Replica Rolex Oyster Perpetual 114300 904l Roestvrij Stalen Horloge

Ik geloof dat veel mensen net als ik zijn. Hoewel er tienduizenden horlogemerken zijn, is mijn favoriet nog steeds Rolex-horloges. Als je denkt dat de Rolex Submariner te beroemd is en de maat van de Rolex Sea-Dweller te groot is, dan stel ik voor dat je de 904 stalen versie Rolex Oyster Perpetual Datejust namaak 114300 kiest. Vandaag geef ik deze nep Rolex te koop van Oyster Perpetual Datejust op onze website, een gedetailleerde introductie.

De schaal van dit replica Rolex Oyster Perpetual Datejust 114300 horloge is gemaakt van 904L hoogwaardig staal, dat is hetzelfde materiaal als het origineel. Het geheel wordt gevormd door geavanceerde numerieke besturingstechnologie. De schaallijnen zijn glad en natuurlijk en er is een combinatie van polijst- en tekenprocessen. De buitenste ring van dit horloge heeft niet het kenmerkende driehoekige putpatroon van Rolex. De gladde bezel is elegant en gestructureerd en heeft een unieke smaak.

De zwarte wijzerplaat heeft geen overdreven elementversiering, wat heel eenvoudig en elegant is. De wijzerplaat is behandeld met radioactieve textuur zonder enig spoor van speciaal ontwerp. De stalen weegschaal en het Rolex-logo om 12 uur vormen de horlogeschaal. De schaal en het Rolex-logo zijn op de wijzerplaat ingelegd, waardoor het moeilijker is om eraf te vallen.   De eenvoudige staafvormige naalden met drie pinnen vullen de horlogeschalen aan en zien er zeer harmonieus uit. De lichtgevende laag wordt aangebracht op de minuten- en uurwijzers en schalen, waardoor het gemakkelijk is om de tijd in het donker af te lezen. Het afdrukken van de Engelse letters en schaal op de wijzerplaat is zeer zorgvuldig en de details zijn nauwkeurig.

De behuizing van de Rolex-replica is gepolijst en gepolijst en de vier nokken zijn op hun plaats om perfect om de pols te passen. De kroonvergrendelingshendel aan de rechterkant is extreem waterdicht. Dit is altijd een voordeel geweest van de Rolex Oyster Perpetual. De kroon is gegraveerd met het Rolex-logo en de antislippatronen aan de zijkanten voelen glad aan en voelen aan. De band is ook gesmeed uit roestvrij staal 904L, met behulp van een uitstekend poetsproces. De interfaces tussen de secties zijn netjes en uniform. De gesp heeft de originele opvouwbare gespstructuur met een driedimensionaal kroonpatroon.

De achterkant van dit Rolex replica horloge heeft een gesloten onderkant. Er is geen ander ontwerp op de 904L roestvrijstalen bodemafdekking behalve de sporen van het tekenproces. De tanden op de onderste afdekring zijn fijnkorrelig. De replica Rolex Oyster Perpetual 114300 gebruikt Cal. 3132 automatische mechanische bewegingen. Je ziet dat elk detail van de beweging heel fijn is. Het uurwerk is consistent met het origineel wat betreft structurele samenstelling en aanpassing en gebruik. De stabiliteit en duurzaamheid van het uurwerk zijn erg goed.

De details van de Rolex Oyster Perpetual 114300 horloge-replica zijn perfect. Het ontwerp is klassiek. Het is een uitstekend replica horloge. Als je van Rolex houdt, volg me dan en ik zal regelmatig artikelen publiceren over Rolex replica horloges.