Rado Swiss Radar Watch Exhibition 2023 China International Consumer Products Expo Replica Horloges

Zwitserse Pioneer Watch -merk Rado Swiss Radar -horloges brengen een verscheidenheid aan nieuw vermelde horlogewerkzaamheden om deel te nemen aan de China International Consumer Products uit 2023 YYY EXPO (vanaf nu de “Clean Expo” genoemd). Dit is de derde keer dat het Rado Swiss Radar Watch heeft deelgenomen aan de Consumer Expo. Deze keer, met het moderne standbeeld, tonen het nieuwe en unieke horlogewerkzaamheden de buitengewone charme van “Master Master”.

De Rado Swiss Radar -tafel presenteert de tentoonstellingszaal in een moderne en eenvoudige stijl. De intense en geometrische cabines worden gecombineerd met de authentieke en comfortabele moderne charme van de True Square -serie en interpreteren de Captain Cook Cook the Captain -serie als een verkenning van retro sportstijl zonder angst voor de golf.

Mevrouw Paprisa, vice -president van de Rado Swiss Radar, zei: “Het succesvolle bedrijf van de Expo heeft de verdieping van de ontwikkeling van het merk in de Hainan -markt geholpen. Dit jaar is ons derde opeenvolgende jaar om deel te nemen aan de Consumer Expo. Het komt op Onze meest onderscheidende en nieuwste horlogeserie. Ik kijk uit naar iedereen naar het tentoonstellingsplatform en voel Rado’s horloge met zowel materialen als ontwerp -esthetiek. “

Nieuw bekijk nieuwe fragmenten

Het Rado Swiss Radar Watch presenteert het iconische ware zelf van het merk aan de expo van het merk en geeft vrijheid, persoonlijkheid en eigenbelang uit. Het valt op met het unieke silhouetontwerp van het vierkant en de ronde, met de schoonheid van machines met de creatie van de holle beweging, en de perfecte draagervaring van een warme huid en niet gemakkelijk te dragen met hightech keramiek.

De nieuw verbeterde Centrix Crystal Extraction -serie is ook een van de hoogtepunten van deze tentoonstelling. De spiegel toont de gladde en eenvoudige lijnen van het replica horloges. Het diamant- en zonnepatroonontwerp van de wijzerplaat interpreteert de elegantie en het prachtige temperament. Het hightech keramische materiaal gecombineerd met de armband drukt het beste sensuele en zachte vrouwelijke kenmerken uit.

Captain Captain Cook Cook -serie toont de eindeloze verkenning van het leven van het merk en de geest van een onverschrokken avonturier. Deze serie combineert een retro -uiterlijk met moderne ontwerpstijlen. Van de complete keramische productreeks die door “Black Cook” wordt vertegenwoordigd tot het professionele duikhorloge, “Black” en andere professionele duikhorloges gecertificeerd door ISO6425, in het horlogemodel, de toepassing van hightech keramiek in innovatie iteratieve iteratie is blijven pushen tot een nieuwe hoogte.

Materiële meester

Rado Swiss Radar Watch heeft altijd genoten van de reputatie van ‘Master Master’. De tentoonstellingssite presenteert een volledig assortiment merkproducten verzameld door vele klokken gemaakt van verschillende materialen, zoals kleurrijk hightech keramiek, ultralicht hightech keramiek en keramiek van Ceramos. , Toon het uitstekende materiaal en vakmanschap van het merk. Rado Swiss Radar Watch is een van de eerste partijen luxe horlogemerken die de Chinese markt betreden en een hoge reputatie in China hebben. Rado Swiss Radar Watch is toegewijd om de Chinese horlogemarkt al vele jaren uit te breiden en is geliefd bij Chinese consumenten. In deze expo heeft het merk ook voldaan aan de nieuwe ideeën die innovatief ontwerp en materiële expressie combineerden. Elk horloge is een tijdplanning met talloze vindingrijkheid van horlogemakers. Via het platform van de Expo kan het de uitstekende horlogemechnologie en pionierspirit van het merk volledig tonen aan consumenten die van het merk houden.

Lay -out Hainan en verken de toekomst

Momenteel werken de Rado Swiss Radar Watch en Zhongluo Group samen. Ze hebben vijf belastingvrije winkels ingezet in de provincie Hainan: China vrijstellingsgroep Sanya International Duty-Free City, China-Demu Group Haikou Sunyue Plaza Duty-Free Shop. Winkel, China vrijstellingsgroep Haikou International Duty-Free Shop en Zhongli Sanya Phoenix Airport Duty-Free Shop. Onder hen heeft Haikou International Duty-Free Store een nieuw ontwerpbeeld en is ook de meest uitgebreide boetiek in Hainan. Het Rado Swiss Radar -horloge zal de lay -out van het merk in Hainan blijven verdiepen. Hoewel het presenteren van meer welvarende en diverse tijdplanningproducten voor consumenten zal een betere service- en merkervaring bieden. Bovendien zal het Rado Swiss Radar -horloge de investeringen vergroten. Terwijl het de diepe accumulatie van het merk voortzet, blijft het het ontwerp en de materiële innovatie verfijnen, waardoor meer toekomstgerichte werken worden gecreëerd.