Waarom waardeer ik de armband van goed rolex replica?

Vandaag zou ik de goed rolex replica-band willen introduceren, en het is niet te laat om direct naar het onderwerp te gaan. Ik heb niet veel aandacht besteed armband en riem, de reden is dat de normale metalen armband te dragen wat het probleem niet zou ontstaan; gordel dragen van lange tijd al willen veranderen, maar waar we de band kunnen veranderen veel rond, als dat de algemene De riem is niet goed genoeg, je kunt ook naar de aangepaste riem gaan. Custom riem sommige binnenlandse bedrijven uit de keuze van het materiaal, kies de kleur afwerking van de band, zal de middenstand niet erg lang, op maat gemaakte riem textuur en kwaliteit te nemen zijn beter, en de prijs niet te hoog is, kan het ook worden met de bijbehorende horloge gemarkeerd Het merklogo, wanneer u de riem moet vervangen, kunt u rustig uitrusten. Echter, in alle horloges, armbanden goed rolex replica aandacht aan mij alleen, zoals we allemaal weten, het gebruik van verschillende soorten armbanden goed rolex replica is niet hetzelfde, en zelfs dezelfde soort armband, armband tussen verschillende perioden, is er een zeer groot verschil. Dit heeft geleid tot een aanzienlijke invloed op de waarde van een goed rolex replica en zelfs een vraag of een Rolex wel of niet moet kopen. Het maakt veel uit.

https://www.watchesko.com/
https://www.watchesko.com/

Zelfs nu zijn de meeste horlogemerken niet echt zelf gemaakt, ze worden van buitenaf gekocht. Rolex is momenteel een van de weinige horlogefabrieken die zijn eigen horlogekettingen kan produceren, maar in eerste instantie heeft Rolex niet het vermogen om horlogekettingen te maken. In de geschiedenis is de eerste Rolex -armband van buitenaf door Rolex gekocht. In de jaren 1930, een horlogeband moet extra kosten, zoals nu, een armband prijs is zeer hoog, soms een armband zal goed zijn voor de helft van de prijs van de hele wacht (niet aan een ketting nu noemen, is om te gaan met de arbeidsdienst Een ketting, de prijs is ook erg hoog, vooral de kleine kroon op de Rolex-gesp, als deze verloren is, moet je een armband verwisselen).
Een belangrijke verbetering in de armband van goed rolex replica is de toevoeging van een gebogen schakelketting voor de armband, zodat de armband en de tas kunnen worden samengevoegd. Dit is ook het begin van de moderne emailleerarmband geworden.
We zien nu dat de overgrote meerderheid van Rolex horloges met kettingbanden zijn, en er zijn niet veel modellen met riemen. Maar in het begin werd de Rolex Oyster-armband alleen gebruikt op de bubbelrug en de vroege chronograaf van Rolex. Andere horloges kunnen worden uitgerust met riemen, tot op een dag (1952) heeft Rolex de ketting aanzienlijk verbeterd, zodat de riemen echt worden waarmee we vertrouwd zijn. De vroegste Rolex-kettingbanden hingen tussen de lussen en er was een opening tussen de armband en de kast.
Nu is ons gemeenschappelijke valse rolex het model dat de derde-generatieketen gebruikt. De belangrijkste kwesties in de derde generatie van de 表-vormige armband zijn hol en solide. De schakels van de–vormige armband van de derde generatie zijn aan de zijkant verzegeld, maar de originele–type armbandkoppelingen van de derde generatie zijn hol. De buitenkant is verzegeld, maar de binnenkant is hol. Er was een uitzicht dat de reden zetten Rolex armband gemaakt van holle, want om het gewicht van het horloge te verminderen (dit is gewoon een gok), maar om welke reden dan ook, holle banden zijn er enkele problemen zijn onvermijdelijk. Het is waar dat het niet solide is, maar het is waar dat het vies is in de holle schakels, vooral in de zomer, tijdens het zweten en oliën. De kettingschakel van de hele armband is een massief metalen blok. Bovendien was, in feite naast de kettingschakels, de plaats waar de voorketting en de kist waren verbonden in feite hol, en later werd deze vervangen door een solide.

https://www.watchesko.com/
https://www.watchesko.com/

In de antieke Rolex-collectie is er een probleem om op te letten. Ik kwam erachter dat sommige mensen de collectie antieke Rolex meenamen naar het officiële onderhoud na de verkoop door Rolex. Tijdens het onderhoud zal Rolex-official enkele oude onderdelen vervangen door nieuwe onderdelen. Wij denken over het algemeen dat de service van Rolex zo goed en gedetailleerd is. Maar voor liefhebbers van antieke horloges is het misschien geen goed nieuws, omdat hun horloges niet origineel zijn.
Het spreekt voor zich dat ik, afgezien van Rolex, nooit aandacht heb besteed aan de armband van een ander horloge, omdat de situatie van de Rolex-armband direct van invloed is op de verkoop van horloges. Een van de grootste kenmerken van Rolex-horloges is de identificatie tussen de verschillende modellen. Rolex lijkt een vergelijkbaar uiterlijk te hebben, maar door de details van het horloge kunnen kleine plaatsen in een oogopslag onderscheiden worden of het een nieuw model of een oud model is. De armband is een van de meest voor de hand liggende functies om Rolex’s nieuwe en oude modellen te identificeren. Er zijn veel Rolex op de markt en de vijfcijferige oude en zescijferige nieuwe modellen zijn de grootste. De hiervoor genoemde jachten 16622 en 116622 zijn een zeer goed voorbeeld. Er is bijna geen verschil tussen de koppen van de twee jachten, we kunnen de kleine details van de schokdempers en de haarveer niet zien op de beweging, dus we kunnen alleen de armband passeren. De armbanden van 16622 en 116622 zijn aanzienlijk verschillend en kunnen in één oogopslag worden gezien. Zien we vaak een dergelijke situatie, tafel-verkocht een jacht, model 116.622 is het onderwerp, de prijs is zeer laag (lager dan de algemene prijs 116.622), indrukwekkend, een kijkje om te bracelet weten is 16.622, het bleek verkeerd standaard model . Dit is waarom ik de armband van de andere tafel niet ken, maar ik weet de reden voor de Rolex-armband.
In het jaar daarvoor lanceerde valse rolex de nieuwe DAY DATE40 (228238). De nieuwe DD40 maakt gebruik van een nieuwe technologie in de armband, ter vervanging van de stalen assen in de armbandschakels met keramische assen. Dit komt omdat de armband van de Rolex, met name de ketting met vijf kralen, die meer kettingen in de middelste ketting heeft, na een lange tijd los zal raken, en de ketting los en niet sterk zal worden. Na het overschakelen op een keramische schacht is het keramiek slijtvaster dan de vorige stalen schacht, waardoor de armband sterker is. Volgens de traditie van Rolex zal na de schatting het niveau van de replica horloges-armband opnieuw worden verbeterd. Het is nagebootst en nooit overtroffen, dit is de armband van valse horloges.