Rolex Replica Horloges Onderhoud Gezond Verstand Weet Je Wat?

Hallo, iedereen. Xiao Bian heeft je weer ontmoet. Over Rolex gesproken, het symbool van identiteit, “arbeid”, is altijd toegankelijk. Mensen die replica horloges kopen zijn tevreden. De high-end is van de hoge klasse. Maar veel mensen die Rolex kopen, weet u hoe u horloges moet onderhouden? Waar moeten we in het dagelijks leven op letten? Vervolgens laat ik jullie, “Lao mensen”, het gezond verstand van replica horloges populariseren.

Replica horloges Common Sense I: Veelvoorkomende problemen van horlogefouten:

  • Automatisch mechanisch horloge I (herenhorloge)

Het onmiddellijke foutbereik van reistijd is de fout van superieure producten elke 24-uur is b20 -+30 seconden; De fout van eersteklas producten elke 24-uur is -30 -+60 seconden; De fout van gekwalificeerde producten is M50 -+90 seconden elke 24 uur. De continue reistijd is niet minder dan 36 uur.

  • Automatisch mechanisch horloge type II (middelgroot horloge)

De onmiddellijke foutwaaier van reistijd is: de fout van superieure producten elke 24-uur is bj25 -+50 seconden; De fout van eersteklas producten elke 24-uur is -40 -+80 seconden; De fout van gekwalificeerde producten is een van de volgende twee seconden: De continue reistijd bedraagt niet minder dan 30 uur.


Xiaobian voelt dat als de fout bijna elke dag hetzelfde is, het kan zeggen dat de kwaliteit van de tafel beter is; U kunt naar de professionele reparatiewerkplaats debuggen gaan, en u moet naar de reguliere plaats debuggen gaan; De uitstekende tafel is niet gebroken maar gerepareerd! Voel jij je ook zo?

Let op gezond verstand 2: Voorzorgsmaatregelen en onderhoud voor oliewassen:


Alle replica horloges hebben regelmatig olie wassen en onderhoud nodig. Ze staan bekend om hun duurzaamheid. Xiao Bian vindt dat het horloge frequent olie wassen en verzorgen moet doen, omdat regelmatig olie wassen essentieel is om te werken in horlogereparatie. Het doel van oliewassen is om de horlogedelen schoon te houden en de machinedelen gesmeerd te houden om de precisie van de horlogemachine te verzekeren, de reisnauwkeurigheid van de horlogemachine te verbeteren en de levensduur van de horlogemachine te verlengen.

Horloges gezond verstand 3: Behandeling van het binnendringen van horlogewater:

  1. Methode één: Tafel Meng Chao binnen, de onderste schaal naar buiten, omgekeerd gedragen om de pols, dan zal het het water na twee uur verwijderen. Als het water ernstig is, is het het beste om onmiddellijk de lokale professionele horlogewinkel te sturen om de olie af te vegen, het vocht van het uurwerk te verwijderen en onderdelen roest te vermijden, een kleine reeks persoonlijke ervaringen.
  2. Methode twee: met korrelige silicagel en het horloge water geven in een gesloten container, 3-4 uur later, haal het horloge eruit, en het water is helemaal weg. Deze methode is niet alleen eenvoudig en zuinig en heeft geen schade of invloed op de nauwkeurigheid en levensduur van het horloge. De silicagel die vele malen water heeft geabsorbeerd, kan meerdere uren worden gedroogd bij 120° C, en de waterabsorptiecapaciteit is hernieuwbaar en kan herhaaldelijk worden gebruikt.

Hier zijn Xiaobings vriendschap tips: (neem niet vaak een horloge, zet de tafel niet in een vochtige plaats, zet ook niet rond magnetische items, wat de nauwkeurigheid van het horloge zal beïnvloeden. Het is het beste om ze allemaal te controleren zodat we kunnen verzekerd zijn om ernstige schade aan de interne bewegende delen te vermijden als gevolg van tijdvertraging. Nat weer maakt het horloge interne oliecondensatie snel, die zal produceren wanneer het lopen stopt, vertraagt of volledig stopt de p henomenon, resulterend in het verharden van de waterdichte ring, waardoor de waterdichte functie wordt verminderd. Speciale aandacht is dat de zee zout bevat, corrosief voor de metalen componenten, dus was bij uitgaan de horlogeschaal met vers water om corrosie te voorkomen.

Replica horloges Gezond Verstand 4: Behandeling van Horlogeas:

Xiao Bian denkt dat in het algemeen de dichtheid van het horloge erg hoog is en er zijn twee hoofdredenen voor het stof dat het horloge binnendringt:

  • Controleer eerst of uw horlogehoes strak zit, of er scheuren zijn als gevolg van veroudering of of deze los zit met de horlogekast (ring). Als het horloge niet goed verzegeld is, zal het niet alleen stof maar ook water binnendringen.
  • De tweede reden is interne slijtage omdat het stof op de wijzerplaat niet van buitenaf komt. Kijk in de as, open de achterklepreiniging niet onmiddellijk naar de lokale professionele naverkoopshop voor reiniging, maar ook getimed om waterdichte test en reistijd nauwkeurigheidstest te doen, om de regelmatige werking ervan te verzekeren.

Tegelijkertijd vindt Xiao Bian dat we ook aandacht moeten besteden aan onze replica horloges en niet dagelijks chemicaliën moeten aanraken. Neem er alstublieft geen bad mee om waterdamp te vermijden om het waterdichte effect te verzekeren. Vergeet ook niet om na het aanpassen van het horloge de kop van het horloge te herstellen en aan te draaien om te voorkomen dat stof weer binnendringt.

Bedankt voor het geduldig lezen; Xiaobian hier, heel erg bedankt, de bovenstaande hoop om je te helpen "Lao", het is de moeite waard om van te leren, je hebt betere suggesties kunnen commentaar geven, we leren van elkaar. Tenslotte zei Xiaobian tegen u, liefdestafel is om het te begrijpen, koesteren!