Mille Miglia Gts Power Control Bamford Special Edition “Desert Racer” Imitatie Horloges

Na het enorme succes van de eerste samenwerking tussen de twee partijen in 2021, sloeg Chopard dit jaar opnieuw de handen ineen met Bamford Watch Department om samen oneindige inspiratie op te wekken en een uniek op maat gemaakt Mille Miglia GTS Power Control-horloge te presenteren. Het nieuwe Mille Miglia GTS Power Control Bamford Special Edition “Desert Racer” horloge heeft elegante zwarte, donkergrijze en vlamoranje schema’s verfraaid met duidelijke, opvallende cijfers. De rubberen band heeft een elegant weefeffect en zorgt voor draagcomfort, wat Chopards onwankelbare passie voor motorsport demonstreert. Dit limited-edition 50-delige uurwerk is gemaakt van microbead-gepolijst titanium, dat duurzaam en esthetisch is. Het is uitgerust met het Chopard 01.08-C uurwerk, waarvan de precisieprestaties zijn gecertificeerd door het Zwitserse officiële observatorium (COSC). Gecertificeerd.

Exclusieve creatieve samenwerking

Deze keer creëerden Chopard co-president Karl-Friedrich Scheufele (Karl-Friedrich Scheufele) en Bamford Watch Department oprichter George Bamford (George Bamford) gezamenlijk het Mille Miglia GTS Power Control Bamford Special Edition “Desert Racer” horloge, een gelimiteerde oplage van 50 stukken. Het merk streeft naar uitmuntendheid en zet zich altijd in voor vakmanschap en kwaliteit, dus dit sporthorloge is verfijnd en elegant. George Bamford keek onlangs naar de woestijnen van Noord-Mexico voor de laatste NCAA-race, rijdend in een Meyers Manx terreinwagen. De Mille Miglia GTS Power Control Bamford Special Edition, ‘Desert Racer’-horloge heeft deze zware test doorstaan vanwege zijn betrouwbaarheid, precisie en uitstekende prestaties in ruwe omgevingen.

De geboorte van dit horloge is ontstaan uit een sympathieke dialoog tussen deze twee heren. Dit uurwerk heeft een uniek uiterlijk, straalt dynamische vitaliteit uit en is geschikt om bij verschillende gelegenheden te dragen. De kast met een diameter van 43 mm is gemaakt van microbead-gepolijst titanium, een lichtgewicht, extreem duurzaam en gestructureerd metaal. De bezel is uitgerust met een zwarte aluminium schaalring, de nokken zijn kort en scherp en de geïntegreerde rubberen band maakt het comfortabeler en natuurlijker. Rubber, een materiaal dat veel wordt gebruikt in competitiesporten, wordt gebruikt om de band te maken en wordt gecombineerd met een elegant weefeffect, wat dit uurwerk nog verfijnder maakt. De vouwsluiting die de band verbindt, is gemaakt van roestvrij staal dat is behandeld met microkraalgepolijste diamantachtige koolstof (DLC) en de geschroefde achterkant van de kast is bevestigd met acht zwarte PVD-behandelde schroeven om ervoor te zorgen dat het horloge waterbestendig is tegen 100 graden. Rijst. Het lichtgekleurde glas op het onderwerp is omgeven door een oranje pakking, die subtiel de oranje vlam op de wijzerplaat weerkaatst. Chopard’s zelfgemaakte uurwerk, karakteristieke versiering en holle rotor zijn door de horlogespiegel te zien.

Zeer nauwkeurig uurwerk

Het nieuwe Mille Miglia GTS Power Control Bamford special edition “Desert Racer” horloge is uitgerust met het excellent presterende Chopard 01.08-C uurwerk. Het heeft de Zwitserse officiële observatorium-chronometercertificering (COSC) verkregen, heeft een gangreserve van ongeveer 60 uur en is uitgerust met uren-, minuten-, seconden- en datumweergavefuncties. En heeft een gangreserve van ongeveer 60 uur, uitgerust met uren-, minuten-, seconden- en datumweergavefuncties.

Ingenieus en speels scherp contrast, dat de stijl van uitmuntendheid en zelfvertrouwen benadrukt

Dit unieke limited edition horloge combineert grijstinten voor een speels contrast. De Bamford Watch Department-studio combineert de kenmerkende vlamoranje decoratie met de matzwarte wijzerplaat om het algehele visuele effect in één oogopslag duidelijker en herkenbaarder te maken. De extra grote Arabische cijfers 6 en 12 zijn bedekt met zwarte Superluminova fluorescerende coating, en de grote zwaardvormige gefacetteerde wijzers en gemetalliseerde driedimensionale ingelegde uurmarkeringen zijn ook bedekt met fluorescerende lagen. Schijven zijn nog belangrijker. Net zoals de coureurs die deelnemen aan de 1000 Miglia race tijdens de 1600 kilometer lange race het brandstofpeil in de gaten moeten houden, zo controleert de drager van het Mille Miglia GTS Power Control Bamford special edition “Desert Racer” horloge de gangreserve van het horloge in de indicator van de

Beoordeling door George Bamford

“Het was een geweldige ervaring om met een Meyers Manx terreinwagen in de Norra 1000 te rijden met het Mille Miglia GTS Power Control Bamford special edition ‘Desert Racer’ horloge. Ik heb dit horloge uitgeprobeerd en getest in de woestijn. Het horloge kan gezegd worden worden gemaakt voor grote avonturen en avonturen. De deal combineert twee kleuren vlamoranje en teerzwart, met een harmonieus kleureffect. Ik vind het heerlijk om betrokken te zijn bij het proces van het ontwerpen en maken van Mille Miglia-horloges. Toen we binnen waren Toen ik de nieuwe bedacht model, wilde ik innoveren en een horloge maken dat vergelijkbaar is met de originele Mille Miglia. Daarom dachten we dat dit “Desert Racer”-horloge erg offroad-stijl zou zijn in de Mille Miglia-familie. nieuwe leden.”

Mille Miglia-serie

Als trouwe fan van oldtimerraces heeft Karl-Friedrich Scheufele (Karl-Friedrich Scheufele) altijd geloofd dat liefhebbers van high-end auto’s en kostbare imitatie horloges dezelfde passie delen voor buitengewone elegantie en uitstekende prestaties. Elk horloge dat door Chopard wordt geproduceerd, beschikt over gecertificeerde precisiemechanismen en een sportief ontwerp. Met deze Mille Miglia GTS Power Control Bamford Special Edition heeft Bamford Watch Department een unieke draai gegeven aan het felbegeerde uurwerk van een gentleman driver.