Wat is het verschil tussen de Rolex replica horloges en Omega replica?

Waarom houden mannen van een Rolex-replica en Omega-replica-horloges?

Iedereen weet dat Rolex en Omega een paar “tegenstanders” zijn en natuurlijk degenen die mensen het meest kopen. Het contrast tussen Omega en Rolex is nooit gestopt. Wie is beter dan de beweging, wie is beter dan de technologie, wie is beter dan wie gaat en wie is beter dan anderen.

Wat ik vandaag wil zeggen, is dat het verschil tussen Omega replica-horloges en Rolex replica-horloges geen groot deel van het horloge uitmaakt. Vandaag raad ik twee replica-horloges aan, Rolex en Omega, om te zien waar hun verschillen zijn.

Rolex replica horloges
Rolex replica horloges

Laten we het eerst hebben over de Omega replica-horloges.

1, Omega Seamaster replica horloges 1948

Deze dubbel gecoate methode is gecoat met een anti-reflecterende coating aan de binnen- en buitenkant. Het effect van licht op het spiegeloppervlak is exact hetzelfde als het origineel.

2, Omega Seamaster 30-serie

Dit horloge is prachtig, rond en onberispelijk, en het is licht en draagbaar. Het is comfortabel. Het neemt de geïmporteerde beweging van Japan Citizen over, die een superieure stabiliteit heeft. De transparantie is consistent met de authenticiteit, met de Italiaanse kalfslederen band, zachte textuur, nostalgische gevoelens.

3, Omega De Ville-serie

De Omega Disc Fly Elegant Collection heeft veel trouwe supporters aangetrokken met zijn klassieke en elegante ontwerp. Geniet van opvallende ontwerpdetails. Ik zeg dit niet, kun je zien of het echt is of een replica?

Ok, laten we het hebben over Omega, laten we het nog eens hebben over nep Rolex. De vurige graad van Rolex is ondenkbaar en de heruitgaveversie is ook een merk dat het meest koopt voor klantenservice.

1, Rolex onderzeeër

Klassiek emaille uiterlijk met een inschroefbare rand van stevig keramiek. Heeft een sterke anti-corrosie functie. De tandwielvormige buitenring versterkt de wrijving. Dit wordt gedaan om de authenticiteit volledig te synchroniseren.

2, Rolex Cellini

Rolex Cellini is een heel bijzonder horloge van Rolex replica horloges. Het heeft geen sporen van de iconische stijl van Rolex. Het is een zeer literaire serie. Jia Ge denkt dat dit horloge zeer geschikt is voor zakenmensen om te dragen, en het is vol charme.

3, Rolex Datejust

Rolex-logtype is het meest klassieke horloge van het Rolex-merk, 904L roestvrij staal herstelt perfect de Rolex Datejust-kleur, uitgerust met CaL3135 automatische opwindbeweging, alle accessoires zijn perfect uitwisselbaar met de originele, minuut, uur, tweede drie naalden kunnen perfect worden geïnstalleerd op de authentieke Rolex.

Op te sommen:

Nou, deze twee horloges. Replica Rolex-horloges en Replica Omega-horloges, welke replica-horloges vind je leuk? Naar schatting moet je na het lezen van dit artikel een antwoord hebben.