Klassieke En Elegante Replica Vacheron Constantin Patrimony Horloges 85180

Ik weet niet of u denkt dat het logo van Vacheron Constantin vergelijkbaar is met het logo van Patek Philippe. Hoewel hun stijlen totaal verschillend zijn, hebben ze één ding gemeen. Het zijn allemaal dure luxe horloges en sommige modellen kunnen ze misschien niet een leven lang betalen.

Vacheron Constantin werd opgericht in 1775 en had een geschiedenis van meer dan 200 jaar. Het is een van de bekendste horlogemerken ter wereld. Er zijn niet veel Vacheron Constantin replica horloges op de replicamarkt. Laten we daarom vandaag eens kijken naar de kwaliteit van de recente replica horloges die te koop zijn Vacheron Constantin Patrimony 85180.

Dit replica Vacheron Constantin Patrimony-horloge meet 40 mm en is geschikt voor de meeste herenkleding. Het is ook een gebruikelijke maat voor formele horloges. De eerste indruk van het horloge is eenvoud, de roestvrijstalen kast ziet er erg glad uit en de kast is gepolijst en gepolijst om hem helder en gestructureerd te maken. Deze Vacheron Constantin-replica is een zilverwitte wijzerplaat met een schaal die een veelgebruikt stud-ontwerp is voor formele horloges. Tegelijkertijd is het ontwerp van de wijzerplaat vrij speciaal, niet plat, met uitsteeksels in het midden en verzonken randen, en het hele oppervlak van de wijzerplaat heeft dat soort kromming. Dit zorgde er ook voor dat de metalen schaal langs de boog van de wijzerplaat werd gemaakt, wat de moeilijkheidsgraad verhoogde.

Het traditionele klassieke ontwerp met drie pinnen, zwaardvormige wijzers, Vacheron Constantin-logo op 12 uur, nauwkeurige controle van grootte en positie. Het kalendervenster van zes uur is tweemaal gesneden, breed van buiten en smal van binnen, met sterke gelaagdheid. De gebogen saffierspiegel is hetzelfde als de wijzerplaat, met een lichte uitstulping in het midden, waardoor het productieproces moeilijker wordt, en de spiegel is transparant en helder.

Een van de opvallende kenmerken van dit Vacheron Constantin replica-horloge is dat het erg dun is. De kastdikte van slechts 9 mm is erg licht en het is dezelfde dikte als het origineel. De kroon aan de rechterkant is een traditioneel push-pull-ontwerp. Het merklogo is op de bovenkant gegraveerd. De onderkast, die is gelamineerd met roestvrij staal en saffier spiegel, kan de beweging gemakkelijk zien.

Dit replica Vacheron Constantin Patrimony serie 85180 horloge gebruikt de geïmporteerde 9015 uurwerken ter vervanging van Vacheron Constantins zelfgeproduceerde 2450 uurwerk. De onderdelen van de spalk tot het stalen wiel zijn gedecoreerd door onze horlogemaker Seiko. De automatische hanger is verguld met 18k geel goud. De klassieke ornamenten gepolijst en herdrukt, en het unieke Maltese merklogo is exact hetzelfde als de authentieke horloges. De glinsterende toppen bevatten de vindingrijkheid van elk detail en laten het originele superieure vakmanschap maximaal zien.

De zwarte dubbellaagse Italiaanse kalfsleren band is zacht en comfortabel. De voorkant van de riem is in reliëf gemaakt met krokodillenleer, zo dicht mogelijk bij het authentieke, en de achterkant heeft het merklogo en het merk Engels. Roestvrijstalen gepolijste Maltezer kruisgesp. De vorm van de gesp is afgeleid van het Vacheron Constantin kruislogo. Het is erg handig om te dragen. Onze Vacheron Constantin replica-horloges zijn een van de beste replica-horloges ter wereld.

Samenvatting: De replica Vacheron Constantin horloges 85180 heeft een klassieke en eenvoudige stijl en een ingetogen en elegant ontwerp, waarvan kan worden gezegd dat het tijdloos is. Hoewel het ontwerp eenvoudig is, is het proces niet eenvoudig. Dit Vacheron Constantin replica horloge zal je verrassen!