Ontdek De Reis Door De Tijd Met Horlogeliefhebbers, Replica Horloges Kopen

Als populaire horlogeserie is de Heritage BiCompax Annual-serie een symbool van uitstekende technologie en Zwitsers uurwerkvakmanschap. Het is lange tijd een model geworden voor de glorieuze geschiedenis van Carl F. BUCHERER. De nieuwste Heritage BiCompax Jaarkalender 2024 Dubbel De Heritage BiCompax Annual is een herinterpretatie van Bucherers historische werken uit de jaren vijftig. Als originele klok droeg het origineel de ontwerpkenmerken van de pioniersgeest van die tijd. Het nieuwe model behoudt de esthetische kernontwerpconcepten en -functies van het origineel, met meerdere kleuren wijzerplaat en bandstijlen op maat gemaakt voor spelers die de voorkeur geven aan modern design.

Balans tussen oud en nieuw

De nieuwste Heritage BiCompax Annual behoudt de kenmerken die horlogeliefhebbers koesterden toen de serie voor het eerst werd gelanceerd in 2019. Het is een eerbetoon aan het unieke ontwerp van de jaren vijftig en bevestigt de prestaties en ambities van Bucherer uit het verleden. De voortreffelijke mechanische en timingfuncties weerspiegelen vroeg vakmanschap.

De Heritage BiCompax Annual is ontworpen om een horloge te creëren dat geschikt is voor elk dagelijks tafereel. De retro sfeer gaat samen met moderne designelementen. De 41 mm roestvrijstalen kast met een nieuwe zilvergrijze wijzerplaat maakt de verschijning opvallender en lichter en past perfect bij de twee nieuwe banden (beide banden worden meegeleverd met het horloge). De roestvrijstalen polsband is goed thuis in het ingetogen ontwerp en heeft een gladde esthetiek, terwijl de lichtgrijze “suède” band een gevoel van luxe uitstraalt. De bandjes zijn allemaal zo ontworpen dat ze snel kunnen worden losgemaakt, wat de bruikbaarheid en het gemak van het horloge verbetert.

Praktische en nauwkeurige prestaties

De Heritage BiCompax Annual maakt gebruik van de BiCompax-wijzerplaat van zijn retro-voorganger: twee symmetrisch geplaatste timers zijn verdeeld over de horizontale centrale as: de stopwatch-timer bevindt zich op 3 uur en de timer van 30 minuten bevindt zich op 9 uur . Het wijzerplaatframe is uitgerust met een tachymeterschaal voor het meten van de gemiddelde snelheid.

Zoals de naam al doet vermoeden beschikt de Heritage BiCompax Annual over een jaarkalender en een uitgebreide kalenderfunctie. De datum hoeft slechts één keer per jaar te worden aangepast en de belangrijke datuminformatie is gemakkelijk af te lezen. Het horloge maakt gebruik van het zelfopwindende chronograafuurwerk CFB 1972, dat een gangreserve van 42 uur heeft en waterdicht is tot 3 bar (30 meter diep). Het weerspiegelt hoe de moderne horlogetechnologie het steeds strengere moderne leven aankan.

Heritage-serie

De Bucherer Heritage Series-horloges herinterpreteren en upgraden klassieke horloges uit het verleden. Ze beoordelen, herinterpreteren en ontwerpen belangrijke technologische ontwikkelingen, complexe functies en esthetische ontwerpen op basis van huidige smaakveranderingen en levensstijlbehoeften. Replica horloges kopen.

De nieuwste Heritage BiCompax Annual is gelimiteerd tot 888 stuks wereldwijd, wat het uitmuntende vakmanschap en de zeer moderne ontwerpstijl van Bucherer gedurende zijn glorieuze verleden van meer dan 135 jaar vertegenwoordigt. In de snelle digitale wereld van vandaag herinneren horloges de drager eraan om de tijd op de reis van het leven te verkennen en de veranderingen in de traditionele geesteswetenschappen te voelen.