Replica Omega Seamaster Aqua Terra Tokyo 2020 Olympische Spelen Bekijk Review

Omega-horloges zijn zeer goed in staat om nieuwe stijlen te creëren en gaan altijd mee met de tijd. Neem eens in de vier jaar de Olympische Spelen, dit soort wereldwijde evenement zal de figuur van Omega-horloges niet missen. De Olympische Spelen in Londen in 2012 introduceerden horloges in beperkte oplage, evenals de Olympische Spelen in Rio 2016. Voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio was Omega de eerste die het Omega Olympic Games Stainless Steel herenhorloge uitbracht, dat veel horlogeliefhebbers trok. Zelfs in de beste replica-recensies hebben klanten de een na de ander naar dit horloge gevraagd, dus vandaag zullen we dit replica Omega Specialties-horloge analyseren.

Bijzonder is de wijzerplaat van dit replica Omega horloge. Het is blauw keramiek, het patroon op de wijzerplaat is zeer karakteristiek; de lasermethode wordt gebruikt om het logo van de Olympische Spelen in Tokio te dragen. De gerhodineerde wijzers op de wijzerplaat vullen de uurschaal aan. Het Omega-logo op de schijf is een tekenproces. Het is zeer zorgvuldig gepolijst, zonder bramen. De tijdschaal is op de schijf ingelegd en de boog is goed begrepen.

De kromming van de zijkanten van veel knockoff-horloges is moeilijk te bereiken. Toch gebruikt onze replica Omega Seamaster Aqua Terra Tokyo 2020 een conische kroon met een zorgvuldig vervaardigd handvat en een gepolijst handvat met twee processen. De voor- en onderkant van het hoofd zijn De matte kleurafstemming, het Omega-logo en de zijkant van het handvat zijn gepolijst. De inschroefbare conische gesp voelt uitstekend aan, wat debuggen gemakkelijker maakt en de waterdichtheid verbetert.

De focus van dit Omega replica horloge ligt op het uurwerk. Deze is uitgerust met de 8900 geïntegreerde bewegingen die we onafhankelijk hebben ontwikkeld. Het is niet de structuur van andere versies van de beweging + nep-spalk. Het horloge ziet er niet alleen mooier uit, maar de dikte van het uurwerk is ook dunner, wat perfect past bij het authentieke product, en de prestaties zijn stabieler en nauwkeuriger. Door de transparante achterkant van saffierkristal aan de achterkant kunt u de bewegingsstijl bekijken. Na zorgvuldig polijsten en wassen is de gebeeldhouwde textuur van het uurwerk erg mooi en de gegraveerde letters erop zijn zeer helder en duidelijk.

De band maakt gebruik van een rubberen band. De blauwe band past goed bij de wijzerplaat. De markeringen op de riem zijn comfortabel om aan te raken. De kwaliteit van de gesp is erg delicaat. De gesp op de rubberen band is erg omega. Vlindergesp, voortreffelijk en mooi. De blauwe band en wijzerplaat passen heel goed bij elkaar. Het hele horloge ziet er erg werper uit en de band is genaaid met dunne witte draden, wat er erg uitziet.

Dit Omega replica horloge is een erg populaire stijl. Bij de Omega Seamaster 150 meter serie zijn de schelpen grotendeels hetzelfde. Er is geen verschil in het polijstproces en er zijn niet veel defecten om uit te kiezen. Dit Omega Olympic Games roestvrijstalen herenhorloge is geïnspireerd op het embleem van deze Olympische Spelen met dynamische creativiteit en is geïntegreerd in de ontwerpstijl van het horloge. Het heeft zijn eigen unieke en charmante kenmerken, plus het uiterlijk van het werk dat de moeite waard is om te worden herkend, grijpt graag de kans.