Super Uurwerk: Perfecte Replica Breguet Classique Series 5177 Horloge

Breguet, een van de oudste horlogemerken, is sinds de oprichting in 1775 een internationaal bekend horlogemerk. Als uitvinder van de tourbillon staat het ook bekend als “de vader van de moderne horlogemakerij”. Replica Breguet Classique serie 5177 horloge is een ultradun horloge van luxe replica horloges. Vandaag gaan we dit replica Breguet Classique-horloge evalueren.

Als geheel herstelt dit replica Breguet Classique 5177 horloge perfect het origineel. Het Breguet replica horloge heeft een wijzerplaatdiameter van 38 mm en een dikte van 8 mm. De radiaal en schaal van de wijzerplaat interpreteren perfect de originele details en charme, waardoor het moeilijk is om onderscheid te maken tussen waar en onwaar. Spiegel van saffierkristal met “dubbele boog” wordt gebruikt. De spiegel is bedekt met een antireflectiecoating, die transparant en helder is. De transparantie en reflectie van de spiegel zijn hetzelfde als het origineel.

Het Breguet replica horloge is een witte email wijzerplaat. Net als het origineel is er helemaal geen kleurverschil. Het formaat en de vorm van het logo op de schijf zijn in principe hetzelfde als het origineel. Ook de grootte en schaal van de kalenderdoos om drie uur worden goed gecontroleerd. De wijzerplaat heeft een emaille lettertype en blauw stalen wijzers. De kleur en afwerking komen overeen met het origineel.

Dit replica Breguet-horloge heeft een ontwerp aan de onderkant en de binnenhoes is uitgerust met een waterdichte ring zoals het origineel. De onderkant gebruikt ook hetzelfde saffierglas als het origineel, de spiegel is zeer transparant en het uurwerk is in één oogopslag duidelijk. De inkeping bij de kruin van de bodembedekking is glad en glad en past op het origineel. De bodembedekking heeft een logo van edelmetaal, dat door rotatie wordt vastgezet en waterdicht is.

De belangrijkste upgrade van dit Breguet-replica-horloge is het uurwerk. Het mechanische uurwerk Cal.777 is achteraf uitgerust met het Japanse geïmporteerde uurwerk 9015, waardoor het uurwerk dunner wordt, het triplex realistischer, de afschuining details meer gestructureerd en de stabiliteit van het uurwerk verbetert. De bewegingsdiameter wordt vergroot om hetzelfde neveneffect te bereiken als het origineel. Het esthetische effect is meer dan één cijfer. Van achteren gezien is de sfeer buitengewoon en mooi. Het belangrijkste is dat het kan matchen met het origineel. Verbeter de coördinatie van elke bewegingseenheid en verminder het geluid van de automatische rotor, waardoor de hele beweging nauwkeurig, delicaat en efficiënt aanvoelt. Breng het horloge dichter bij het origineel.

Het Breguet Classique 5177 replica-horloge gebruikt een eenvoudige en duidelijke wijzerplaat met drie wijzers. Het eenvoudige ontwerp, de elegante en eenvoudige sfeer maken het ideaal om te combineren met formele kleding. We proberen de authentieke smaak zoveel mogelijk te herstellen. Hoewel er nog ruimte is voor verbetering in vergelijking met dure authentieke producten, zijn de details van ons aaa replica horloge nog verfijnder. Vrienden die van dit dresswatch houden, zijn een goede keuze.