Replica Audemars Piguet 15707 Volledig Keramisch Duikhorloge

Elke zomer is zwemmen en duiken een onmisbaar item en duikhorloges worden natuurlijk de favoriet van horlogevrienden. Hoe u uw favoriete duikhorloge-stijl kiest, is een meer verwarde kwestie. Er zijn te veel mensen om voor de klassieke Rolex Submariner te kiezen en het duikhorloge Blancpain Fifty Fathoms is te groot. Op dit moment werd het Audemars Piguet 15707 keramische horloge in de zomer een zeldzaam duikwapen. Laten we vervolgens de details van het Audemars Piguet 15707 replica-horloge bekijken.

De replica Audemars Piguet 15707 heeft een afmeting van 42mm, wat meer geschikt is voor duikhorloges. De eerste indruk van dit Audemars Piguet replica horloge is een warm en fel oranje in zwart,  wat zowel rustig als stijlvol is. De acht zilver gepolijste zeskantschroeven op de zwarte achthoekige bezel zijn nog verblindender en de mannelijkheid is in één oogopslag duidelijk. De kast, bezel en kroon van het horloge zijn allemaal gemaakt van keramiek. De voorkant van de kast is geborsteld en gepolijst en de sporen zijn delicaat en zichtbaar. De zijkanten van de bezel zijn gepolijst en zeer helder. Het gebruik van zwart keramisch materiaal geeft een kalm en prachtig, prachtig visueel gevoel.

Het keramische materiaal van het Audemars Piguet replica horloge heeft de voordelen van hoge hardheid en krasvastheid. Als een “duikhorloge” geïntroduceerd door Audemars Piguet, is dit materiaal steeds vaker terug te vinden in nieuwe producten die door veel horlogemakers zijn gelanceerd. Het heeft een hoge hardheid en krasbestendigheid en kan er goed gebruik van maken, wat de punten van het product aanzienlijk kan verhogen. De toevoeging van keramiek maakt dit replica Audemars Piguet-horloge sterker en mooier.

De kleur van de wijzerplaat is zwart, net als de kast, die erg sfeervol is. In combinatie met de duikchronograafring en de oranje wijzer, is het sportiever en stijlvoler, en het is handig voor mensen om de tijd in het donker te lezen – een gevoel van veiligheid. Op de zwarte wijzerplaat van chocoladeontwerp is de unieke “Mega Tapisserie” geruite decoratie een exclusief decoratief oppervlaktepatroon ontwikkeld door Audemars Piguet. Het patroon is duidelijk zichtbaar en het verhoogde deel heeft een sterk driedimensionaal effect.

De Audemars Piguet replica horlogespiegel is geïmporteerd met een saffier spiegel met blauwe coating. De transparantie is super. De lezing is heel duidelijk en zal niet weerspiegelen. Het kalendervenster op de drie uur positie heeft het effect van het vergroten van het kalenderlettertype voor gemakkelijk lezen. U kunt de oranje chronograafcirkel draaien door de kroon in de linkerbovenhoek van de duikchronograaf om te draaien, deze naar uw geschikte timingpositie te draaien en dan kunt u beginnen met timen.

Vanaf de zijkant van dit Audemars Piguet replica-horloge is de dikte in feite hetzelfde als het origineel en de diepte van het hoofdlogo is hetzelfde als het origineel. Tegelijkertijd is het lettertype hetzelfde. De inschroefbare kroon en de zwarte rubberen ring kunnen de dichtheid en de waterdichte functie verhogen om absoluut stressvrij te gaan zwemmen. En de kast van het horloge is meestal geborsteld, wat modieuzer en mooier is.

De replica Audemars Piguet 15707 is ontworpen met een transparante bodembedekking en gebruikt de Cal. 3120 uurwerken onafhankelijk ontwikkeld door de fabriek. Dit uurwerk is gebaseerd op het Citizen 9015 uurwerk in Japan en het dek is gepolijst volgens de authentieke stijl. De textuur van de beweging, de positie van de schroeven en de robijnrode versiering zijn erg delicaat.

Van de details is de zwarte rubberen band gezandstraald en heeft een zeer sterke nerfstructuur. Titanium gesp, prachtig vakmanschap, de gesp is bijna uitwisselbaar met de authentieke. Het is duidelijk dat de details van onze aaa replica Audemars Piguet-horloges behoorlijk aanwezig zijn, zonder duidelijke gebreken, en de kwaliteit van de afwerking is de beste replica-horloges ter wereld.