Fake Rolex Ingelegde Edelsteen Oyster Constant Movement Week Kalender 36 Watch.

Rolex presenteerde het nieuwste horloge -meesterwerk met uitstekende professionele horloge -vaardigheden. Onder hen lanceerden de wekelijkse kalender 36 (Day-date 36) en de Lady-Date Just een nieuw model van een ingelegde diamant.

Diamanten symboliseren de oude tijden en de aarde heeft miljarden jaren ondergaan. Na zorgvuldig snijden kan het zijn natuurlijke charme tonen en het helder maken. Gemgeleerden werken samen met mozaïek -ambachtslieden om te gloeien met diamanten. Gemgeleerden selecteren voorzichtig edelstenen en sluiten ze vervolgens afzonderlijk in de wijzerplaat, buitenring, behuizing of riem door ingelegde ambachtslieden. Het precisieniveau van de werking is onvoorstelbaar. Na een tijd heeft het een uitstekende erfenis. De wekelijkse kalender 36 en de GEM ingelegd van dameskleding zijn honderden delicate operaties.

De nieuwe oesterconstante per week 36 (oester eeuwigdurend dag-datum 36) geselecteerde kleur matching klokkenmerk en krokodil lederen band. 18CT gouden modellen met koraalkleur, 18ct witgouden modellen met turquoise blauw en 18ct eeuwige roségouden modellen met wijnrood. Diamantdecoratie geeft de klassieke wekelijkse kalender 36 horloges met een nieuwe look van hetzelfde oog.

De middelste behuizing, de buitenring, de wijzerplaat en het hoofd van het staatstype van het nieuwe damesstoffenlogboek voor dames (oester eeuwigdurend dame-datejust) horloges met heldere glans tot slanke polsen.

Nobel en elegant

Rolex’s nieuw gelanceerde drie-ingebedde Gem Oyster-stijl constante dynamische wekelijkse kalender 36 (Oyster Perpetual Day-date 36) is kleurrijk en mooi. De drie horloges zijn 18CT Gold -modellen, 18ct witgouden modellen en 18ct eeuwige roségouden stijlen, allemaal ingelegde diamanten met prachtige lederen riemen.

Er zijn 254 ronde diamanten aan beide zijden van de oren en gevallen van de nieuwe oesterzaak, en de kroonschouders zijn verblindend. Tweeënvijftig ronde diamanten ingelegd in de buitenring, glanzend, glanzend. De wijzerplaat is ingelegd met 450 diamanten, emailklokkenmerken en Romeinse digitale VI en IX. 18CT Gold Model met koraal emailkloktags, 18CT witgouden modellen met turquoise blauwe emailklokkenmerken en 18ct eeuwig roségoud met rode wijn emailklokkenmerken. De elegante klokmarkeringskleur is een aanvulling op de kleur van de krokodil -lederen band gekoppeld aan het horloge.

De nieuwe weekkalender 36 is uitgerust met horloge -technologie die 3255 bewegingen leidt.

Zoals alle Rolex-horloges, heeft de oester constant bewegende wekelijkse kalender 36 een uitstekende observatie van precisie-uurwerkcertificering verkregen, zodat het oog uitstekend kan presteren bij het dragen.

Rolex’s unieke ontwerp

Het wekelijkse kalendertype dat in 1956 werd gelanceerd, creëerde een precedent, de eerste ter wereld die om 12.00 uur gebogen Windows -display opzette.

De fulltime kalenderhorloges die op de week zijn geschreven, kunnen een belangrijke technische prestatie van het jaar zijn. Er zijn 26 talen in de week om uit te kiezen. De wekelijkse kalenderseriehorloges worden slechts 18ct goud, 18ct witgoud, 18ct eeuwig roségoud of 950 platina en andere edelmetalen gegoten.
Veel politici, presidenten en mensen van over de hele wereld hebben het wekelijkse kalendertype gedragen. Dit horloge is zeer bekend, vooral het hoofd -de eerste riem, die de eenvoudige stijl van het oog toont. De naam van de riem doet denken aan het dragen van zijn prominente figuren, waardoor de kalendertype een echt “hoofd van de kop” is zonder rechts.

