Replica Rolex “Titanium Ghost King.”

Begin november (2022) lanceerde Rolex een nieuwe Deep-Sea-uitdaging, namelijk Deepsea Challenge, een model van 126067, en het breken van het record met een waterdichte diepte van 11.000 meter, werd de duikhorloges met de meest diepgaande waterdichte diepte ter wereld ter wereld van beroemde horloges. Bovendien worden titaniumschelpen “Titanium Ghost King” onder de spelers genoemd. De openbare prijs is 203200 yuan.

Maar tegelijkertijd bereikte de grootte van de “Titanium Ghost King” een indrukwekkende 50 mm en 23 mm dik, wat ook wijdverbreide controverse onder de spelers veroorzaakte.

Rolex “Titanium Ghost King” Deep-Sea Challenge 126067

Het is niet ongebruikelijk om het duikrecord van Rolex’s ‘Titanium Ghost King’ te doorbreken.

Het is redelijk dat Rolex’s “Titanium Ghost King” diepzee-uitdaging en het verbreken van het record goed is, omdat replica Rolex in de geschiedenis al een waterdichte diepte van meer dan 10.000 meter kan bereiken. Er is echter geen massaproductie of een technische verificatietabel. Zij zijn:

In 1960 was de Rolex Deep Sea Special Technology Verification Form met de onderdompel 1.0916 meter aan de onderkant van de Mariana -geul.

In 1960 dook Rolex in de diepzee van speciale technologie verificatietabel van de Mariana Trench.

In 2012 duikt Rolex Deepsea Challenge Technical Verification Form, met de onderdompel, op 10.908 meter aan de onderkant van de Mariana -loopgraaf.

In 2012 dook Rolex in de Deepsea Challenge Technology Verification -tabel van de Mariana Trench.

Na het verzamelen van twee grote technisch geverifieerde tafeltechnologie gedurende meer dan 60 jaar, bereikte Rolex eindelijk de massaproductie van een waterdichte diepte van 11.000 meter en begon te verkopen. Dit is de “Titanium Ghost King” van vandaag Deep-Sea-uitdaging.

“Titanium Ghost King” is een diepgaande zee -uitdaging.

Rolex "Titanium Ghost King", waarom kan waterdichte reiken 11.000 meter bereiken?

De kern waterdichte technologie van Rolex’s “Titanium Ghost King” Deep-Sea Challenge is het Rolex Patent Ring Lock-systeem. We kunnen zien dat het Word Ring Lock -systeem zal worden geschreven in de “Titanium Ghost King” en de conventionele versie van het schijfoppervlak van Deepsea.

Rolex’s diepgaande -SEA -uitdaging, met Ring Lock.

De Rolex Deep-Sea-uitdaging, het lichtgevend effect

Het ringvergrendelingssysteem is een unieke waterdichte structuur van Rolex. De saffierspiegel van “Titanium Ghost King” is 9,5 mm dik. Sapphire -horlogevergrendeling op de “Compressed Steel Ring” (de wijzerplaat is geschreven met de buitenring van het ringvergrendelingssysteem, dat de “gecomprimeerde stalen ring” is) en gebruikt het titanium onderste omslag. Wanneer het horloge -saffierspiegel te lijden heeft onder kolossale waterdruk, wordt de druk overgebracht naar de “persstalenring” en het titaniumbodembedekking. De drukweerstand van “gecomprimeerde staalringen” is drie keer die van Rolex 904L staal; De titaniumbasisbedekking heeft een bepaalde elasticiteit en kan vervormbaar zijn onder druk. De twee zijn gebruikelijk om waterdruk op te lossen en vrij te geven.

Rolex ring vergrendelingsstructuur.

Behalve het ringvergrendelsysteem, zijn andere delen van de “Titanium Ghost King” diepzee-uitdaging identiek aan de conventionele Rolex-zee en deepsea. Er is een automatische afvoerklep aan de zijkant van de behuizing en de kroon is strak vergrendeld. Hoewel de officiële etikettering van de “Titanium Ghost King” 11.000 meter waterdicht is, volgens de waterdruktest van Rolex en Comex, kan de werkelijke waterdichte van de “Titanium Ghost King” 13.750 meter bereiken.

Het is te zien dat de diepzee-uitdaging van Rolex 9,5 mm dik is.

Waarom gebruikt Rolex "Titanium Ghost King" een titanium shell?

Vanwege de “Titanium Ghost King” Deep-Sea-uitdaging is het te groot. De grootte is 50 mm en 23 mm dik. Als u geen titanium gebruikt, gebruikt u stalen schaal, het gewicht van deze tafel, de pols van gewone mensen, kan het echt ‘niet dragen’.

De grootte van Rolex’s “Titanium Ghost King” diepgaande zee -uitdaging is te groot.

