Replica Panerai PAM01359 Horloge – P9000 Uurwerk

In een vorig artikel over replica Panerai in ons replica-kijkforum, gaf ik je specifieke informatie over de Panerai 312-replica. Als broer of zus van Panerai 312 heeft dit Panerai 359 replica horloge alleen een andere tijdschaal. Maar in andere opzichten, of het nu gaat om de grootte van het horloge, het polijsten van het uiterlijk of het uurwerkmodel, er is bijna geen verschil. Voor veel watchmates is Panerai 359 ook erg klassiek, met veel elementen van Panerai, wat een mannelijke en heroïsche stijl geeft. Laten we in dit artikel praten over replica Panerai 359 en kijken of het de moeite waard is om te kopen?

Het replica Panerai 359 horloge is gemaakt van 316L roestvrij staal, een geborstelde roestvrijstalen kast van 44 mm en een iconische sandwich-wijzerplaat. De onderste laag heeft een lichtgevende schaal en de bovenste laag holt de digitale schaal uit en drukt deze op de eerste. Het voordeel is dat de tijdschaal heel netjes is en dat het nachtlicht zeer uniform is en er chiquer uitziet. De grootte van de uitgesneden Arabische cijfers is hetzelfde als het origineel en de beige lichtgevende coating heeft geen kleurverschil.

Dit Panerai replica horloge is een klassiek ontwerp met twee en een halve hand. De kleine wijzerplaat om 9 uur is exclusief voor Panerai. De zwaardvormige wijzers zijn hetzelfde als de echte, en de tekst voelt vaag mat aan. De bedrukking is zeer regelmatig en er zijn geen bramen zichtbaar. De wijzerplaat geeft een stijlvol, genereus en stabiel temperament.

En de functie van het Panerai 359 replica horloge kan voldoen aan de algemene dage lijkse behoeften. Het kalendervenster om 3 uur is erg soepel en niet ruw en de grootte van het kalenderlettertype is precies goed. Het tafelglas maakt gebruik van een saffierspiegel. Opgemerkt moet worden dat de spiegel van Panerai erg dik is en zeer goed bestand is tegen vallen. Zoals te zien is aan de zijkant van het replica Panerai 359 horloge, is de kast gepolijst en gepolijst met een zeer fijne textuur.

Het Panerai 359 replica horloge heeft een transparant design aan de onderkant van het horloge. De bodemplaat van roestvrij staal en saffier, de nummering van de achterkant is zeer goed en het is technisch oneindig dicht bij het origineel. Het Engels van dit Panerai-replica-horloge is behandeld met een corrosieproces en je kunt het ijzige gevoel van de stalen schaal aan de binnenkant zien. Het Engels van dit replica Panerai-horloge wordt verwerkt door etsen. Je kunt de matte textuur van de stalen schaal zien.

Het Panerai replica horloge 359 maakt gebruik van het replica P9000 uurwerk, wat hetzelfde is als de 312. Het saldo van dit uurwerk is in lijn met het origineel. Zelfs als het een doordringend ontwerp is, hoeft u zich geen zorgen te maken. Tegelijkertijd verbetert het ontwerp van de geïntegreerde beweging de stabiliteit en nauwkeurigheid van de beweging aanzienlijk en verlengt het de levensduur van de beweging.

Het gevoel om dit Panerai replica-horloge vast te houden is behoorlijk significant. Het vakmanschap van het horloge, na de introductie hierboven van deze hoogwaardige replica horloges, geloof ik dat ik niet meer hoef te zeggen, je kent de kwaliteit van dit replica Panerai horloge al, als je het leuk vindt, mis het dan niet!