacht besteden aan het gebruik van de methode, kan het reparatietarief goed worden gecontroleerd, horloges naar vrienden die deze Longines-replica leuk vinden en bang zijn voor bewegingsproblemen, het is niet nodig twijfelen.