Replica Breitling Chronomat Raven MB0111C2 / BD07 Orange Circle Horloge Recensie

Hoe meer ik weet over Breitling-horloges, hoe meer ik de essentie van zijn stoere jongens voel. Als pionier op het gebied van chronograafhorloges heeft Breitling tijdens de lange reis van menselijke verovering van de hemel met zijn precieze, talloze glorieuze momenten meegemaakt. En betrouwbare precisie-instrumenten en heeft ook zijn plaats geopend in de hele horloge-industrie. Vandaag breng ik je nieuwe replica horloges te koop-replica Breitling Chronomat Raven MB0111C2 / BD07.

De replica Breitling Chronomat Raven Het gehele horloge heeft een diameter van 44 mm, standaard stoere scheermaat, zeer sportief. De stoere zwarte kast en wijzerplaat zijn versierd met oranje elementen, en het contrast is levendig en dynamisch. De zeer sterke gecarboniseerde zwarte stalen kast is gesatineerd. De unidirectionele roterende bezel is zorgvuldig gegraveerd met oranje digitale schalen, die contrasteren met de zwarte wijzerplaat, die vol kracht en textuur is en duidelijk en gemakkelijk te lezen is. Tegelijkertijd zijn de binnenring van het horloge, de chronograafwijzer en de kleine chronograafwijzer allemaal opvallende sinaasappels

Op de 9-uurspositie van dit Breitling-replica-horloge is er een gewone kleine secondewijzer, een twaalf-uur-teller om 6 uur en een dertig-minuten-teller om 3 uur. Op de wijzerplaat is tussen 4 en 5 uur een datumvenster gemonteerd. Vier rode wijzers voegen wat energie toe aan de wijzerplaat. De zijreflectie van de saffierspiegel is zeer elegant en mooi en het lichtblauwe licht is erg mooi.

De replica Breitling Chronomat Raven MB0111C2 gebruikt een geborsteld proces aan de zijkant van de kast en gebruikt geen polijstproces op de kop en timingknop om de controle te vergroten. Het ontwerp van de timingknop is vergelijkbaar met Rolex Daytona, met een waterdicht slot, wat ook de waterdichte prestaties aanzienlijk verbetert. Wat betreft de tijdfunctie van het horloge, het gebruik van twee knoppen moet naar beneden en naar boven worden gedrukt.

Dit Breitling Chronomat Raven replica horloge heeft een transparante onderkast, voorzien van Shanghai 7750 uurwerk,  unieke blauwe stalen schroeven, waardoor het hele uurwerk sierlijk, nauwkeurig en stabiel is, de functies van het horloge zijn strikt consistent met het authentieke. Omdat het een multifunctionele complexe beweging is, moet ik eraan herinneren dat de multifunctionele chronograafbeweging een hogere reparatiesnelheid heeft dan het gewone model met drie naalden. Natuurlijk heeft de levensduur van een horloge veel te maken met de gewoonte om het te dragen.

De Breitling replica horloge zwarte rubberen band kan het gewicht zeer goed verminderen, zacht en comfortabel om te dragen, ook geschikt voor vele omgevingen, meer geschikt voor de zomer. Zwart stalen vouwsluiting met Breitling-logo en Engels gegraveerd is erg handig om te dragen. Bij de toepassing van materialen vergelijken we strikt met echte producten. Het uiterlijk kan het punt bereiken dat het echt is.

Onze Breitling-horloges van hoge kwaliteit zijn elke keer dat de stijl een klassieker is. Het replica Breitling Chronomat Raven MB0111C2-horloge dat deze keer werd gelanceerd, maakt ook gebruik van echte één-op-één reproductie. Het gebruik van de 7750-bewegingen bereikt ook dezelfde functies als de echte. Over het algemeen stelt het niet teleur, en het is ook de moeite waard om fans te zien starten.