De Mooiste Panthere De Cartier Replica Horloges

Opgericht in 1847, is Cartier een topper op het gebied van sieraden en horloges. Uniek ontwerp, niet alleen sieraden, trekt de liefde van vrouwen aan, maar horloges worden ook door veel vrouwen erkend, vooral het Ballon Bleu De Cartier dameshorloge is het populairst.

Hoewel de horloges uit de Panthere De Cartier-serie niet zo beroemd zijn als Ballon Bleu De Cartier, heeft het een scherpe en moderne stijl, met de juiste verhouding van het horloge, met een tijdloos modern temperament. Laat me je vandaag een diepere blik werpen op de onlangs gelanceerde Panthere De Cartier replica horloges.

De totale kast van de replica Panthere De Cartier is gepolijst van 316L roestvrij staal. Volgens de originele één-op-één mal is de elegante en gladde vierkante behuizing aantrekkelijk en prachtig. Hoewel de kast vierkant is, zijn de vier hoeken rond en niet stijf.

De roestvrijstalen ring is bevestigd met acht kleine platte schroeven en een combinatie van polijsten en draadtrekken. Witte wijzerplaat, ontwerp met twee wijzers, zeer eenvoudige en elegante horlogeschaal met Arabische cijfers, het oliemerkteken is op zijn plaats en er is een enigszins driedimensionaal effect. De gebakken blauwe wijzer is prachtig in het licht. De lettergrootte van “SWISS MADE” om 6 uur is hetzelfde als het origineel.

Dit replica Cartier-horloge is een saffierspiegel, die helder en transparant is, met de randen die aan de kast kleven, het plaatsingsproces is op zijn plaats, slijtvast en krasbestendig, en de hardheid is de tweede alleen voor diamant. De zijradialen zijn op hun plaats en het polijstproces is helder en glanzend. De hoeken van de vier nokken zijn rond en glad en ze voelen heel delicaat aan.

Vanaf de zijkant van de Panthere De Cartier-replica is de eerste indruk van het horloge dun, 6 mm dik, wat zeer geschikt is voor vrouwen. Prachtige gestroomlijnde nokken, integraal gevormd met de kast, kroon met 3 uur positie voor het aanpassen van de tijd, de bovenkant van de kroon is ingelegd met een synthetische blauwe spinel en de kleur is puur.

De onderzijde van dit replica Cartier horloge is geborsteld en gepolijst van 316L roestvrij staal. De acht sleufschroeven op de onderklep komen overeen met de acht sleufschroeven aan de voorkant. De achterkant van de kast is gegraveerd met de Cartier-letters en het horloge-nummer, een horloge en een code. Elk horloge-nummer is anders.

Panthere De Cartier replica horloge neemt Swiss-made Rhonda quartz uurwerk aan. Het heeft een lange levensduur van de batterij, een zeer duurzame, nauwkeurige reistijd en de batterij wordt meestal om de twee tot drie jaar vervangen. De binnenkant van de bodembedekking is behandeld met een mat proces, dat zeer schoon is om ervoor te zorgen dat er geen metalen spaanders afvallen en de beweging beschadigen. De zwarte rubberen waterdichte ring heeft dezelfde maat als het origineel en de waterdichtheid is hetzelfde als het origineel.

Dit replica Cartier-horloge is echt indrukwekkend. Het is geschikt voor zowel dagelijks gebruik als formele kleding. Het kan bij verschillende gelegenheden met de exclusieve stijl van de drager worden gedragen. Of het nu gaat om uiterlijk vakmanschap of intrinsieke kwaliteit, het is de top replica Cartier. Oorspronkelijk waren er maar heel weinig andere opties om vrouwelijke horloges te repliceren, behalve Ballon Bleu De Cartier. De lancering van Panthere De Cartier Zwitserse replica horloges deze keer, om iedereen een goede keuze voor de godin te geven.