Replica Audemars Piguet Royal Oak Offshore 26470ST Zwarte Wijzerplaat En Blauwe Seconden Wijzerplaat

Het horloge van Audemars Piguet 26470-serie heeft een unieke stijl van Royal Oak Offshore, die de gedurfde en sportieve sfeer perfect interpreteert. De grote kast van 42 mm, met matte en gepolijste achthoekige randen en de bijbehorende acht zeshoekige schroeven, is altijd geliefd bij veel horlogevrienden. Nu hebben we, afhankelijk van de marktvraag, deze horloge-replica’s gelanceerd. Laten we nu eens kijken naar de details van de Audemars Piguet Royal Oak Offshore Chronograph luxe replica horloges in ons replica horlogeforum.

Dit replica Audemars Piguet horloge heeft een diameter van 42 mm en is gemaakt van roestvrij staal. De kast is geborsteld en de randen van de bezel zijn gepolijst om het horloge soepeler te laten aanvoelen. De achthoekige horlogeband, de bijbehorende acht zeshoekige schroeven, past stevig bij de bezel, vet maar niet bot. De schroeven en de bezel zijn plat en er is geen plotseling gevoel. Dit detail is inderdaad beter dan de afwerking van veel andere fabrikanten. De bezel en de behuizing zijn gevuld met een zwarte rubberen ring, die schokken kan dempen en de waterdichte prestaties van de behuizing kan verbeteren.

De belangrijkste wijzerplaat van dit replica Audemars Piguet-horloge wordt gedomineerd door zwart en blauw. Het grote geruite patroon op de zwarte wijzerplaat is uniek voor het merk Audemars Piguet. De textuur en driedimensionale indruk op de wijzerplaat zijn zeer realistisch. Deze replica Audemars Piguet Royal Oak Offshore 26470ST is een 12H chronograaf. De drie kleine wijzerplaten hierboven zijn blauwe bases, de kleine wijzer van 12 uur is de secondewijzer die gewoonlijk beweegt en de posities van zes uur en negen uur zijn de uren- en minutenwijzers onder de lopende seconden. Elk

Arabische cijfers worden gebruikt op 3, 6, 9 en 12 uur en ze zijn ingelegd op de wijzerplaat. De schaal op de buitenste cirkel van de wijzerplaat kan worden gedraaid, wat vooral handig is om te duiken om de onderwatertijd te berekenen. De saffierspiegel met hoge hardheid heeft een sterke permeabiliteit en is zeer helder. De tafelspiegel sluit nauw aan op de buitenring en de hoogte komt overeen met de buitenring, zodat deze niet krassend aanvoelt.

Aan de zijkant van het Audemars Piguet replica-horloge kunnen we zien dat het snijproces perfect is.  De randen en hoeken zijn gepolijst en zeer glad – de zwarte keramische chronograafknoppen en de geschroefde kroon vormen een scherp contrast met de kast. De bovenkant van de kroon is uitgehold met het woord “AP”. De bovenste timerknop wordt gebruikt om de timingfunctie te starten en te stoppen, en de onderste knop wordt gebruikt om terug te keren naar de 12-uurspositie van de chronograaf secondewijzer.

Dit Audemars Piguet replica-horloge heeft een transparante achterkant, die de achthoekige ring aan de voorkant weergeeft en ook overeenkomt met acht sleufschroeven. Het roestvrijstalen deel van de bodembedekking wordt verwerkt door draadtrekken en de horlogecode en Engelse letters zijn erop gegraveerd. Het spiegeloppervlak van de bodembedekking is ook gemaakt van saffiermateriaal, dat het horloge binnenin kan zien. Dit Audemars Piguet replica horloge gebruikt de replica 3126 uurwerken, die is gebaseerd op het Shanghai 7750 uurwerk. Het uiterlijk van het uurwerk lijkt erg op het echte uurwerk en de stabiliteit en duurzaamheid zijn erg goed.

De replica Audemars Piguet 26470 maakt gebruik van een blauwe band van kalfsleer, die zacht en comfortabel is. De afwerking is erg goed en de bedrading is delicaat. Alligator leertextuur wordt op de riem gedrukt en de riem past strak om het hoofd. De roestvrijstalen gepolijste gesp is gepolijst met een draadtrekproces. De holle “AP” erop heeft de lettertypediepte precies goed.

Over het algemeen zet deze Audemars Piguet-replica voortreffelijk vakmanschap voort zoals altijd, het begrip van details klopt precies, de blauwe en zwarte mix weerspiegelt ook de kalmte van de man, wat een goede keuze is voor vrienden die ervan houden.