Rado Zwitsers Radarhorloge Selectie Uurwerk Eerbetoon Aan Goddess Day, Replica Watches

De minuten veranderen en de lente dwarrelt rond op ‘Godinnendag’. Het Rado Swiss radarhorloge heeft speciaal het holle mechanische horloge uit de True Round-serie uitgebracht, “Core Movement Colourful” limited edition, met een unieke betekenis om de kracht van hedendaagse vrouwen te zegenen, als een speciaal eerbetoon aan Goddess’ Day. Het nieuwe horloge wordt gepresenteerd door middel van een unieke gradiëntwijzerplaat. Het is beperkt tot 888 stuks wereldwijd en zal op Goddess Day op alle kanalen worden onthuld. Er zijn ook twee geselecteerde Goddess’ Day-horloges ingenieus tentoongesteld.

Bevorder geluk en een oogverblindende verschijning.

Het True Round holle mechanische horloge “Core Movement Color” limited edition volgt nooit de massa en toont zijn oogverblindende uiterlijk en is de beste keuze voor hedendaagse, hoogwaardige vrouwen. Het betekenisvolle holle “8”-ontwerp op de wijzerplaat is opvallend en brengt het oneindige verlangen naar een beter leven over. Geef het aan de ‘godin’ die uitstekende aandacht besteedt aan betekenis, en zegen het veelbelovende ‘kern’-geluk dit jaar. Het unieke gradiënt saffierglas maakt de wijzerplaat stevig en slijtvast, waardoor het een stressvrij woon-werkhorloge is en tegelijkertijd oogverblindende kleuren weergeeft. Eendelige gepolijste witte high-tech keramische kast en kroon, en een titanium achterkant van de kast met unieke gravure: gelimiteerde oplage van 888 stuks (LIMITED EDITION ONE OUT OF 888), waaruit vindingrijkheid in details blijkt en geschikt voor verzameling. Uitstekende keuze. De roségouden schuine rand en de grijs bedrukte minutenring maken het horloge opvallender. De prachtige tijdschalen bedekt met een witte Super-LumiNova lichtgevende coating en het roségouden swing anchor-logo staan in scherp visueel contrast met de witte sunray-wijzerplaat. Het is als een veelzijdige weergave van hedendaagse vrouwelijke houdingen, die een exclusieve esthetiek vrijgeeft. Geheugenpunt.

Wees kalm en onbevreesd, en ga moedig voorwaarts.

Hedendaagse vrouwen hebben geen beperkingen. Naarmate de tijd verstrijkt, blijft ‘zij’ dapper. Het designer-samenwerkingshorloge uit de Captain Cook-serie “Golden Rainbow Cook” helpt vrouwen groeien zoals ze willen. Acht edelstenen zijn sprankelend en kleurrijk en sieren de wijzerplaat en benadrukken de kracht van gedurfde vrouwen; de gouden metalen uurmarkeringen en cijfers weerspiegelen de gepolijste gouden PVD-gecoate kast en ring, en de witte hightech keramische voering ligt in lijn met de wijzerplaat; uiterst origineel De kenmerkende secondewijzer wordt gepresenteerd in de vorm van een pulserende hartslag, die tijdens de bloedsomloop oneindige vitaliteit brengt; “Golden Rainbow Cook” combineert avant-gardistische stijl en pragmatisme en begeleidt de buitengewone “godin” die in de lente rent.

Een combinatie van kracht en zachtheid, echte zelfverdediging

Vrij en puur, met verbeeldingskracht in gedachten, geniet ‘zij’ van het leven met een ongedwongen houding. Het open-core mechanische horloge uit de True Square-serie “White Square” onthult de ware kracht van vrouwen. Als het eerste vierkante horloge van het merk met een hightech keramische kast uit één stuk, toont de True Square-serie de unieke schoonheid van de balans tussen rond en vierkant, stijf en zacht. Bijzonder opvallend zijn de twaalf Wesselton-diamanten op de schaal, die in één klap de harten van het Yuejili-volk veroveren. Door het voortdurende onderzoek naar de balans tussen de uiterlijke en innerlijke aspecten van de vrouwelijke identiteit, of ze nu terugkeren naar het gezin of door de stad reizen, moedigt de True Square-serie open-core ‘witte vierkante’ horloges vrouwen aan om ware schoonheid na te streven.

Houding is de basis van de vrijheid van vrouwen. Rado Swiss Radar Watch maakt van de gelegenheid gebruik om hedendaagse vrouwen op Vrouwendag te presenteren en verkoopt een gelimiteerde oplage van 888 stuks van het holle mechanische horloge uit de True Round-serie “Core and Colourful” om elke dag geluk te brengen en er getuige van te zijn. Ga met moed vooruit. Replica watches.