TAG Heuer Presenteert Het Kalenderhorloge Uit De Carrera-serie, Replica Horloges

Liefde betekent tolerantie, gaat gepaard met vertrouwen en brengt kracht met zich mee, maar liefde moet meer tot uiting komen. Wanneer deze dag van het jaar die staat voor “Ik hou van jou” aanbreekt, zal een geschenk dat je elk moment zal vergezellen een symbool worden van de oprechtheid en passie in je hart.

Ter gelegenheid van de 520 heeft het gerenommeerde Zwitserse horlogemerk TAG Heuer zorgvuldig drie kalenderhorloges uit de Carrera-serie uitgekozen om u te helpen uw liefde met precisie te uiten.

Met zijn veelzijdige diameter van 36 mm is het horloge uit de Carrera-serie niet alleen een uurwerk gemaakt voor op het circuit, maar ook een ideale keuze voor een naadloze overgang van racen op hoge snelheid naar een elegant diner. Het unieke ergonomische ontwerp maakt het 36 mm kalenderhorloge aanpasbaar aan verschillende polsmaten, waardoor het een praktisch en attent cadeau is. Het ontwerp balanceert op slimme wijze stevigheid en vrouwelijkheid, waardoor het horloge genderneutraal is. Replica horloges.

Het kalenderhorloge uit de TAG Heuer Carrera-serie, een meesterwerk in zeldzame stijl dat in april van dit jaar werd gelanceerd, is voorzien van een koperen wijzerplaat versierd met slakvormige frosting-technologie, die een nude-kleur laat zien die overgaat van lichtbruin naar beige. Deze kleurtoon weerspiegelt de harmonie en het gezelschap in de liefde en straalt een delicate en diepgaande charme uit. De ring en kroon, vervaardigd uit 18K 5N roségoud, vormen een perfecte aanvulling op de 18K 5N roségoudvergulde uurmarkeringen, wijzers en het TAG Heuer-logo en voegen een vleugje elegantie en luxe toe. Het horloge is uitgerust met een geoptimaliseerde nieuwe iconische H-vormige armband uit de Carrera-serie, met een taps toelopend structuurontwerp en zorgvuldig vervaardigd uit verfijnd staal en 18K 5N roségoud, waardoor de blijvende elegantie van het horloge wordt gegarandeerd.

Het kalenderhorloge uit de Carrera-serie heeft een heldere, levendig roze wijzerplaat en een elegante slakafwerking die tegemoetkomt aan de smaak van moderne mensen voor unieke wijzerplaatkleuren en een nieuwe en modieuze stijl heeft. De methode doorbreekt de traditie van zwart-witte wijzerplaten en injecteert vitaliteit en romantiek in de liefde. Met het uitgangspunt om draagcomfort na te streven, heeft het team van ontwerpers en ingenieurs van TAG Heuer de proporties van het kalenderhorloge uit de Carrera-serie heroverwogen en uitgebreide aanpassingen en upgrades aangebracht, zodat het niet alleen een slanke, verfijnde look heeft met een nieuwe uitgesneden omtrek en een meer ergonomische en dynamische vorm, het heeft ook een zelfopwindend kaliber 7 uurwerk met een gangreserve die is opgewaardeerd van 38 uur naar 56 uur. Het is een herboren meesterwerk op het gebied van uurwerken.

Het derde prachtige uurwerk is het kalenderhorloge uit de Carrera-serie, speciaal gelanceerd door het merk op 520. Het horloge maakt gebruik van een parelmoeren wijzerplaat met een roze gradiëntring en een diamanten buitenrand, die de schoonheid van elegantie en harmonie laat zien. De roestvrijstalen kast heeft een afwisselend afwerkingsproces, waarbij de 18K 5N rosévergulde uurmarkeringen en het merklogo opvallen. Het horloge is uitgerust met een roze krokodillenleren band, die de kleur van de wijzerplaat complementeert en een stevige en stoere uitstraling toevoegt aan de delicate textuur en vrouwelijke uitstraling van het horloge. Of het nu een cadeau is voor jezelf of een geliefde, dit kalenderhorloge uit de Carrera-serie wordt een ideale keuze om jouw smaak te interpreteren met zijn voortreffelijke ontwerp en oogverblindende details.

Wanneer de dag van de belijdenis van de liefde nadert, registreert het kalenderhorloge uit de TAG Heuer Carrera-serie de tijd en brengt emoties over. Op de speciale dag van 520 is het horloge vol gehechtheid en genegenheid en helpt het onbevreesd en moedig liefde te tonen: “Ik hou van jou!”