Panerai Luminor Quaranta BiTempo Luminor-serie Is Een Tweevoudig Replica Horloges

De Luminor Quaranta-serie horloges presenteert de unieke schoonheid van de serie met zijn voortreffelijke formaat, waarbij historisch erfgoed en moderne innovatie subtiel in evenwicht worden gebracht. De nieuwe Luminor Quaranta BiTempo-serie dual-time horloges zet zijn kenmerken voort en is uitgerust met dubbele-time complicaties.

Het nieuwe exemplaar heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 40 mm, een automatisch P.900/GMT-uurwerk en een gangreserve van 3 dagen. De Zwitserse horlogetechnologie en het voortreffelijke vakmanschap van Panerai zijn in één oogopslag te zien door de achterkant van de kast van saffierkristalglas.

Dankzij de tweede tijdzoneweergavefunctie kan de drager gemakkelijk tegelijkertijd de tijd in twee verschillende tijdzones aflezen, een onmisbare en essentiële functie voor hedendaagse reizigers. De punt van de tweede tijdzonewijzer is versierd met blauw, terwijl de uurmarkeringen groen lichtgevend licht weergeven. Zelfs als er onvoldoende licht is, is de leestijd nauwkeurig en draagt dit bij aan de esthetische kenmerken van het horloge.

Het nieuwe werk is voorzien van een opvallender datumvenster, waardoor de leesbaarheid van het horloge wordt verbeterd. Het nieuwe horloge zet de horlogetraditie van Panerai voort en heeft een kleine secondewijzer op 9 uur, unieke lichtgevende uurmarkeringen en de iconische elementen van de Luminor-serie: een kussenvormige kast en kroonbeschermer. Het apparaat doet denken aan klassieke replica horloges uit de jaren 2000.

Het nieuwe horloge is verkrijgbaar in zwart-witte wijzerplaatstijlen met krokodillenleren bandjes en verfraaid met stiksels in dezelfde kleur. De matstalen gesp contrasteert scherp met de gepolijste roestvrijstalen ring, die eenvoudig en uniek dynamisch is. Om horlogeliefhebbers tevreden te stellen die diversificatie en personalisatie nastreven, is elk horloge uitgerust met een Panerai-band-snelkoppelingssysteem en wordt het geleverd met een extra rubberen band die de drager gemakkelijk naar eigen inzicht kan vervangen. PAM01365 heeft een matzwarte wijzerplaat met een witte Super-LumiNova en een zwarte rubberen band; PAM01367 heeft een matwitte wijzerplaat met een grijze Super-LumiNova en een blauwe rubberen band.

“BiTempo” gegraveerd op de wijzerplaat betekent “Twee keer” in het Italiaans, wat het diepgaande historische erfgoed van Panerai en de esthetische traditie van Italiaans design benadrukt. Panerai neemt hightech materialen, betrouwbare prestaties en innovatief ontwerp als kernpijlers om de langdurige, voorbeeldige horloge-expertise van het merk te erven.