Kleurrijke Liefde Verlicht Vakantieromans En Tradities, Replica Watches

De horlogemeesters van Blancpain beschermen al meer dan 20 jaar de romantische traditie en hebben zich toegelegd op het creëren van exclusieve vakantie-uurwerken voor Valentijnsdag in 2024. Blancpain liet zich inspireren door de Ladybird damesserie Diamond Ball, een kleurrijke horlogefamilie, en creëerde een nieuwe limited edition voor Valentijnsdag. horloge. Het robijnrood symboliseert hartstochtelijke liefde, en het klassieke en tijdloze hartvormige patroon en de briljante diamanten vullen elkaar aan om dit exclusieve Valentijnsdaghorloge te creëren, dat romantische en zoete tijdloze tijden verzamelt.

Blancpain Ladybird Women’s Series Diamond Ball Valentijnsdag Limited Edition horloge 3660C

De Blancpain Ladybird damesserie diamanten bal kleurrijke horlogefamilie heeft de een na de ander nieuwe werken en is alom geliefd. Elk voortreffelijk product is vol schittering, mobiliseert de verschillende zintuigen van de drager en bedwelmt mensen, net als de naam ‘kleurrijk’.

Passend bij de zoete sfeer van Valentijnsdag zal de nieuwe Blancpain Ladybird Women’s Series Diamond Ball Colourful Watch Valentine’s Day Limited Edition bloeien met gepassioneerde, gedurfde en oprechte rode tinten. De wijzerplaat maakt gebruik van uniek parelmoer om een kleurrijk moiré-effect te creëren en is versierd met rode Romeinse cijfers als uurmarkeringen. Vijf onafhankelijke kleurprocessen geven de uurmarkeringen een rijkere visuele diepte. De 6-uurpositie op de wijzerplaat van elk diamanten bolhorloge uit de Ladybird-serie is versierd met een delicate gouden ring als diamanten spoor, gebruikt om kostbare diamanten van verschillende groottes met de hand te zetten. In het limited edition-horloge voor Valentijnsdag 2024 is deze diamanten ring getransformeerd in een elegante hartvorm, wat blijk geeft van feestelijk vernuft. Bovendien heeft het horloge ook een omvangrijk tweedehands ontwerp in de vorm van de pijl van Cupido, gecombineerd met prachtige rode harten en pijlveren, die de diepe liefde voor Valentijnsdag uitstralen. Replica watches.

Het nieuwe horloge is uitgerust met het zelfopwindende 1153 uurwerk, onafhankelijk ontworpen en geproduceerd door Blancpain, met een trillingsfrequentie van 3 Hz. Het uurwerk heeft dubbele lopen en een gangreserve van maximaal vier dagen. De witgouden hartvormige opwindrotor, gemaakt met hol vakmanschap, komt zichtbaar door de saffierglazen kast aan de achterkant van het horloge.

Het horloge is uitgerust met een kast van 34,9 mm van witgoud en de bezel en lugs zijn versierd met met de hand gezette diamanten. De diamanten ingelegd op de lunette, lugs, wijzerplaat en gesp wegen meer dan 2 karaat en brengen de gekoesterde gevoelens tussen geliefden over.

Het Blancpain Ladybird damesserie Diamond Ball 2024 Valentijnsdag exclusieve horloge is beperkt tot 99 stuks wereldwijd.

Blancpain Ladybird dameskledingserie

Het woord ‘Lieveheersbeestje’ sluit nauw aan bij Blancpain, wiens geboorte bijna 70 jaar teruggaat. Mevrouw Betty Fiechter, destijds CEO van Blancpain, gebruikte destijds haar romantische verbeeldingskracht om een dameshorloge te creëren met een rond mechanisch uurwerk met een kleine diameter en noemde het ‘Lady Bird’. Deze mijlpaal is vergelijkbaar met het Blancpain-cocktailsieradenhorloge waar de weergaloze actrice Marilyn Monroe zo dol op was, en samen vestigden ze de leidende positie van Blancpain in de dameshorloge-industrie.