“Flying Tourbillon” Master Watch-tentoonstelling Replica Horloges Kopen

Vanaf maart 2023 opent Glashütte Original, een Duits high-end horlogemerk dat is ontstaan in 1845, de tentoonstelling “Flying Tourbillon” voor meesterhorloges in de pas geopende Chengdu SKP-winkel en zal achtereenvolgens tentoonstellingen houden in Xi’an en Beijing. Gehouden in winkels in Beijing, Zhengzhou, Shanghai en andere plaatsen, toonaangevende high-end horlogekenners om de charme van Saksische precisie-horlogemakerij van dichtbij te waarderen en te verkennen, hulde te brengen aan de uitstekende uurwerktraditie en de essentie van Duits uurwerkvakmanschap te promoten.

Het traditionele tourbillon-horloge vertegenwoordigde altijd het hoge precisie- en complexiteitsniveau in het fabricageproces van mechanische replica horloges kopen vanwege het voortreffelijke ontwerp, de gecompliceerde productie en esthetische en artistieke zin – een belangrijk symbool van de technische status van de horlogefabriek. In 1920 ontwikkelde Alfred Helwig, een meester-horlogemaker uit Glashütte, de baanbrekende ‘vliegende tourbillon’. In tegenstelling tot de traditionele dubbelzijdige vaste tourbillon, is de door Helwig ontworpen tourbillon alleen aan de onderkant geplaatst, zodat de tourbillon lijkt alsof hij vol elegantie in de kooi “vliegt”. Al meer dan 100 jaar innoveert en produceert Glashütte Original vele prachtige “vliegende tourbillon” polshorloges gebaseerd op het erven van de traditie en het toepassen van het merkwaardeconcept van “trots op originaliteit”.

Breng hulde aan de meester, bespaar tijd.

Glashütte Original Alfred Helwig Tourbillon 1920 Alfred Helwig 1920 Tourbillon Watch-Limited Edition horloge, gebaseerd op de klassieke look die Helwig en zijn studenten aan de Glashütte Watchmaking School in Duitsland gezamenlijk hebben gecreëerd. Ter inspiratie: het ontwerp is klassiek en elegant, gelimiteerd tot 25 stuks wereldwijd.

Het horloge maakt gebruik van geavanceerde geavanceerde technologie en buitengewoon vakmanschap. De kast is gemaakt van roségoud en de wijzerplaat is gemaakt van puur goud, daarna behandeld met een matte verzilvering. De orbitale schaalring, prachtige roségouden staafvormige wijzers en ingelegde uurmarkeringen geven het horloge een elegante en klassieke uitstraling. De beroemde vliegende tourbillon is verborgen op de achterkant van het uurwerk om de traditionele stijl van de antieke klokken uit het Helweig-tijdperk te erven, ingehouden en elegant. Stabiel. Het hoogtepunt van het horloge is de secondenweergave op 6 uur, versierd met de woorden “Tourbillon” .

Als je het horloge omdraait, kun je zien dat in een kooi met open ontwerp het balanswiel en het echappement soepel rond hun respectieve assen draaien, waarbij ze 360 graden per minuut met precisie draaien. Met dit ontwerp kan de tourbillon effectief de negatieve invloed van de zwaartekracht op de nauwkeurigheid van het horloge tegengaan.

Tegelijkertijd maken het zonnestraalpatroon op de loopdeksel, het Glashütte-kolompatroon op het driekwart multiplex, de blauwstalen schroeven, de met schroeven bevestigde gouden chatons en nog veel meer gepolijste stalen onderdelen dit horloge tot een vertegenwoordiger van Glashütte . Het meesterwerk van horlogekunst wordt steeds charmanter en het is een welverdiend meesterwerk geworden van het “vliegende tourbillon” horloge.

Excentrieke maanfase gesneden esthetiek.

Glashütte’s originele PanoLunarTourbillon excentrieke maanfase tourbillon-horloge combineert uitmuntend vakmanschap, precisietechnologie en uitstekende esthetiek. Het is uniek en is gelimiteerd tot 25 stuks wereldwijd.

Het gegalvaniseerde zilveren oppervlak op de puur gouden wijzerplaat en de achterkant van het uurwerk is versierd met prachtige handgravure, vliegende tourbillon, uitgeholde wijzers en met saffier ingelegde kroon, waardoor het horloge een elegante, verfijnde en elegante smaak en stijl krijgt. een hele. De ingewikkeld versierde en gegraveerde wijzerplaat heeft een unieke excentrische lay-out, met een platina kast, de uren- en minutenwijzerplaten en de “vliegende tourbillon” uitgerust met een kleine secondewijzer aan de linkerkant van de wijzerplaat. Tegelijkertijd bevindt de blauwe nachthemel zich aan de rechterkant – de nauwkeurige weergave van de maanfase als achtergrond en de iconische grote kalenderweergave van het merk.

Buitengewone producten gemaakt van zeldzame materialen

Als een uitstekende vertegenwoordiger van Europees porselein produceert Meissen Porcelain Factory sinds 1998 wit porselein geverfde wijzerplaten, exclusief voor Glashütte’s originele en exclusieve horloges in beperkte oplage. De wijzerplaat van het Meissen Tourbillon Mason Tourbillon horloge is gemaakt van puur wit en helder Mason-porselein. De glanzende glans ziet er ontspannen uit met een warme roségouden kast en ontspiegelde saffier. De glazen spiegel en achterkant van de kast laten het hele horloge er elegant en artistiek uitzien. Het originele Glashütte-logo op de Mason-porseleinen wijzerplaat, de Romeinse cijfers en het “Blue Sword”-logo op de middag werden allemaal met de hand geschilderd door Mason-schilders in 8 uur. Op 6 uur bevindt zich het exquise “flying tourbillon” mechanisme met kleine secondewijzer. Er moet een rond gat worden uitgesneden in het fragiele porseleinen bord om de interne tourbillonstructuur te onthullen. Dit proces wordt uitgevoerd door de meest ervaren en bekwame meesters in de porseleinfabriek van Meissen om de unieke eigenschappen van porselein te behouden en gezamenlijk de buitengewone esthetische kwaliteiten van de wijzerplaat te creëren.

Als erfgenaam van de lange geschiedenis en de traditionele uurwerkconcepten in Glashütte (Glashütte), heeft Glashütte Original zich altijd ingezet om dit voortreffelijke Duitse vakmanschap voort te zetten. Vandaag de dag is de tourbillon uitgegroeid tot een weergaveapparaat voor het topvakmanschap en de technische capaciteiten van geavanceerde horlogemakers. Meester Alfred Hewig’s ‘Flying Tourbillon’ demonstreert de voortdurende verkenning van het merk van professionele uurwerken en het concept van ’trots op originaliteit’.