Piaget Polo 79 Horloge, Replica Horloges Kopen

In 1979 interpreteerde Piaget op levendige wijze de geest van de jaren tachtig met een voortreffelijk horlogemeesterwerk. Vandaag wordt dit klassieke horloge herboren als eerbetoon aan het 150-jarig jubileum van Piaget.

Piaget staat altijd bekend om zijn elegante uurwerken. Begin jaren tachtig begon de levensstijl van mensen te veranderen. “Voorheen concentreerden we ons op het voldoen aan de behoeften van klanten op het gebied van dresswatches.” Yves Piaget legde ooit uit: “Tegenwoordig zijn mensen steeds meer geïnteresseerd in verschillende sporten, wat de evolutie van het hedendaagse dagelijkse leven weerspiegelt. Zelfs in sportsituaties willen mensen ook een uurwerk dragen dat een verfijnde stijl en textuur vertoont. Om deze reden is dit Er ontstond een serie sporthorloges die zowel waterdicht als schokbestendig zijn.”

Het is precies het horloge uit de Piaget Polo-serie. Dit horloge is vernoemd naar de polosport (Polo), die populair is onder de elite, en weerspiegelt precies de buitengewone status van Piaget in de hoofden van de beroemdheden van de Piaget Society. Vijfenveertig jaar na zijn creatie werd dit historische meesterwerk herboren als het Piaget Polo 79-horloge, waarmee de vitaliteit en de geest van de Piaget Society werden getoond.

In de jaren zeventig brachten topmerken uit de Zwitserse horloge-industrie achtereenvolgens verschillende elegante sporthorloges op de markt, waarvan de meeste van roestvrij staal waren gemaakt. Onder hen is de Piaget Polo-serie horloges uniek, waarbij modern design op slimme wijze wordt gecombineerd met nauwkeurige timingprestaties. De kast en band zijn geïntegreerd en gemaakt van geheel goud. Replica horloges kopen.

Destijds wijdde de heer Yves Piaget, die dol was op deelname aan polowedstrijden, zijn passie voor de paardensport en het elegante leven volledig aan het maken van uurwerken, waardoor de Piaget Piaget Polo-serie horloges in de jaren tachtig een charme werd. Logo. Of het nu Regine’s Nightclub en 54 Club in New York is of de Palm Beach Polo Club, je kunt altijd een glimp opvangen van de elegante figuur van dit horloge.

De gepolijste ronde vormversiering wordt afgewisseld met het satijnpolijsten van de schakels van de armband, en loopt soepel van de armband naar de kast en zelfs de wijzerplaat. De armband past van nature als een tweede huidlaag om de pols en is zorgvuldig gepolijst door het atelier van Piaget alsof hij uit één stuk goud is gesneden. Horloges uit de Piaget Polo-serie hebben niet alleen uitstekende schokbestendigheid en waterdichte prestaties, maar doen ook geen concessies aan de luxe stijl en werden destijds alleen gemaakt van edele metalen. Zoals Piaget’s advertentie het noemde als “het toppunt van de hedendaagse sporthorloges”, demonstreert dit horloge een innovatieve visie en modieuze stijl die de conventies ondermijnt.

De buitengewone prestaties van Piaget op het gebied van ultradunne mechanische uurwerken en quartz uurwerken zorgen ervoor dat de uurwerken hun slanke schoonheid om de pols laten zien. In 1976 lanceerde Piaget het beroemde 7P-uurwerk, een van ’s werelds dunste quartz-uurwerken, en werd geïnstalleerd in de vroege Polo-serie horloges. Begin jaren tachtig werd dit uurwerk vervangen door het 8P-uurwerk en werd de dikte verder teruggebracht tot 1,95 mm. Tegelijkertijd werd ook het prestigieuze mechanische 9P-uurwerk gelanceerd, dat wordt gebruikt in de rijke en diverse modellen van de Piaget Polo-serie, zoals modellen met ronde en vierkante kast, modellen met edelstenen, tweekleurige gouden modellen en basismodellen. tijdfunctie modellen. , eeuwigdurende kalendermodellen met complexe functies, enz., en zelfs modellen met leren bandjes.

Deze keer keert het nieuwe Piaget Polo 79-horloge terug naar het pure ontwerp van het originele model, waarbij slechts enkele details enigszins zijn bijgewerkt. Om bij de hedendaagse horlogestijl te passen, werd het originele quartz-uurwerk vervangen door het ultradunne, zelfopwindende 1200P1-uurwerk van het bedrijf. De diameter van de kast is iets vergroot tot 38 mm, en de voortreffelijke structuur van het uurwerk is zichtbaar door de onderkant van saffierkristal.

Bovendien reproduceert het nieuwe horloge getrouw de esthetische essentie van het origineel en is het volledig gemaakt van 18K goud. Vijfenveertig jaar geleden werd dit meesterwerk van een uurwerk door de elite die elegant reist als een klassieker beschouwd, en vandaag de dag is het nog steeds favoriet bij horlogekenners. Er zijn talloze elegante en verfijnde sporthorloges, maar het Piaget Polo 79-horloge pakt het anders aan en definieert een unieke stijl van sportieve elegantie.