Hublot Brengt Nieuwe Uurwerken Uit, Imitatie Horloges

Het Zwitserse luxe horlogemerk HUBLOT heeft officieel het nieuwste meesterwerk uit de high-end sieradenhorlogeserie van het merk uitgebracht: het Classic Fusion-serie high-end sieradenhorloge (42 mm). Het nieuwe horloge is witgoud en bezet met rechthoekig geslepen briljante diamanten. Het sluit aan bij de Big Bang-, Big Bang Soul- en Square Bang Unico-serie, hoogwaardige sieradenhorloges gemaakt van wit goud en verfraaid met diamanten en zelfs kleurrijke edelstenen. , en werd het iconische werk van Hublot’s hoogwaardige sieradenhorlogeserie. Het nieuwe hoogwaardige sieradenhorloge uit de Classic Fusion-serie (42 mm) combineert op slimme wijze het klassieke ontwerp van de serie met uitstekende technologie voor het zetten van edelstenen. De lijnen van het horloge zijn geslepen en omlijnd met diamanten en gecombineerd met witgoud, waardoor de algehele ontwerpesthetiek verder wordt versterkt en het een nauwkeurig model van Hublot wordt. Deze lof is ongetwijfeld de hoogste eer voor dit horloge met tijdloze charme. Imitatie horloges.

Eenvoud is het hoogste niveau van verfijning en complexiteit, dus keerde Hublot terug naar zijn roots en herinterpreteerde de iconische horlogevorm toen het merk in 1980 werd opgericht. Het bedrijf creëerde met succes dit veelgeprezen high-end sieradenhorloge, dat de klassieke look levendig demonstreert. De tijdloze pure schoonheid van de Fusion-collectie. Dit is een fantastisch horloge! De meesters van het zetten van edelstenen van Hublot gebruikten hun uitmuntende vaardigheden om minstens 431 baguette-geslepen diamanten, met een gewicht van ongeveer 14,6 karaat, perfect te zetten voor het nieuwe, hoogwaardige sieradenhorloge uit de Classic Fusion-serie uit 2023. Deze fonkelende diamanten zijn geplaveid op de kast, lunette, wijzerplaat en gesp van het horloge en zorgen voor een verbluffend visueel feest. Alleen al de wijzerplaat is bezet met 241 baguette-geslepen diamanten. Het nauwgezette werk nam 120 uur in beslag, bijna het equivalent van drie weken voltijds werk voor de ambachtslieden! Bovendien zijn er in totaal 60 oogverblindende diamanten rond de ring van het horloge gezet.

De kast van 42 mm van het nieuwe horloge is bezet met 94 baguette-geslepen diamanten en is uitgerust met het HUB1710-uurwerk. Door de saffieren achterkant van de kast is de ritmische schoonheid van het uurwerk in één oogopslag te zien.

Dergelijke uitstekende uurwerken vereisen uitmuntendheid in elk detail: de vouwsluiting van de zwarte alligatorleren band (zwarte rubberen voering) is ook versierd met 36 baguette-geslepen diamanten.

Het nieuwe high-end sieradenhorloge uit de Classic Fusion-serie (42 mm) is bezet met 431 diamanten. Het hele zetproces duurde meer dan 200 uur, waardoor een uitstekende combinatie van uitstekende horlogetechnologie en buitengewone sieradenesthetiek werd bereikt.