De “Titanium Ghost King” Deep-Sea Challenge is het eerste type massaproductie en verkoop van titanium shell-horloges in de geschiedenis van Rolex. Rolex’s titanium heet “RLX Titanium.” Hoewel de “Titanium Ghost King” ook het bestaan van 42 mm Titanium Shell Yacht blootlegde, waren 42 titanium shell -jachten slechts een “experimentele tafel” en werden ze officieel niet vrijgegeven.

Rolex’s 42 mm titanium shell -jacht “Experiment Table.”

Naast lichte titaniumschalen is een andere functie een hoge hardheid. Daarom verschilt de case -behandelingsmethode “Titanium King” van standaard stalen schalen en Gold Shell Rolex na het gebruik van titaniumschelpen. De algemene Rolex is allemaal gepolijst aan de kant van de zaak, en de kwestie van “Titanium Ghost King” wordt in grote gebieden geborsteld, en de kant van de zaak is ook getekend, wat zeer zeldzaam is bij Rolex. De reden is dat de hardheid van de titaniumschelp hoger is dan de staal- en gouden schelpen, en het is moeilijk om te polijsten. Daarom worden de beschikbare titanium shell -horloges in grote gebieden geborsteld. Maar een van de details is dat Rolex de rand van het geval van de “Titanium Ghost King” en de schouders van de kroon heeft gepolijst, die de complexiteit van de zaak verhoogde. Sommigen geloven dat de bevredigende behandeling van titaniumschelpen ook de speciale status van de “Titanium Ghost King” van de zijkant en de lage output bevestigt.

Het is te zien dat de zijkant van de behuizing is geborsteld en de randen zijn gepolijst. De middelste stip is een automatische rijventiel.

In termen van beweging gebruikt de “Titanium Ghost King” Rolex’s nieuwe 32 -serie beweging. Het is 3230, 70 uur stroom zonder kalender, scherpe observatie, dagelijkse fouten+2/-2 seconden. De Rolex 32 -beweging, iedereen is bekend en ik zal hier niet op details ingaan.

De onderste cover van Rolex’s “Titanium Ghost King” Deep-Sea Challenge werd geschreven tussen 1960 en 2012.

Kan Rolex "Titanium Ghost King" de koning worden genoemd?

Ja, maar onder spelers is er controverse.

In termen van prestaties, met 11.000 meter waterdichte diepte, de nummer één van de wereld, is er geen controverse.

Vanwege Rolex “Titanium Ghost King” diepzee-uitdaging, hebben 50 mm grootte en 23 mm dikte echter de grootte van het reguliere horloge overschreden, en er is controverse onder de spelers.

De diepzee-uitdaging van Rolex’s “Titanium Ghost King” is het effect van aan de slag; Het is te zien dat het te groot en te dik is.

Het horloge van Rolex is altijd geschikt geweest om te dragen als ontwerpfocus. Haal niet over het logboek, de watergeest en di Tong. Zelfs de Rolex Ghost King Deepsea, 3900 meter waterdicht, regelt de grootte tot 44 mm en 17 mm dik en kan vaak worden gedragen. Rolex “Titanium Ghost King” is 50 mm lang en 23 mm breed. Je zei dat je het moeilijk kon dragen, maar dat je meer geschikt moet zijn.

Rolex “Titanium Ghost King” Deep-Sea Challenge, het effect van aan de slag.

Sommigen geloven dat Rolex de Deep-Sea-uitdaging “Titanium Ghost King” heeft gelanceerd om omega te vechten. In maart van dit jaar lanceerde Omega 6000 meter van het zee- en paardenmarijnuniversum. Op dat moment werd het ’s werelds nummer één met een waterdichte diepte van 6000 meter. Nu slechts acht maanden later versloeg Rolex de 6000 meter omega met het waterdichte record van de Deep-Sea Challenge “Titanium Ghost King”. Maar hetzelfde probleem is dat het Omega Ocean Universe 6000 meter is en de grootte wordt geregeld bij 45,5 mm en meer dan 17 mm dik. Omega 6000 meter, ik heb ook alle versies gezien en begonnen. Ik kan het dragen. Sommige spelers geloven dat de uitgebreide prestaties van 6000 meter omega nog beter zijn.

Rolex “Titanium Ghost King” Deep-Sea Challenge

Omega Sea Horse Marine Universe 6000 meter, titanium shell -model.

De diepzee-uitdaging van Rolex’s “Titanium Ghost King” is ’s werelds nummer één ter wereld. Dit is prima, maar het kan beter zijn. Ik hoop dat Rolex en Omega zullen blijven “hegemonie” blijven en de twee partijen zullen dwingen om betere horloges te maken. Dit is veel geweldiger dan het jaarlijks veranderen van de “Dial Paint Color”.