Nieuwe Replica IWC Portugieser 150th Anniversary Watch

IWC-Portugieser is altijd het best verkochte horloge van het merk IWC geweest, en het is ook het horloge waar IWC zich op heeft gericht. We hebben een speciale editie gelanceerd van het 150-jarig bestaan ​​van de IWC-Portugieser-serie. Dit replica-kopiehorloge is gebaseerd op de oude IWC-Portugieser, terwijl het het klassieke IWC-Portugieser klassieke ontwerp volgt, maar ook innovatief is, waardoor het oude ondoordringbare ontwerp in een transparante bodem verandert en de schoonheid van mechanische tandwieloverbrenging bewondert, wat een grote aantal kijkfans vinden het geweldig.

Dit replica IWC-Portugieser horloge gebruikt een roestvrijstalen kast van 41 mm, wat 0,1 mm groter is dan de vorige Portugese meter. Het horloge heeft een wit gelakte wijzerplaat, wat het grootste verschil is bij dit specifieke model. Het is erg mooi. Er zijn geen details veranderd behalve de wijzerplaat. Het horloge is voorzien van het door IWC geproduceerde 69355 uurwerk. Omdat het een zelf geproduceerd uurwerk is, heeft dit horloge ook een back-to-back. De saffierspiegel met de dubbelzijdige blauwe film is zeer transparant. Onder verschillende hoeken is het daarentegen erg mooi onder zonlicht.

Dit replica IWC horloge heeft een witte wijzerplaat. Het is geschilderd met lagen van superieure laktechnologie. We weten dat als de verfplaat niet goed wordt gehanteerd, er gemakkelijk belletjes ontstaan. We hebben meerdere lagen geschilderd; elke verflaag is erg dun. De lay-out van de wijzerplaat is niet veranderd en gebruikt nog steeds blauwe Arabische cijfers en een cirkel van 60 minuten voor perifere overdracht. De 3-uurspositie is de 60-secondenwijzer en de 12-uurspositie is de 30-minuten-klok. Beiden gebruiken blauwe wilgenbladwijzers, voortreffelijk en elegant.

De dikte van de kast van het IWC replica horloge is toegenomen tot 13,1 mm, een toename van 0,5 mm, wat de reden zou moeten zijn voor de vervanging van het zelf geproduceerde uurwerk. En deze verhoogde dikte heeft weinig invloed op de draagervaring. Voor inschroefmodellen zijn er start- en stopknoppen voor timing bovenaan de kroon en nul-resetknoppen onderaan.

Dit nieuwe IWC-Portugieser replica-horloge heeft een back-through-ontwerp waardoor mensen verslaafd raken. Het horloge maakt gebruik van een op 69000 gebaseerd 69535 zelf geproduceerd uurwerk. Het uurwerk maakt gebruik van de meest iconische specht van Billerton, maar de specht van dit uurwerk gebruikt geen keramische delen, maar de vorige gele koperen delen. Daarnaast is het uurwerk ook gepolijst in Genève rimpelingen en schubben, wat een gangreserve van 46 uur oplevert.

Dit IWC replica-horloge heeft een kalfsleren band met krokodillenprint, die zacht en comfortabel is. Met RVS vouwsluiting. Deze zijn niet anders dan gewone IWC-Portugieser horloges. Ons IWC-replica-horloge is perfect qua uiterlijk en vakmanschap, en het is bijna onmogelijk om onderscheid te maken tussen waar en onwaar. Als u interesse heeft in dit nieuwe IWC replica horloge, kunt u ervoor kiezen om dit horloge te kopen.