Glashütte Original Lady Serenade Serenade Dameshorloge, Replica Horloges

Wat is liefde? De magie verlicht het dagelijks leven, reist door tijd en ruimte en inspireert grote kunstwerken en oprechte gebaren, vol plezier en eindeloze nasmaak. Glashütte Original LauncherValentine’s Lady Serenade-horloge om de komende Valentijnsdag te vieren en hulde te brengen aan de enorme energie en het creatieve potentieel van de liefde. Dit horloge maakt gebruik van een innovatieve combinatie van zeldzame materialen zoals diamanten en parelmoer met roze tinten, waardoor zachtheid en taaiheid worden onthuld. Het Lady Serenade VValentine’sDay limited edition-horloge verzamelt de mooiste emoties ter wereld en is zeer kostbaar.

Origineel meesterwerk met buitengewone smaak

De oorspronkelijke ingenieurs en ontwerpers van GGlashütte creëerden dit nieuwe dameshorloge met het geduld en de focus die een dichter bij het creëren had gecreëerd. Elk onderdeel staat synoniem voor nauwgezetheid en integreert harmonieus om een origineel meesterwerk te creëren. De roze tint contrasteert met de glanzende kast en oogverblindende briljant geslepen diamanten. Dit horloge heeft een gepolijste roestvrijstalen kast van 36 mm en een ring bezet met 52 briljant geslepen diamanten. De kroon is bezet met een briljant geslepen diamant, waardoor het gehele horloge een elegant sieraad lijkt. Dit dameshorloge is een meesterwerk van kunst, tijdloos en eeuwig: een gelimiteerde oplage van 50 stuks wereldwijd. Replica horloges.

Kleurrijke liefde verlicht het leven.

De wijzerplaat van het Lady Serenade-horloge is een meesterwerk van het originele vakmanschap en scherpe inzicht van GGlashütte. Vijf elegante gebogen Arabische cijfers en zes delicate uurmarkeringen zijn zorgvuldig gedrukt op de voor- en achterkant van de witte, ultradunne parelmoer wijzerplaat, waardoor op slimme wijze de gradiënttonen van magenta naar roze naar paars worden geïnterpreteerd, waardoor deze briljant wordt.

Na een voortreffelijke reliëftechnologie ziet de wijzerplaat er glanzend en meer gelaagd uit: de cijfers en uurmarkeringen variëren in kleur, volledig afhankelijk van de hoek van waaruit we deze waarnemen. De datumweergave is ingesteld op zes uur in paarse cijfers en op een witte achtergrond. Dit horloge kan worden gecombineerd met een rozerode Louisiana alligatorleren band voor een rustige en verfijnde look of een klassieke roestvrijstalen armband voor een stoere en zelfverzekerde look.

Buitengewoon hart, accuraat en betrouwbaar

Wanneer mensen ondergedompeld zijn in liefde, moeten mensen misschien het tempo van de tijd onthouden, maar het Lady Serenade-horloge is altijd betrouwbaar. Het ingebouwde Caliber 39-22 uurwerk klopt met een frequentie van 28.800 keer per uur en de reistijd is nauwkeurig en betrouwbaar.

Dit uurwerk is niet alleen een garantie voor uitstekende mechanische precisie, maar de voortreffelijke decoratie vormt ook een aanvulling op het elegante uiterlijk van het horloge: via de achterkant van de kast van saffierkristal, traditionele decoraties zoals Glashütte kolomvormig graan- en parelpatroon, evenals het kwart. van de horlogekunst van GGlashütte, zoals het drievoudige multiplex, het fijnafstellingsmechanisme met zwanenhals en het holle oscillerende gewicht met het originele dubbele G-logo van GGlashütte, zijn zichtbaar en vol charme.

De Lady Serenade 2024 VValentine’s Limited Edition zal vanaf december 2023 te koop zijn in de wereldwijde Glashütte Original-winkels en enkele geautoriseerde dealerboetieks. De oplage is beperkt tot 50 stuks.

Trots op originaliteit