Replica Longines Master Collection In Eenvoudige Stijl Bekijk Gedetailleerde Beoordeling

Over Longines-horloges gesproken, bijna iedereen heeft ervan gehoord en iedereen zou het meest bekend moeten zijn met de horloges uit de Longines Master Collection-serie. In vergelijking met andere high-end horloges is Longines goedkoper en heeft het een groot aantal fans aangetrokken.

Vandaag zal ik de details van het replica Longines Master Collection L2.755.4.78.6-horloge met u delen. Veel kopers zijn meestal ook erg bezorgd over de verpakking van het horloge. Ook deze keer hebben we hard aan de verpakking gewerkt, met een rechthoekige doorzichtige plastic doosverpakking. Het ziet er erg hoogwaardig uit.

Dit Longines Replica horloge is 38,5 mm groot, wat een gebruikelijke configuratie is voor zakelijke casual horloges. De witte stoffen wijzerplaat heeft een zeer fijnkorrelige afwerking en de zwarte Arabische cijfers zijn bedrukt met schalen, en elk nummer is natuurlijk en ongestoord – driepins ontwerp, eenvoudig en klassiek. De wilgvormige gegrilde blauwe stalen naalden zijn goed ontworpen in lengte en dikte. De kast en band van het horloge zijn gemaakt van 316l roestvrij staal. De behuizing van de kast is gepolijst door middel van een polijstproces om een ​​oogverblindende metalen glans uit te stralen. De radiale snede van de bezelrand is vol en rond.

Het Longines-logo om 12 uur heeft een sterk gevoel van driedimensionaliteit en een matige inleg. Het kalendervenster heeft schuine treden met duidelijke niveaus en de breedte is smal van binnen en van buiten, waardoor het gemakkelijk is om de kalender te lezen. De saffier spiegel heeft een lichte boogvorm, is slijtvast en krasvast en is zeer schoon en doorschijnend. De spiegelrand en de bezel zijn even hoog en voelen glad aan.

Als u naar de zijkant van de kast van een Longines-replica kijkt, ziet u dat het polijstproces zeer delicaat en glanzend is. Ongeacht de vorm of grootte van de vier nokken, ze komen heel dicht bij de echte. De kroon aan de rechterkant is ontworpen met push-pull, wat ook het ontwerp is dat vaak wordt gebruikt in dagelijkse waterdichte horloges. Het Longines-logo gegraveerd met de bovenkant van de kroon, die middelgroot is en sterk in driedimensionaliteit. Het antislip tandpatroon aan de zijkant van de kroon is geschuurd om de tijd gemakkelijk aan te passen.

Dit replica Longines Master Collection-horloge is een combinatie van een transparante achterkant van de kast, een roestvrijstalen ring en een saffierspiegel. De code van het horloge en Longines Engelse letters gegraveerd op de roestvrijstalen buitenring, het lettertype en het logo zijn perfect; er is geen spoor van overbodigheid. De transparante saffier spiegel geeft een duidelijk zicht op de beweging.

Ons replica Longines Master Collection-horloge maakt gebruik van het Seagull 2836-uurwerk. Het uiterlijk van het uurwerk is behandeld met Genève-graan, wat de authenticiteit van de authenticiteit verder verbetert. Aangezien het Seagull 2836 uurwerk zelf een replica is van het authentieke uurwerk van Longines horloge, is er bijna geen verschil in uiterlijk. Natuurlijk kunt u ook een verzoek indienen om het authentieke Zwitserse ETA2836-uurwerk te upgraden.

De band van dit Longines replica horloge is ook gemaakt van roestvrij staal, met het tekenproces in het midden en het polijstproces aan beide kanten. Het contact tussen elke band wordt verwerkt om het comfort van de hele riem te vergroten. Dubbelklik op de vlindersluiting. De letters erop zijn diep en krachtig.

Op dit moment worden de details van deze Longines Master Collection replica horloges zeer goed behandeld en kan worden gezegd dat dit de beste replica horloges ter wereld zijn. En onze horloges zijn zeer kosteneffectieve, goedkope replica-horloges onder de $ 50.