Replica Panerai Submersible 1039 “P9010 Movement” Koolstofvezel

Omdat het koolstofvezelmateriaal zeer licht en slijtvast is, en het gepolijste patroon erg mooi is, wordt het gebruikt door steeds meer horlogemerken, zoals Panerai, Tag Heuer, Hublot, enz. Daarom is de knockoff-horlogesindustrie ook zeer bezorgd over het koolstofvezelmateriaal, er zijn veel horloge-replica’s van koolstofvezelmateriaal, waarvan de meerderheid Panerai-replica is, de bekendere zijn replica Panerai 616, 661 en 979. Vervolgens introduceren we de nieuwe replica Panerai Submersible 1039-koolstofvezel horloges.

Panerai Submersible Luna Rossa 1039 is een horloge dat door Panerai is gelanceerd als de officiële sponsor van Luna Rossa. Dit horloge gebruikt veel zeilelementen in technologie en materialen, en de Panerai 1039 Luna Rossa samenwerkingskoffer en horloge. De ring is gemaakt van koolstofvezel. Daarom is deze horloge-replica de juiste keuze voor vrienden die van horloges van koolstofvezel houden.

De totale maat van dit Panerai replica horloge is 47mm. Het is een zeer groot formaat en het is moeilijk voor een horlogevriend met een dunne pols om het vast te houden. De wijzerplaat heeft een nieuw ontwerp en het horloge heeft een speciale gebroken witte textuur, die lijkt op het reliëf van het bootdoek van Luna Rossa.

De uurmarkeringen hebben ook een lichtfunctie. Het belangrijkste om te zeggen is dat de kleine rode secondewijzer van deze Panerai-replica en de rode pijl aan de punt van de GMT-hand extra levendig over het hele zwarte horloge verschijnen. Hierdoor is het hele Panerai replica horloge niet langer saai. Het lijkt een finishing touch te hebben.

De dikte van de replica Panerai-behuizing is hetzelfde als het origineel en de textuur van de koolstofvezel is van nature consistent met het origineel. De afwerking is zeer delicaat en de randen en hoeken zijn glad. Deze replica Panerai Submersible 1039 is een compact ontwerp. De titanium achterkant van dit Replica Panerai-horloge is gegraveerd met het logo van de Luna Rossa-vloot en de introductie van America’s Cup.

Het uurwerk staat centraal in het replica horloge. Deze replica Panerai Submersible 1039 maakt gebruik van de P9010 replica all-in-one beweging, de beste in de branche. En de balanspositie van de beweging is hetzelfde als het origineel. De nieuwe beweging die door nieuwe technologie is ontwikkeld, is stabiel en vermindert het uitvalpercentage.

Het productieniveau van dit replica Panerai Submersible 1039 horloge hoeft niet te worden betwijfeld. De gebreken van het hele horloge zijn bijna moeilijk op te sporen. Om nog maar te zwijgen van dit Panerai-replica-horloge is een ondoorzichtige bodemstijl, waardoor de zorgen van horlogevrienden worden weggenomen.