De Langqin Watch -selectie Is Een Elegant Uurwerk Imitatie Horloges

Alles groeit en de lente is sterker. Dompel in dit toegankelijke en levendige seizoen in de natuur onder en de kleur is geïnspireerd door de lente. Het Langqin -horloge is een selectie van de Heart Moon -serie, het Moon Phase Watch en de Pioneer Zulu Time Watch; Het interpreteert een elegante stijl met felle kleur en ontmoet het heldere veerlicht tussen de polsen.

Het veerlicht is precies goed, de bloemen zijn gemeen en ze gaan naar de welvaart van de lente. De Langqin Watch Moon Series Moon Phase Watch kiest de delicate lijnen van de maan, met een milde en ronde kast. Om 6 uur is het venster van de maanfase aanwezig, waardoor de pols in een heldere en zachte sfeer kan blijven hangen. De wijzerplaat is opgenomen in het retro en modieuze olijfgroen, het zilveren wit genezen door het elegante en het diepe en romantische diepe zeeblauw, de interpretatie van de prachtige veerscène, met de heldere en glanzende diamantstijd, of de onregelmatigheid van De Romeinse cijfers, in de details van de details, in de details van de details tonen de charmante charme van vrouwen.

Leer en bergen, groen gras, gaan naar buiten om van het wild te genieten, soepel te ademen. Langqin Watch Pioneer Series Zulu Time Watch voegt een meervoudige zone-displayfunctie toe, uitgerust met exclusieve mechanische beweging en ingebouwde siliciumtrace om een nauwkeurige en stabiele looptijd te garanderen, vergezellen elegante mensen om de tijd te kalmeren, en dompel de natuurlijke bergen vrij onder . Het horloge maakt gebruik van een kleurrijke keramische bezel met een zwart sublicht, blauw zonnepatroon en grijze zandstralen in tabakskoal. Het biedt ook twee soorten draagopties: roestvrijstalen oppervlak en lederen riemen. De stedelijke vrije tijd en buitensportmodus kunnen worden geschakeld. Positionering van reizen en geniet van het eindeloze natuurlijke veerlicht.

【Bekijk beschrijving】

Langqin Watch Moon Series Moon Fase Watch Number: L8.115.4.67.6 Sugged Retail Prijs: RMB 12.200

Langqin Bekijk Xinyue -serie imitatie horloges, uitgerust met L296 kwartsbeweging, de horlogediameter is 30,5 mm. De Olive Green Solar Pattern Dial is versierd met diamanten en vult de verzilverde polijstaanwijzer aan. Tijdens het display, minuut en ten tweede, wordt het venster datumdisplay ingesteld op 3 uur en wordt het maanfase -display ingesteld op 6 uur en uitgerust met roestvrijstalen armbanden.

Langqin Watch Moon Series Moon Fase Watch Number: L8.115.4.71.6 Sugged Retail Prijs: RMB10.600

Langqin Bekijk Xinyue -serie horloges, uitgerust met L296 kwartsbeweging, de horlogediameter is 30,5 mm. De zilveren wijzerplaat is versierd met Romeinse digitale tijdstippen, die de blauwe stalen wijzer aanvullen. Tijdens het display, minuut en ten tweede, wordt het venster datumdisplay ingesteld op 3 uur en wordt het maanfase -display ingesteld op 6 uur en uitgerust met roestvrijstalen armbanden.

Langqin Watch Moon Series Moon Fase Watch Number: L8.115.4.98.6 Sugged Retail Prijs: RMB 12.700

Langqin Bekijk Xinyue -serie horloges, uitgerust met L296 kwartsbeweging, de horlogediameter is 30,5 mm. De Blue Pearl Mother Shellfish is versierd met diamanten en vult de verzilverde polijstaanwijzer aan. Tijdens het display, minuut en ten tweede, wordt het venster datumdisplay ingesteld op 3 uur en wordt het maanfase -display ingesteld op 6 uur en uitgerust met roestvrijstalen armbanden.