Exclusieve Godin: Replica Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous Horloge

Het nieuwe product dat vandaag wordt geïntroduceerd – Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous-serie knockoff-horloges corrigeert alle tekortkomingen van elke versie op de markt. Dit Jaeger-LeCoultre replica-horloge is een eenvoudige dame met romantische gevoelens. Dit replica Jaeger-LeCoultre horloge heeft een replica in vele fabrieken, bekijk nu onze versie van het Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous serie knockoff horloge.

Dit replica Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous 3448421 horloge is het mooiste horloge in de “godinnenklasse”! De zilveren ronde wijzerplaat is prachtig vervaardigd en het gesneden guillochepatroon is te zien op het wijzerplaatoppervlak. Door de saffierkristallen glazen tafelspiegel wordt de charmante textuur nog meer ‘gehurkt’. De 60 roestvrijstalen diamanten op de kast zijn zo eenvoudig en gemakkelijk om het oppervlak van de wijzerplaat te plaatsen, dat extreem glanzend is. De dag- en nachtweergave, vergrote Arabische cijfers en blauwe zwaardvormige wijzers vullen elkaar perfect aan.

Deze Jaeger-LeCoultre replica witte guilloche en zonlichtachtige textuur zijn zeer gestructureerd en kunnen ook de lichtbreking verminderen. De Arabische cijfers met zwarte shift-afdruk zijn in één oogopslag duidelijk en het lettertype is nobel en elegant. Twee blauwe zwaardvormige blauwe stalen wijzers draaien langzaam aan de wijzerplaat en geven het verstrijken van de tijd weer, de lijnen van de handen zijn voortreffelijk en delicaat, en de details tonen de kracht van het vak! De 6-uurspositie is voorzien van een dag- en nachtvenster. De zon en de maan veranderen dag en nacht. De blauw stalen zon- en maansterren geven een sprookjesachtige sfeer en een super romantisch gevoel aan dit Jaeger-LeCoultre replica horloge.

Het replica Jaeger-LeCoultre-horloge meet 34 mm x 8,8 mm, met een eenvoudige en verfijnde kast die fijn is gepolijst. Originele één-op-één opnieuw gegraveerde schaalversie. Zorg ervoor dat het maalproces consistent is en dat de textuur authentiek is. De bezel is bezet met in totaal 60 top Swarovski diamanten met een gewicht van 0,69 karaat. De inleg is rigoureus en de mooiste stijl is hersteld.

Het Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous 3448420 replica horloge heeft een saffier spiegel, die kras- en slijtvast is en zeer transparant. De replica horlogekast is gemaakt van roestvrij staal, de kast is fijn gepolijst en de glans na het polijsten is vol. De body van het horloge zelf is erg dun en de nokken zijn erg klein. Met de 34 mm wijzerplaat ziet het algehele uiterlijk er erg delicaat uit. Vanaf de zijkant maakt het ronde ontwerp de zijkant van de boog meer gelaagd en hoekiger. Een cirkel van helder geslepen diamanten op de ring onthult een vleugje luxe, niet langer ingehouden, glinstert als de pols draait.

De achterkant van dit Jaeger-LeCoultre replica horloge heeft een saffierkristal achterkant ontwerp. Door het saffierkristalglas zijn het balanswiel en uitstekende details te zien. Met behulp van 9015 Gaijer’s zelfgeproduceerde CAL.898A / 1 uurwerk wordt de originele dag- en nachtconversiefunctie perfect gerealiseerd. Het uurwerk is stabiel, de kwaliteit is sterk, het geborstelde oscillerende gewicht is voortreffelijk vervaardigd en de verfraaiing van de blauwe schroeven is bijzonder mooi.

Dit replica Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous-serie horloge ziet er nobel en sfeervol uit en de Arabische cijfers zijn gemakkelijk te lezen tijdens het lezen. De blauwe wijzers verklaren de elegantie van dit horloge verder. De dag- en nachtweergave om zes uur is ook de pols. Een belangrijk kenmerk van het horloge, uitgerust met Jaeger-LeCoultre automatisch mechanisch uurwerk, kan 42 uur kinetische energiereserve bieden.