Ingenuity Legend Series Opus 14-horloge, Replica Horloges Kopen

Het nieuwe Opus 14-horloge, dat de glorieuze geschiedenis van de legendarische Opus-serie van Harry Winston voortzet, is geïnspireerd op het klassieke beeld uit de jaren vijftig: de jukebox.

De legendarische Opus-serie is een humanistische reis die begon in 2001. Deze serie werkt samen met veel onafhankelijke tophorlogemakers om nieuwe uurwerken te creëren die de wetten van innovatie en de manier van tijdlezen ondermijnen. Harry Winston wil zijn uitmuntende horlogemeesterwerken graag delen met gepassioneerde verzamelaars. Replica horloges kopen.

In 2015 schreef Harry Winston het veertiende hoofdstuk van deze horlogelegende. Het merk werkt samen met twee vooruitstrevende horlogemakers, Franck Orny en Johnny Girardin, en blijft de oneindige mogelijkheden van de kunst van het horlogemaken uitbreiden met hun genialiteit en eigenzinnigheid. We zijn helemaal opnieuw begonnen en hebben dit originele nieuwe uurwerk ontworpen: Opus 14.

Het Opus 14 horloge uit de legendarische ingenuity-serie combineert voortreffelijke en innovatieve mechanische mechanismen met een spannend en uniek ontwerp. Het ontwerp van dit nieuwe product en het complexe automatische mechanisme zijn ontleend aan de jukebox, en het mechanische mechanisme van de jukebox is geminiaturiseerd. Elk detail toont de ziel van het Opus 14-horloge:
De prachtige lokale tijdweergave op 9 uur
De decoratieve details zoals vinylplaattextuur aan de randen van elke wijzerplaat
De tweekleurige badge met het nummer “14.”
De rode retrograde minuten
Gebogen wijzerplaten, unieke blauwe uurmarkeringen, enzovoort. Deze elementen roepen herinneringen op aan het rock-‘n-roll-tijdperk, het iconische esthetische ontwerp van nostalgische Amerikaanse drive-in-restaurants en het legendarische Route 66-plot. Deze geest komt ook tot uiting in de vorm van de kast, waarvan het ontwerp ook is geïnspireerd op de jukebox.

Harry Winston patenteerde het ongekende miniatuurjukeboxmechanisme. Dit mechanisme heeft vier displaypanelen in de functiebibliotheek, elk met een functieweergave: lokale tijd, GMT, datum en een vijfpuntige ster ondertekend door de heer Harry Winston, net als het sterrenteken op de Hollywood Walk of Fame.

Activeer de keuzeknop op 9 uur aan de linkerkant van de horlogekast om het displaypaneel te selecteren dat aangepast moet worden. Met deze actie wordt de hele bibliotheek omhoog of omlaag verplaatst, waardoor de gekozen schijf van het display vrijkomt. Wanneer de knop op 4 uur voor de eerste keer wordt ingedrukt, trekt een arm de geselecteerde weergaveschijf eruit en plaatst deze in het functieleesgebied. De lokale tijd (of thuistijd) wordt altijd op 9 uur weergegeven, terwijl in dit gebied afhankelijk van de selectie de GMT-, datum- of vijfpuntige sterweergave wordt weergegeven. Zodra het displaypaneel op zijn plaats zit, wordt door nogmaals op de knop te drukken de arm opnieuw geactiveerd en wordt het displaypaneel terug in de functionele bibliotheek geplaatst.

Dit uurwerk volgt de genen van de legendarische Opus-serie en is een uniek mechanisme van Harry Winston. De verfijning ligt in de twee onafhankelijke krachtreserves. Eén groep geeft de tijd weer, met een gangreserve van maximaal 68 uur; de andere groep levert stroom voor het beweegbare apparaat, waardoor het displaypaneel tot vijf keer heen en weer kan draaien. De gangreserve-apparaten zijn gescheiden en werken onafhankelijk, maar alleen het exacte opwindmechanisme kan hun kracht aanvullen. Bovendien kunnen de datum en GMT om 12.00 uur worden gecorrigeerd via de intermezzo-pusher.

Het Ingenuity Legend Series Opus 14 horloge bestaat uit 1066 onderdelen en is beperkt tot 50 stuks. Het voegt nog een meesterwerk toe aan de legendarische Opus-uurwerkserie.