De Beste Replica Horloges: Replica IWC Pilot’s Watch Mark XVIII Horloge

IWC Pilot’s Watch Mark XVIII is een trendy horloge. Het heeft zowel de stijl van een formeel horloge als rijke sportelementen. Het is een zeer persoonlijk horloge dat bij geen enkele gelegenheid zal misstaan. Daarom is het door de meeste mensen gewild in de lijst met nepwebsites 2017. Vandaag introduceer ik IWC Pilot’s Watch Mark XVIII replica-horloge. Dit is het beste replica horloge.

Dit replica IWC horloge meet 40 mm en heeft een dikte van 11 mm. De replica IWC horlogekast is gemaakt van 316L roestvrij staal en gepolijst en geborsteld. De eenvoudige ontwerpstijl van de junior naald- en leren bandstijl is zowel zakelijk als sportief. De blauwe wijzerplaat van het IWC replica horloge met witte schalen en wijzers is erg opvallend en mooi. De kleur van de wijzerplaat verandert vanuit verschillende hoeken. Behalve de posities van 3 en 12 uur gebruiken andere horlogeschalen Arabische cijfers.

Het digitaal printen is delicaat en heeft een driedimensionaal effect. De drie, zes, negen en twaalf posities van het horloge en de lichtgevende laag worden op de uren- en minutenwijzers aangebracht. Het logo van de IWC op de wijzerplaat en de bedrukking van de Engelse letters zijn goed gespreid. Het kalendervenster gebruikt een dubbellaagse snijmethode. De buitenste breedte is smal en de binnenste breedte is erg driedimensionaal. Het is ook handig om de cijfers te lezen.

De saffier horlogespiegel heeft een zeer hoge hardheid, is bestand tegen slijtage en krassen en is behandeld met een anti-glare blauwe film. Zeer doorschijnend en helder. De hoogte van de spiegelset is hetzelfde als de buitenste ring van de kast. Aan de zijkant van replica IWC Pilot’s Watch Mark XVIII zie je de sporen van poetsen en schuren, die delicaat en regelmatig zijn. De vier nokken van de geassembleerde riem worden in één keer gesneden en gevormd en vervolgens continu gepolijst, en de radiaal is precies goed. De bovenkant van de kroon aan de rechterkant is gegraveerd met het IWC-logo en de tandwielen aan de zijkant van de kroon zijn bevorderlijk voor de tijdaanpassing en antislip.

Het IWC replica horloge is een 316L roestvrijstalen gepolijste ondoorzichtige onderplaat, die is vastgezet met schroeven. Hiervoor worden de zes strookvormige groeven op de achterkaft gebruikt, wat ook voor schoonheid zorgt. De onderplaat heeft drie processen: polijsten, draadtrekken en zandstralen. Het binnenste zandstraalgedeelte is gegraveerd met het patroon van de kleine prins. Het geborstelde deel in het midden heeft de horlogecode en het IWC-logo en andere Engelse letters en het snijwerk zijn diep en krachtig.

Het meest noemenswaardige is het uurwerk van dit IWC replica horloge. We besteden veel kosten om het originele originele uurwerk te gebruiken, het Zwitserse ETA2892 uurwerk, dat stabiel en duurzaam is. Onnodig te zeggen. Nog steeds erg betrouwbaar. De voorkant van de riem is bruin en de achterkant is een oranje riem van kalfsleer. Het vakmanschap is zorgvuldig en zacht en comfortabel om te dragen. De roestvrijstalen gepolijste gesp is ook gegraveerd met “IWC” erop voor gemakkelijk dragen.

Ons IWC Pilot’s Watch Mark XVIII replica-horloge maakt gebruik van een 316L roestvrij staal, saffier spiegel en eerste laag kalfsleer band, die is gesynchroniseerd met het echte materiaal. Het uiterlijk en de details van de afwerking zijn ook goed. Het in het uurwerk gebruikte Zwitserse ETA2892 uurwerk is hetzelfde uurwerk als het echte uurwerk. Zelfs als de achterklep is geopend, zijn er geen duidelijke gebreken. Het is zeer de moeite waard om het te kopen en het is een van de beste nephorloges.