Breitling X Victoria Beckham, Replica Horloges Kopen

Het mode-icoon leent haar unieke stijl aan de Chronomat 36 Victoria Beckham collectie.

Toen Victoria Beckham in 2008 haar gelijknamige kledinglijn lanceerde, wachtten de grootste namen uit de mode-industrie met ingehouden adem op haar catwalkdebuut.

Ruim 15 jaar later zijn de ontwerpen van Beckham verschenen in de primaire modeweken. Het maatwerk is een opwindende mix van vrouwelijke vrouwelijkheid en mannelijke mannelijkheid, met vloeiende lijnen en verfijnde kunst, waardoor het zeer gewild is.

Vandaag lanceert Breitling een nieuw uurwerk, ontworpen in samenwerking met Victoria Beckham. De Chronomat Automatic 36 Victoria Beckham-collectie is beperkt tot 1.500 stuks. Het is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen het team van de luxe horlogemaker en de creatief directeur van een bekend modemerk.

Breitling CEO Georges Kern reageerde op deze samenwerking: “De Chronomat mechanische chronograafserie is lange tijd een horloge geweest met een klassiek uiterlijk en veelzijdige functies. De integratie van de iconische stijl van Victoria Beckham zorgt ervoor dat deze serie uurwerken opvalt. Moderne trend, stralend.”

Beckham prees het creatieve proces van Breitling: “Het is geweldig om mijn creativiteit te kunnen combineren met de voortreffelijke vaardigheden en innovatie van Breitling om zo’n elegant en nieuw werk te creëren.”

Stijlvol en functioneel, de Chronomat mechanische chronograafserie is het allround uurwerk van Breitling en is zeer geliefd bij vrouwen van het nieuwe tijdperk die zowel mode als functionaliteit nastreven.

De Victoria Beckham limited edition-serie behoudt de klassieke ontwerpen van de mechanische timing-serie, zoals de metalen rolkraalarmband en de verhoogde zadelspijkers met tussenpozen van 15 minuten. Het combineert het met prachtige en nieuwe kleuren zoals mintgroen, nachtblauw, duifgrijs en zand. De kleuren zijn gemengd en geïnspireerd op de lente- en zomerserie van Victoria Beckham uit 2024.

De wijzerplaat is versierd met het Breitling-logo, de initialen “VB” van Victoria Beckham zijn toegevoegd aan de secondewijzer en de kast is verkrijgbaar in roestvrij staal of goud – een materiaal dat Breitling voor deze serie expliciet opnieuw heeft gebruikt. De wijzerplaat geeft ook de status van de beperkte oplage aan: het roestvrijstalen model is gemarkeerd met “One of 400” (een van de 400 stuks), en het gouden model is gemarkeerd met “One of 100” (een van de 100 stuks). De armband is gegraveerd met het “VB”-logo en de woorden.

Het horloge is voorzien van Breitling Caliber 10 uurwerk. Dit zelfopwindende uurwerk met drie wijzers heeft een datumweergavefunctie voor een soepele bediening en gemakkelijk aflezen. Zoals alle Breitling-horloges is elk horloge in de serie gecertificeerd door het Swiss Official Observatory (COSC), een onafhankelijke certificering voor nauwkeurigheid en hoge prestaties. Replica horloges kopen.

Dit mechanische chronograafhorloge in beperkte oplage is gehuisvest in een speciaal ontworpen horlogedoos met co-branding, en het gouden model wordt geleverd met een reistas met co-branding.

Perfecte blockbuster-presentatie

De legendarische Italiaanse modefotograaf Mario Sorrenti maakte de verbluffende campagne voor de collectie. Hij heeft wereldleiders, beroemdheden en supermodellen gefotografeerd, en zijn werk is permanent tentoongesteld in het V&A Museum in Londen en de National Gallery. De reclamekaskraker nodigt Annemary Aderibigbe uit om de hoofdrol te spelen. Dit nieuwe supermodel interpreteert het vrouwelijke imago en de kenmerken van Breitling en Victoria Beckham: sterk, verfijnd en een beetje onverwacht.

Sinds 2018 zet Breitling zich in voor de uitbreiding van de productlijn voor dameshorloges. Het merk lanceerde het mechanische chronograaf automatische horloge 36 Victoria Beckham Limited Edition, dat de gedurfde, authentieke en zelfverzekerde kant van vrouwen blijft benadrukken. Deze kwaliteiten raken nooit uit de mode.