Skeletonhorloge Uit De Zwitserse Mido Helmsman-serie, Imitatie Horloges

Swiss Mido Watch heeft een nieuw skelethorloge uit de stuurmanserie gelanceerd, dat het voortreffelijk werkende, volledig automatische mechanische uurwerk weergeeft door de delicate uitgeholde hoofdplaat, waardoor de mechanische esthetiek van de tandwieloverbrenging volledig wordt weergegeven en het onvergetelijk wordt. De donkerblauwe wijzerplaat glinstert met metaalglans en vormt een aanvulling op de gemerceriseerde roestvrijstalen kast. Het nieuwe horloge combineert technische bekwaamheid met een sportieve stijl. Het wijzerplaatontwerp combineert vindingrijkheid en valt op door zijn unieke en oogverblindende uiterlijk.

Het nieuwe skeletonhorloge uit de Helmsman-serie is ondergedompeld in donkerblauw met voortreffelijke kunstzinnigheid, waardoor een nauwkeurig bediend transmissiesysteem wordt onthuld, dat op krachtige wijze zijn krachtige functies en buitengewone temperament demonstreert. De ontwerpelementen van dit nieuwe horloge zijn een vervolg op de vier best verkochte modellen die voor het eerst het uiterlijk van een holle wijzerplaat vertoonden sinds de geboorte van de Helmsman-serie in 1934, wat een buitengewoon visueel effect opleverde: de verticale Genève-strook strekt zich uit van de wijzerplaat tot aan de hoofdplaat. Te midden van de aanzwellende rimpelingen is de beweging dreigend en fascinerend. Imitatie horloges.

Buitengewoon esthetisch ontwerp

Gedurfd en assertief, maar met behoud van een charmante en mysterieuze sfeer. Het nieuwe skelethorloge uit de Helmsman-serie combineert vindingrijkheid in zijn esthetische uitstraling. Verticale Côtes de Genève-rimpelingen strekken zich uit over de wijzerplaat tot aan de antracietgrijze hoofdplaat van het uurwerk, waardoor een buitengewone visuele schoonheid ontstaat. De met Super-LumiNova witte lichtgevende coating behandelde uurmarkeringen schijnen tegen de blauwe wijzerplaat en vormen een aanvulling op de antracietgrijze minutenschaal.

Het nieuwe horloge is gemaakt van roestvrij staal, heeft een spiraalvormige achterkant en kroon, en is gecombineerd met een gemerceriseerde roestvrijstalen band en vouwsluiting. Het is dynamisch en doorbreekt grenzen.

Sterk momentum en verticale lijnen

Of u nu van voren of van achteren kijkt, u kunt de unieke esthetische charme van het nieuwe skeletonhorloge uit de Helmsman-serie ontdekken. Je kunt de fijn gesneden beweging observeren door de transparante achterkant van saffierglas. Het automatische oscillerende gewicht is gegraveerd met het MIDO-logo en versierd met Genève-rimpelingen, die het ontwerp van de wijzerplaat weerspiegelen. Het nieuwe uurwerk is voorzien van een Caliber 80 volautomatisch mechanisch uurwerk.

Het nieuwe skelethorloge uit de Helmsman-serie inspireert adrenaline met solide precisie en maakt gebruik van mechanische esthetiek om de energie in de pols te laten barsten.