Swiss Radar Watch Festival-selectie, Replica Horloges

Het einde van het jaar luidt en de kerst- en nieuwjaarssfeer vult de winterlucht. Terwijl de sneeuwvlokken vallen, worden in de warme sfeer van stralende sterren en flikkerend kaarslicht zorgvuldig voorbereide geschenken met elkaar uitgewisseld, waardoor de mooie momenten van het festival worden verlicht. Rado heeft drie premium uurwerken geselecteerd, die een baanbrekend ontwerp combineren met innovatieve materialen om liefde elke minuut in gezelschap om te zetten en warmte te brengen in de winter.

De pure ‘extractie’ van vloeibaar kristal schittert op het festival.

Laat een horloge uit de Rado Centrix-serie de prachtige opmaat vormen voor het kerst- en nieuwjaarscarnaval in dit romantische seizoen. Wanneer aantrekkelijk verguld en voortreffelijk ‘goudbruin’ samenkomen, weerspiegelt de kleine wijzerplaat van 30,5 mm een eenvoudig, voortreffelijk, sensueel en charmant temperament. Het radiale zonnepatroon op de wijzerplaat is in reliëf aangebracht en geverfd om een glad vlak te presenteren, waardoor het een meeslepend esthetisch gevoel krijgt onder de warme zon. Het is ook ingelegd met kostbare diamanten en een prachtige “Jubilé”-gravure, wat het nog mooier maakt. De middelste schakel van de band is gemaakt van slijtvast en huidvriendelijk hightech keramisch materiaal, zodat deze bij het dragen in de winter direct de huidtemperatuur aanpast zonder koud aan te voelen. Het dragen van de “Golden Brown” om je pols verfraait gepassioneerde momenten, zoals een slokje zachte glühwein, verwarmt je hart en haalt warme en onvergetelijke nieuwjaarsherinneringen tevoorschijn.

“Vuur” warme lof en geniet van de “vlam”

Op een bittere winterdag, omringd door koude wind, heb je een ‘laaiend vuurwerk’ nodig. Rado Zwitserse radarhorloges De “Fire Cook”-serie van Captain Cook wakkert uw scherpe vitaliteit aan. “Blazing Cook” wordt gepresenteerd in een uitstekende, trendy en ontspannen stijl. Het geeft zijn unieke persoonlijkheid vrij en zorgt ervoor dat mensen de deur uit willen lopen, de sneeuw in willen stappen en een gratis en gemakkelijk nieuwjaarsavontuur willen beginnen. De behuizing is gemaakt van Rado’s voortreffelijke plasma high-tech keramische technologie, die een mysterieuze en diepe rookgrijze, matte textuur vertoont. De warme en heldere roségouden uurmarkeringen complementeren de rokerige toon van de wijzerplaat en de sportieve draaibare lunette en laten een contrasterende modetextuur zien. Naast zijn stijlvolle en opvallende uiterlijk is “Blazing Cook” uitgerust met het nieuwe Rado R808 holle automatische uurwerk. Door de spiegel van saffierglas kunt u genieten van de schoonheid van het open uurwerk in werking, waarbij elke centimeter van de vindingrijkheid van mechanisch vakmanschap wordt getoond. Het ritme van de beweging registreert de goede tijden die u met familie en vrienden doorbrengt en wordt via de pols doorgegeven. Replica horloges.

Kleurrijke hoffelijkheid “Fang” toont het werkelijke karakter.

Het Rado True Square Thinline ultradunne horloge “Cream White” doorbreekt de saaie winter met felle kleuren en is geïnspireerd op het dopaminekleurenschema om de vitaliteit van Kerstmis te verlichten. Het nobele en charmante “crèmewit” doorbreekt de conventionele feestelijke kledingroutine en toont de luxueuze en elegante stijl van oud geld. Het is als een Britse heer die bij het haardvuur leunt om thee te drinken en te lezen in de besneeuwde winter, omringd door de geur van dennenhout, en te genieten van de rust van deze winterdag met het geluid van brandhout. Als eerste ultradunne vierkante high-tech keramische horloge uit één stuk van het merk, is ‘Cream White’ gemaakt van lichtgewicht en slijtvast high-tech keramisch materiaal. Het unieke vierkante en afgeronde hoekontwerp presenteert een rationele en romantische textuur, terwijl de minimalistische stijl het gemakkelijk maakt om met verschillende verkleedscènes om te gaan. De ultradunne kast van slechts 5 mm is voorzien van een PVD-gecoate titanium drievoudige sluiting, die gemakkelijk te dragen is, elk moment van samenzijn met familie en vrienden registreert en de vreugde en warmte van elk moment verlicht.

Laat het Rado Swiss Radar-horloge tijdens deze kerst- en nieuwjaarsgeschenken eindeloze warmte in u injecteren met zijn unieke en ingenieuze uurwerken, en geniet samen van een prachtige en vreugdevolle tijd.