Wat Maakt Fake Rolex Horloge Zo Nauwkeurig?

[Gids] Zoals het gezegde zegt, is een goed horloge onlosmakelijk verbonden met een uitstekend uurwerk. Beweging is het hart van het horloge. Rolex’s reistijd nauwkeurigheid komt voort uit een perfect idee van het uurwerk. De structuur van het snelheidsregelmechanisme is redelijk. Een paar kleine details hebben ervoor gezorgd dat fake Rolex de certificering van het superobservatorium bereikte. De dagelijkse fout van de seconde van de seconde is nogal lastig. Een goed horloge is even niet accuraat, maar geldig voor een voortzetting; Ik denk dat de redenen waarom Rolex zo nauwkeurig en stabiel is de volgende aspecten zijn: Trimmer schroef, geen klembalanswiel, 4hz frequentiebeweging, Baoji haarveer, straddle type cycloïde brugplaat, en Rolex speciaal gemaakt gladde olie. Deze details bepalen allemaal de actualiteit. Hier zijn enkele essentiële punten om te analyseren.

1) Het uitstekende snelheidsregelmechanisme van fake Rolex

Twee paar aanvaardbare aanpassingsgewichten

Het belangrijkste voor een horloge om nauwkeurig en stabiel te reizen is het snelheidsregelmechanisme, dat een escapement assemblage en oscillator omvat, die de loopsnelheid van het horloge, ook bekend als de “tijdbewaker” toont. Rolex is zich ervan bewust dat alle kleine onderdelen in alle uurwerken onafhankelijk worden onderzocht, ontwikkeld en geproduceerd door de groep. Twee paar gouden gewichten zonder cardo haarveer zijn ontworpen op dit gebied. Deze vier fine-tuning gewichten kunnen de snelheid van het slingerwiel aanpassen om meer nauwkeurigheid te bereiken. De veelgebruikte beweging is in de vorm van een schroefknop.

Blauwe parachroom haarveer

De unieke blauwe siliconen haarveer van fake Rolex is een van de krachtige symbolen van Rolex. Dergelijke haarveer verbetert het diamagnetisme van het horloge aanzienlijk en houdt nauwkeurige reistijd onder verschillende temperaturen.

2) Het idee van fake Rolex over beweging

Overname van grote beschermende brug

Het traditionele idee van de beweging is dat het draaiwiel stevig onder de spalk en dan stevig aan één kant ervan zit. Fake Rolex gebruikt alleen het concept van het oversteken van een grote beschermende brug, wat de stabiliteit van het snelheidsregelmechanisme drastisch verhoogt. Wanneer de buitenwereld het beïnvloedt, behoudt het nog steeds een stabiele reistijd, wat ook een van Rolex’s octrooien is.

Kussensysteem

Rolex heeft altijd het KIF dempingsconcept overgenomen. Pas 2005 had fake Rolex de volledige dempingsassemblage van Paraflex, die onafhankelijk werd ontwikkeld en een patent kreeg. In één oogopslag kunnen we de vreemde kenmerken van dit systeem vinden. Hoeveel redenen werden gebruikt om de robijn stevig in te wikkelen, zoals een veer, en het effect van het absorberen van interne impact is verbeterd met 50%?

3) 4 Hz standaardfrequentie

Kijkers die horloges kunnen repareren weten dat er een trillingsfrequentie is bij het testen van de prestaties van het uurwerk. Hoe stabieler de trillingsfrequentie, hoe stabieler en nauwkeuriger de reistijd. Hoe hoger de andere trillingsfrequenties, hoe nauwkeuriger de reistijd. Hoe hoger de slijtage, hoe korter de beschermings- en onderhoudstijd. Fake Rolex vond het meest geschikte merk van 4hz frequentie door tests, en de stabiele verbinding van deze frequentie vertraagde de nauwkeurige onderhoudscyclus van het horloge tot vijf jaar.

4) Rolex’s Secret Recept Smooth Oil

De heer Baoji zuchtte: “Geef me de perfecte gladde olie in de wereld, en ik kan het perfecte horloge maken.” De gladde olie is een essentieel onderdeel van kleine details. Het is natuurlijk en nauwkeurig wanneer u vertrekt met een goede oliebestendigheid en weinig wrijving. Daarom raad ik je horlogevrienden aan om het terug te sturen naar het Rolex after-sales centrum voor oliewassen tijdens het recupereren. De vreemde gladde olie die fake Rolex heeft aangevraagd voor octrooi maakt het horloge ook nauwkeuriger en slijtvast; In de afgelopen jaren zal Rolex de beschermingsperiode van horloges verbeteren van vijf jaar tot tien jaar. Ik denk dat het ook nauw verwant is met gladde olie (gewoon een gok).


Tips Samenvatting: een horloge met nauwkeurige reistijd en uitgebreide pneumatische dichte ingrediënten is niet precies volgens de mythe Rolex. Het kiezen van een horloge moet op vele manieren worden onderzocht, en natuurlijk is slechts een van hen. Meer gezond verstand horloge kan blijven letten op Xiaobian. Deel je sterke en zwakke punten in de reacties.