De vier kenmerken van de replica Rolex Sea-Dweller-horloges

Velen van ons houden van Rolex replica horloges en veel mensen zoals replica Rolex Sea-Dweller horloges. Wat zijn de kenmerken van het Sea-Dweller-horloge?

Replica Rolex Sea-Dweller horloges rode woorden, bubble venster, groter formaat en sterkere beweging. Vandaag zal ik het van dichterbij bekijken.

Aspect 1: rood woord

De waterdichte technologie van de Rolex horloge-replica staat aan de top van de moderne wereld. De wijzerplaat van de replica horloges, de rode kleine tekst Double Red Sea-Dweller, is niet alleen een horloge, maar het is ook het beste bewijs dat menselijke technologische innovatie is veranderd om de diepblauwe zee te verkennen.

Het heeft een revolutionaire automatische uitlaatgasklep die kan worden gebruikt in een omgeving voor ademhaling en zuurstofmenging. De eerste generatie van de zee maakte de woorden “Sea-Dweller” en “Submariner 2000” rood gedrukt op de schijf. Collectors noemen het ‘dubbel rood’.

Het grootste kenmerk van de nieuwe replica Rolex Sea-Dweller is dat het lettertype Sea-Dweller op de wijzerplaat rood is en het klassieke ontwerp van de eerste generatie van de zee herschept.

Aspect 2: Bubble-venster

replica Rolex’s horloges hebben veel bekende complexe functies en technieken. Vrienden die replica Rolex Sea-Dweller-horloges kennen, moeten weten dat de replica die Rolex Sea-Dweller om 3 uur bekijkt een normaal kalendervenster is, terwijl de waterspook een bellenvenster gebruikt, een kalendervenster met een kleine convexe vensterlens.

Deze keer plaatste Rolex-replica het klassieke element van het bellenvenster op het nieuwe Sea-Dweller-horloge, het is de eerste keer dat het replica Rolex Sea-Dweller-horloge een bubbelframe heeft.

Aspect 3: Grotere maat

Tegenwoordig, in het tijdperk waarin dit grote pad populair is, moet de grote omvang de aandacht waard zijn. Deze replica van Rolex is ongekend gestegen en vergroot de omvang van de nieuwe replica Rolex Sea-Dweller horloges tot 43 mm, van 40 mm naar 43 mm. Verandering is niet te klein, wat zeer zeldzaam is in replica Rolex.

Aspect 4: Sterker bewegen

De beweging van het horloge is ook erg belangrijk. Toen de 3235 kalibers verschenen, begonnen sommige mensen te verwachten toen het op de duikhorloge van Rolex verscheen.

Nu repliceert Rolex het op de nieuwe replica Rolex Sea-Dweller-horloges, en het is de verwachtingen waard. De gangreserve is gestegen van 50 uur tot 70 uur, waardoor de belasting van een dag bijna is toegenomen. Bovendien is de beweging ook erg goed in termen van anti-magnetische en anti-vibratie.

De bovenstaande punten zorgen ervoor dat de replica Rolex Sea-Dweller-horloges de parveneur is in het huidige Rolex stalen-schaal sporthorloge, en de verandering is vrij sterk.

Het is ongetwijfeld een ander populair item in het Rolex-duikhorloge, dat mensen aantrekt die van replica Rolex houden om zich te haasten om te kopen.