Bell & Ross Lanceert BR 03 Cyber Ceramic-horloge, Replica Horloges Kopen

De tijd verstrijkt en verbindt het heden en de toekomst. Het nieuwe BR 03 Cyber Ceramic-horloge van Bell & Ross maakt gebruik van een nieuw ontwerp om het horlogeconcept voor de toekomst te illustreren.

Horloge uit het nieuwe tijdperk

In de meer dan 30 jaar sinds de oprichting heeft Bell & Ross professionele uurwerken ontwikkeld die zijn geïnspireerd op luchtvaartinstrumenten en een unieke toekomstgerichte technologie en esthetische stijl hebben ontwikkeld. De BR 03 CYBER-serie is gepositioneerd met de elegante stijl van het nieuwe tijdperk en verlegt de grenzen van horlogeconcepten. De nieuwe serie BR 03 Cyber Ceramic is een model voor het merk om toekomstige horlogeconcepten uit te drukken. Replica horloges kopen.

Avant-gardistische inspiratie

Design is de basis voor het bouwen aan de toekomst. De fysieke transformatie van artefacten en de gedachten van de ontwerpers vertegenwoordigen de geboorte van nieuwe perspectieven. De ontwerpers en horlogemakers van Bell&Ross hebben een nieuw doel gesteld om het ontwerp van de klassieke BR 03 te veranderen zonder het oorspronkelijke karakter van de serie te verstoren. Het horlogemakersteam trok geen lessen uit het traditionele uurwerkveld, maar combineerde de BR 03 met de kenmerkende futuristische stijl van de Cyber-serie. Bell & Ross mede-oprichter en creatief directeur Bruno Belamich benadrukte het gebruik van 3D-ontwerp om futuristische concepten te interpreteren: “Het thema dat door het horlogemakersteam is ontwikkeld, is het heroverwegen van de relatie tussen mensen en snelheid, geluid en licht.”

Opdoemend

De kastomtrek is een integraal onderdeel van het vormgeven van de persoonlijkheid van het horloge. Het unieke temperament van BR 03 Cyber Ceramic komt voort uit de driedimensionale gefacetteerde vorm van de kast, die doet denken aan de romp van een stealth-jager. Het unieke uiterlijk van laatstgenoemde vermindert radarreflectie, wat wordt vermeden door spionagevliegtuigen, drones en strategische bommenwerpers. Het principe van radardetectie. Bell & Ross lieten zich inspireren door stealth-straaljagers en gebruikten een avant-gardistische benadering om de duidelijke en gemakkelijk leesbare kenmerken van vlieginstrumenten te interpreteren. Verder werd het ontwerp overgenomen van een open wijzerplaat en een driedimensionaal hol BR-CAL.383 zelfopwindend uurwerk.

Bruno Belamich legde uit: “De driedimensionale gefacetteerde vorm heeft de schaduw van digitale kunst. Door het digitale beeld te bevriezen, kun je de pixels zien waaruit het beeld bestaat.”

Matzwart: hightech karakter

Het BR 03 Cyber Ceramic-horloge heeft een uitstekend ontwerp. Het matzwarte uiterlijk is ingetogen maar opvallend. Het vervangt de edelmetalen die gewoonlijk in de traditionele horloge-industrie worden gebruikt. De kast van 42 x 43,7 mm is gemaakt van hightech keramiek. Bij de productie van hightech keramiek is een zeer complexe baktechnologie bij hoge temperaturen betrokken. De materialen zijn lichtgewicht, hebben een hoge hardheid en een hoge slijtvastheid. Bruno Belamich legde uit: “De kast en onderdelen zijn gepolijst met diamantpoeder, net zoals juweliers edelstenen polijsten en snijden. Om een eenvoudige en pure stijl te creëren, verwijderde de ontwerper de lugs en plaatste de rubberen banden direct aan beide zijden van de kast. kast “Bovendien zijn er 12 helderzwarte metalen uurmarkeringen en logo’s in het ontspiegelde saffierglas geplaatst.

De BR 03 Cyber Ceramic heeft een driedimensionaal en avant-gardistisch silhouet. Het is voorzien van een hoogwaardig zelfgemaakt uurwerk en zit vol met luxe horlogestijlen. Bell & Ross geeft op dit nieuwe model 5 jaar garantie.