Replica Franck Muller 8880 Horloges Super Versie

Als u nep-Rolex wilt kopen, kunt u niet fout gaan door de top 10 replica-watch-sites te kiezen. Maar naast Rolex knockoff, kunt u op ons replica-horlogeforum nog vele andere horlogemerken vinden die voor u geschikt zijn, zoals Blancpain Fifty Fathoms of Breitling Navitimer-replica, er zijn veel modellen en elk horloge is een boetiek, fantastisch vakmanschap. In dit nummer wil ik je voorstellen aan een andere klassieker, onze replica Franck Muller 8880, en zien hoe deze replica Franck Muller zich verhoudt tot het authentieke vakmanschap?

Het eerste dat we moeten noemen is onze replica Franck Muller-kast, die is gemaakt van 316L roestvrij staal. Witte wijzerplaat, de textuur van de wijzerplaat is erg mooi. De emaille wijzerplaat wordt gebruikt voor textuurverwerking, waarvoor meer dan een dozijn processen nodig zijn. Het spiegelend oppervlak van saffier gepolijst heeft een uitstekende doorlaatbaarheid! Het patroon van de witte zonnewijzer is zeer delicaat en de geharde blauwe stalen wijzers zijn net zo aantrekkelijk als het origineel.

De nummer dikte van deze replica Franck Muller 8880 schaal komt overeen met het origineel. Aan de zijkant van Franck Muller replica horloge, is te zien dat de kast is als een boogbrug, en het saffierglas heeft een enorme boog. De schaal van de gehele Franck Muller-replica is hetzelfde als het origineel. Op de glasrand van de gehele replica Franck Muller 8880 zijn geen lijmsporen te zien. De warmtegeleidende lijm is geïntegreerd in het glas en de schaal door middel van een 300 graden hoge temperatuur oven. Na het bakken betekent dit niet dat het werk klaar is. We moeten ook UV-lijm op de buitenkant aanbrengen om de opening te vullen om te voorkomen dat het stof tijdens het toekomstige draagproces in de opening komt en de schoonheid niet aantast.

De lijnen in de wijzerplaat van de Franck Muller replica zijn onopgemerkt gebleven, dus veel verkopers hebben deze lijn niet gemaakt. Toch letten we op elk detail en polijsten we de vissenschubben op de replica Franck Muller 8880-wijzerplaat heel delicaat. Dit detail is goed bedoeld; Ik denk dat iedereen het kan voelen.

De replica Franck Muller 8880 gebruikt een 2824 uurwerk, dat iets afwijkt van het origineel. De reden is de stabiliteitsoverwegingen omdat zelfgemaakte 2892 soms een vast fenomeen heeft. Als Franck Muller replica 2824 gebruikt, kan stabiliteit worden gegarandeerd.

Omdat Franck Muller niet zo bekend is als Rolex knockoff en het unieke ontwerp de kosten verhoogt, betrekt het replica-horlogeforum zelden het merk Franck Muller, wat altijd jammer is geweest voor Franck Muller-horlogeliefhebbers. De replica Franck Muller 8880 die we deze keer zorgvuldig hebben gemaakt, is uniek en erft het vakmanschap van de branche, en het ontwerp van het vattype is elegant en onconventioneel. Voor degenen die van Franck houden, hebben Muller-horloges de juiste keuze.