Roger Dubuis 520 Selectie Van Buitengewoon Geliefde Uurwerken, Imitatie Horloges

Liefde is het gezelschap van de zon, de maan en de sterren; blijf vooruitgaan.

Liefde is het moment van verliefd worden op het eerste gezicht; achtervolg het dapper.

Ter gelegenheid van 520 erft Roger Dubuis, de buitengewone meester van de horlogemakerij in Genève, voortreffelijke traditionele Zwitserse uurwerkvaardigheden, integreert baanbrekend modern driedimensionaal ontwerp en houdt zich altijd aan het uurwerkconcept van gedurfde innovatie en ondermijning van conventies om de favorieten te selecteren op de pols. Het geschenk bevriest het moment van liefde en interpreteert de ware betekenis van liefde.

Liefde ontlast, maar beschermt met doorzettingsvermogen.

Liefde is een licht gezelschap dat niet belast hoeft te worden en een standvastig wachten door de jaren heen is. De twee imitatie horloges zijn gemaakt van graad 5 titanium. Ze zien er slank uit, zijn comfortabel om te dragen en veelzijdig. Dit space-age-metaal is 33% lichter dan roestvrij staal en staat bekend om zijn opmerkelijke sterkte-gewichtsverhouding. Het is van nature zacht en hypoallergeen, met behoud van een hoge corrosieweerstand en antimagnetische eigenschappen. Het iconische vijfpuntige sterelement van het merk zweeft vrij boven de loop. Het klassieke holle ontwerp verdiept het gevoel van perspectief en diepte, waardoor een driedimensionale architectonische schoonheid ontstaat. Het horloge van titaniumlegering met enkele vliegende tourbillon uit de King-serie is uitgerust met het handmatig opwindbare RD512SQ-uurwerk, dat uit 194 onderdelen bestaat. De enkele vliegende tourbillon bevindt zich op 7 uur; Het interstellaire armbandhorloge van holle titaniumlegering uit de King-serie is uitgerust met de automatische opwindmachine RD720SQ. De kern bestaat uit 178 delen en heeft een ingebouwd micro-oscillerend gewicht.

Liefde is de oogverblindende sprankeling van liefde op het eerste gezicht.

Liefde verlicht, net als het licht wanneer we elkaar voor het eerst ontmoeten, onmiddellijk elkaars wereld. Het King Series Single Flying Tourbillon horloge heeft het RD505SQ handopwindbare uurwerk, bestaande uit 179 onderdelen. Beide uurwerken bestaan uit 179 onderdelen en de iconische enkelvliegende tourbillon zorgt voor uitstekende prestaties van het horloge. Het zwarte alligatorleren bandmodel is bezet met 384 briljant geslepen diamanten (ongeveer 4,2 karaat); het witte alligatorleren bandmodel is bezet met 589 briljant geslepen diamanten (ongeveer 5,2 karaat). De zwart-witte kleuren echoën elkaar en worden gecombineerd met witgoud. De horlogekast glanst en beweegt zich voort in stilzwijgend begrip.

Liefde is samen naar de sterren en de zonsopgang kijken.

Liefde is het ochtendlicht en de nachtelijke hemel die ik met jou najaag. Elk moment is vol hoop en dromen. Het King Series Meteor Single Flying Tourbillon horloge is uitgerust met het RD510SQ uurwerk, bestaande uit 179 onderdelen. Op de roségouden kast schitteren 60 rondgeslepen diamanten helder, gecombineerd met een rode krokodillenleren band, als een hartstochtelijke liefdesvlam die tussen de polsen springt. Het dubbelvliegende tourbillon Rising Sun Oriental-horloge uit de King-serie is uitgerust met het RD108SQ-uurwerk, samengesteld uit 319 onderdelen. Hij is uitgerust met twee vliegende tourbillons die met elkaar zijn verbonden door een differentieel, wat een gangreserve van 72 uur kan opleveren. Het horloge is ingelegd met 108 edelstenen, die elk met ultrahoge precisie op een langdurige stapvormige manier zijn geslepen en in de kleurverloop van de ochtendgloed rond het uurwerk zijn gerangschikt, glanzend met kleurrijke kleuren.

Met de komst van de 520 is de buitengewone horlogemaker Roger Dubuis getuige van zijn hartstochtelijke liefde voor de opmerkelijke tourbillonmeester, waardoor het oogverblindende moment om de pols wordt bevrijd!