De Nieuw Uitgebrachte Dbd Digitale “Seizoen 2” -replica Horloges Kopene Van De Bethune

Onlangs kondigde De Bethune aan dat het samenwerkte met de beroemde artiest en muziekproducent Swizz Beatz om de DBD “Seizoen 2” -horloge te lanceren. Dit is weer een samenwerking tussen de twee. De look is beperkt tot 13 stuks wereldwijd, en op 19 maart vierden De Bethune en Swizz Beatz de lancering van DBD “seizoen 2” op een brunchfeest in de Watchbox West Hollywood -winkel. De deelnemende sterren omvatten ook Alicia Keys en LL Cool J.

In 2021 bereikten De Bethune en Swizz Beatz voor het eerst een medewerking om gezamenlijk een Dream Watch5 “seizoen 1” te maken, een tourbillon -horloge. Via Sapphire Crystal toont deze show bijna alle geheimen erin, totaal verschillend van de esthetische stijl van de hele serie. Tegenwoordig is de DBD “seizoen 2” gelanceerd door Debethune ook dat ze loyaal zijn aan hun essentie en niet -aflatende streven naar schoonheid en technologie. De ingehouden esthetiek van dit replica horloges kopen impliceert het complexe mechanisme erachter.

Het DBD-horloge, uitgerust met een handmatige ketenbeweging, werd voor het eerst gelanceerd in 2006, geconfigureerd met zijkomende vensterkalenderindicatoren en digitale tijdindicatiefuncties. Er zijn twee versies van dat horloge, en 39 Ros Gold en Platinum worden uitgebracht, een mijlpaal van De Bethune als de hele horlogemakerij. De DBD “Seizoen 2” ontworpen met Swizz Beatz maakt gebruik van een koolstofgrijze gepolijste woonplaats, plaatst de kroon om 12.00 uur en maakt gebruik van torpedo-type oren. De wijnrode wijzerplaat is versierd met het lijnpatroon van Genève en toont het subtiele licht- en schaduweffect van perfecte coördinatie met de polsactiviteit van de drager. Deze gedurfde en moderne DBD “seizoen 2” weerspiegelt volledig het streven naar esthetiek van multidimensionale kunstenaars.

Sinds de oprichting van het merk is De Bethune geïnspireerd door de traditionele horloges van de 18e eeuw. Voor het nastreven van complexe werktuigbouwkunde heeft de oprichter van het merk Denis Flageolet ook geprobeerd de horlogekunst voort te zetten. De DBD “seizoen 2” is uitgerust met vijf schijven binnen en de middagpositie wordt weergegeven op de week, datum en maand door het zijraam, en de volgende zijn rollen en slaat uren op zijn beurt. Naast de ongebruikelijke beweging, is de belangrijkste innovatie van DBD om de lijnen van Genève op de wijzerplaat te versieren. Vanwege de dubbele anti-glare behandeling van saffierkristal, zie je de uitstekende ambachten die de nieuwste technologie van De Bethune door de achterkant hebben gebracht. Dit horloge is uitgerust met Calibre2044, een handmatige mechanische beweging van 2.8800 keer per uur, en is uitgerust met de nieuwste titaniumstammen en drievoudige parachute -schokabsorptiesystemen.

DBD “Season2” is een horloge met beperkte oplage beschikbaar in slechts 13 stuks, elk met een ander aantal gegraveerd aan de achterkant, een rode stoffen band die overeenkomt met de wijzerplaat en een vervangbare superzachte, super zachte zwarte krokodil lederen band. Dit horloge is een eerbetoon aan creativiteit, innovatie en horloge -kunst. De uitstekende vaardigheden en uitstekende kwaliteit van de Bethune in termen van horlogemaking zijn opnieuw in botsing gekomen met de unieke esthetische fase van Swizz Beatz, waardoor een indrukwekkend werk werd gecreëerd. Essence