Replica Omega Seamaster Planet Ocean 600M Big Blue – Blue Ceramic

De Omega Seamaster Planet Ocean 600M Deep Black replica horloges die op dat moment te koop waren, veroorzaakten eind 2018 veel golven in de hele replica horloges markt. Na een jaar is ons vak steeds volwassener geworden. Nu tot eind 2019 verrassen we gebruikers opnieuw met de finale van het blauwe keramische model en hebben we de replica Omega Seamaster Planet Ocean 600M Big Blue uitgebracht.

Met betrekking tot deze Omega-horloge-replica wil ik klagen. Het is te moeilijk. Het kan voor het eerst zijn dat het blauwe keramische materiaal wordt gebruikt. Om uit één stuk te gieten, is het proces erg moeilijk, wat resulteert in een zeer lage opbrengst, slechts 30%. Lage opbrengsten zorgen ervoor dat de kosten lineair stijgen. De kosten zijn zeer oneconomisch en er is niet bepaald of ze kunnen worden aangehouden, tenzij het slagingspercentage toeneemt. Daarom wilde ik in die tijd altijd opgeven. Later, met de oneindige inspanningen van de horlogemaker, zijn we er eindelijk in geslaagd, het heeft tenminste niet aan de verwachtingen van het publiek voldaan.

Deze replica Omega Seamaster Planet Ocean 600M Big Blue horlogekast is allemaal gemaakt van zeldzaam blauw keramisch materiaal. De algehele kleur van het horloge is een combinatie van blauw en oranje, met blauw als hoofdkleur. Dit is ook de oorsprong van wat het horloge ‘Big Blue’ noemt. Gewaagde en fascinerende kleurbotsingen vereisen vakmanschap. Het veranderen van de kleur van keramische materialen is een uiterst complexe techniek. De kleur van het nieuwe horloge Omega Seamaster Planet Ocean moet worden geverfd in het vroege keramische poederstadium en alleen door elke stap van het productieproces strikt te volgen, kan het het uiteindelijke ideale charmante blauw laten zien.

Het Omega replica horloge is 45,5 mm groot, wat een relatief groot horloge is. Het wijzerplaatmateriaal is ook blauw keramiek. De schaal van de eerste 15 minuten van de keramische ringmond is versierd met een uniek oranje rubber, dat helderder en opvallender is op het keramische materiaal. Ook de nachtparel boven de 12 uur stand is zeer regelmatig. Het spiegeloppervlak van dit Omega-horloge is gemaakt van echt saffierkristalglas, dat is behandeld met antiverblinding en technologie met hoge permeabiliteit. Het is zeer transparant, krasvast en krasvast.

Aan de zijkant van dit Omega replica-horloge zie je de klassieke tekening en het polijsten, de afwerking is zeer delicaat en de ronding van de nokken is erg mooi. Links en rechts zijn er lugs en links een heliumuitlaatklep om 10 uur. De rechterkroon heeft een klassiek inschroefontwerp, dat zeer waterdicht is en de tijdkalender kan aanpassen.

Om te zeggen dat de meest klassieke plaats van de Omega Seamaster-replica een geïntegreerde beweging is, gebruikt deze replica Omega Seamaster Planet Ocean 600M Big Blue een 8906 geïntegreerde beweging. Sommige horlogeliefhebbers denken dat alleen de 8500 uurwerken een geïntegreerd uurwerk zijn. Dit is in feite niet het geval. Of het nu 8500, 8507 of 8906 is, het is gewoon omdat de modellen van echte horloges anders zijn. De meest fundamentele is hetzelfde.

Voor dit Omega replica horloge moeten we beginnen met de details. Zoals het gezegde luidt, bepalen de goede details succes of mislukking. Als de details goed zijn gedaan, is de mate van imitatie erg hoog. De details van onze Omega replica Omega Seamaster Planet Ocean 600M Big Blue zijn in detail samengevat. Of het nu het materiaal is dat wordt gebruikt bij het uiterlijk van het horloge of het polijstproces, het komt heel dicht bij het authentieke. Als je het leuk vindt, koop het dan zo snel mogelijk.