Oyster Case

De 36 mm wekelijkse kalendertype oesterzaak is een solide en elegant model. De middelste behuizing wordt gegoten met een solide 18ct -goud, 18ct wit goud of 18ct eeuwig roségoud. Rolex Watchmakers strakker worden de fijne kuilen van de kuilen met het speciale hulpmiddel van het merk om de case te verzegelen, dus alleen Rolex Watchmakers kunnen de beweging bereiken. De dubbele vergrendelde kettingkroon heeft een dubbel waterdicht systeem stevig vastgedraaid tot de behuizing. Het spiegeloppervlak is gemaakt van blauw kristal, dat niet gemakkelijk te schrapen is. De waterdichte oesterkast van het horloge krijgt de beste bescherming voor beweging.

Type 3255 Constante motivatie

De nieuwe weekkalender 36 is uitgerust met een 3255 -beweging. Deze nieuwe generatie beweging werd gelanceerd in 2015. Het is allemaal Rolex’s onderzoek en ontwikkeling en productie. Het was uitgerust met deze reeks horloges in 2019. De automatische kettingbeweging heeft verschillende patenten verkregen, wat de innovatieve en topworkmaking -technologie van fake rolex volledig weerspiegelt. In termen van nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, dynamische reserves, seismisch anti-magnetisch en handig gebruik is het verder verbeterd om goed te bereiken.

De 3255 bewegingen zijn uitgerust met een Rolex gepatenteerd chronergy escapement -systeem, dat efficiënt en betrouwbaar is. Dit escappementsysteem is gemaakt van nikkel-fosfor en wordt niet verstoord door magnetische velden. De beweging is uitgerust met Rolex gepatenteerde blauwe parachromopnamen, gemaakt van unieke cosmetische legering gegoten door Rolex. De inbeslagname is tien keer hoger dan die van traditionele sjaals. Het spoor is ook uitgerust met de Rolex Merchant Circle om ervoor te zorgen dat de beweging nog steeds regelmatig overal kan worden bediend. De richting van de beweging van de actie is uitgerust met een Rolex-ontwerp en een gepatenteerd krachtige paraflex dempingapparaat om de seismische kracht van de campagne te verbeteren.

De 3255 bewegingen zijn uitgerust met een constant bewegende automatische instapcomponent en de beweging wordt gebruikt als beweging. De uitstekende efficiëntie van het structuur- en escapementsysteem van de Clockwork Box verhoogt de stroomreserve van de 3255 bewegingen tot ongeveer 70 uur.

Voortreffelijke lederen band

De nieuwe weekkalender 36 heeft een prachtige krokodil -lederen band en een 18CT Gold Folding Crown Buckle met 61 ronde diamanten. Alle drie de horloges zijn gekoppeld aan een diamant wijzerplaat, het 18CT Gold -model met koraalband, 18ct wit goudmodel met de turquoise blauwe riem, 18ct eeuwig roségoud met rode wijnband, riemkleur en horloge -klokspunt micromieën met Roman Numeral Vi en ix kleuren.

Super Observatory Precision Pixel -certificering

Net als alle Rolex-horloges, verkreeg de wekelijkse kalender 36 van het Oyster-type ook de uitstekende observatie van het observatorium dat door Rolex werd gelegd in 2015. Deze unieke titel bewijst dat elk oog met succes een reeks tests in Rolex Labs heeft doorgegeven. Het horloge wordt geassembleerd en de beweging is in het geval geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat wanneer de look wordt gedragen, het buitengewoon kan presteren in verschillende aspecten, zoals precieze, dynamische reserves, waterdichtheid en automatische keten.

De gemiddelde fout van Rolex’s uitstekende observatorium precisie -uurwerk is per dag per seconden. De nauwkeurigheid van het streven van Rolex is veel hoger dan de Precision TimePiece (COSC) -standaard voor Certification Precision (COSC) Het Zwitserse officiële observatorium.

De groene afdichting symboliseert het precisie -uurwerk van het observatorium over bak. Elk Rolex-horloge is aan dit zegel bevestigd en de vijfjarige garantie is wereldwijd bijgevoegd.