Tudor Black Bay Chrono S&g, Replica Horloges Kopen

Het BLACK BAY CHRONO S&G horloge is uitgerust met een Tudor zelfopwindend uurwerk, een kolomwiel en een verticaal chronograafkoppelingswiel; stijlvol en stijlvol en benadrukt de pure traditie van sporthorloges.

Sinds de lancering van het eerste chronograafhorloge, Oysterdate, in 1970, heeft Tudor zich toegewijd aan het ontwikkelen en produceren van een reeks waarschuwingen die nauw verband houden met motorsport. Evenzo heeft Tudor de kwaliteit van zijn professionele duikhorloges continu verbeterd, wat al sinds 1954 zo is.

Van land tot zee

Eén horloge, twee geesten

Het Black Bay Chronograph Gold Steel-horloge zet de klassieke esthetische kenmerken van de Black Bay-serie getrouw voort, met behoud van de beroemde “sneeuwvlok” -wijzers die sinds 1969 het kenmerk zijn van Tudor-duikhorloges, in scherp contrast met de rondgewelfde wijzerplaat, wat zorgt voor duidelijkheid en gebruiksgemak. Lezen. De wijzerplaat is verkrijgbaar in twee opties: matzwart of sunray-effect zandchampagne, en de twee concave subtellers gebruiken respectievelijk contrasterend champagne of matzwart voor een beter leeseffect. De subtellers zijn gedecoreerd met cirkelvormige patronen, waarvan er één een 45-minutenteller is, en het kalendervenster is ingesteld op 6 uur, waarmee de esthetische kenmerken van de originele Tudor-chronograaf worden voortgezet. De goudstalen kast met een diameter van 41 mm behoudt de kenmerken van de Black Bay serie. Een ander detail: het ontwerp van de gouden knop is ook geïnspireerd op het Tudor-chronograafhorloge van de eerste generatie, dat de consistente geest van uitmuntendheid van het merk aantoont. De gouden vaste buitenring en de zwart geanodiseerde aluminium tachymeterring zijn behoorlijk sportief en geven dit uurwerk een volmondig uiterlijk. Replica horloges kopen.

Tudor chronograaf uurwerk MT5813

Het Black Bay Chronograph Gold Steel horloge is uitgerust met het Tudor chronograaf uurwerk MT5813, dat de functies heeft van uur, minuut, secondeweergave, timing en kalender. De uit één stuk uitgeholde automatische rotor van wolfraammetaal is mat, met gezandstraalde details, en de spalk en de hoofdspalk zijn verweven met gepolijste en gezandstraalde afwerkingen, verfraaid met laserdecoratie.

Volgens de certificeringsvoorschriften van het Zwitserse officiële observatorium kan de gemiddelde dagelijkse fout ten opzichte van de absolute tijd, wanneer het uurwerk loopt, tussen -4 en +6 seconden liggen, terwijl het Tudor-horloge altijd vereist dat de bewegingsfout binnen -2 seconden moet zijn na montage tot +4 seconden. Het uurwerk is zorgvuldig vervaardigd met traditionele uurwerktechnologie, uitgerust met een kolomwiel en een verticaal chronograafkoppelingswiel, waardoor buitengewone prestaties worden geleverd. Dit uurwerk voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen van Tudor en is solide, betrouwbaar en uitstekend.

Het MT5813-uurwerk is voortgekomen uit het Breitling 01-chronograafuurwerk. Op basis van het originele signaal heeft Tudor op ingenieuze wijze zeer nauwkeurige afstelonderdelen ontwikkeld en zorgvuldig gepolijst met een uniek polijstproces. Dit is de wijsheid van de langdurige samenwerking tussen Tudor en Breitling. Tijdens de kristallisatie wijdden de twee partijen zich aan het ontwerp en de fabricage van een specifiek mechanisch uurwerk, werkten samen en leerden van elkaars voortreffelijke vakmanschap, wat het niet-aflatende streven naar de kwaliteit van de actie weerspiegelde.

Band met jacquardstructuur, geelgouden stalen band of leren band.

Een belangrijk kenmerk van Tudor-horloges is dat het gebruik van getextureerde banden teruggaat tot 2010, en Tudor-horloges zijn ook een van de eerste horlogemerken geworden die getextureerde banden gebruiken. Julien Faure maakt deze band in de regio St-Etienne in Frankrijk. Het werd geweven met traditionele technieken op een jacquardweefgetouw in de 19e eeuw. Het is van hoge kwaliteit en draagbaar. Comfortabel. In 2020 luidden Tudor en dit 150 jaar oude bedrijf de tiende verjaardag van hun samenwerking in. Tudor lanceerde het eerste horloge van het merk uitgerust met de getextureerde band van de fabriek op de Baselworld Watch and Jewellery Fair in 2010-Heritage Chrono, en de twee partijen zijn sindsdien een nauwe samenwerking aangegaan.

De Black Bay chronograaf in geel Rolesor is uitgerust met een zwarte getextureerde band die is gemaakt door vakmensen van Julien Faure. Tegelijkertijd is het ook verkrijgbaar met een gouden stalen bandstijl, geïnspireerd op de vouwbandjes met klinknagels die werden gemaakt door Tudor-horloges in de jaren 50 en 60. De band combineert de bovenstaande twee esthetische kenmerken perfect en integreert moderne productietechnologie in massieve schakels en met laser afgewerkte klinknagelkoppen. Daarnaast kan het nieuwe horloge ook worden uitgerust met een donkerbruine antieke leren band: versierd met lichtbruine stiksels en voorzien van een stalen gesp, die de geest van de autosport in de jaren 70 benadrukt.

Vijftig jaar Tudor-chronograaf

In 1970 lanceerde Tudor de Oysterdate, het eerste chronograafhorloge. Dit horloge is duurzaam, robuust en uniek ontworpen. Het opvallende kleurenschema, de vijfhoekige uurmarkeringen zoals de thuisplaat van een honkbalveld, de 45-minutenteller en het kalendervenster op 6 uur maken dit horloge uniek. Het legde de basis voor de glorieuze ontwikkeling van Tudor-chronograafhorloges gedurende meer dan 50 jaar.

De essentie van het Biwan-type

De Biwan-serie combineert de traditionele esthetiek van het merk met hedendaags uurwerkvakmanschap. Deze serie horloges is niet zomaar een replica van klassieke looks, maar belichaamt de essentie van Tudor’s duikhorlogeproductie gedurende bijna 70 jaar, en neemt nog steeds een plaats in de horloge-industrie in. Het levert uitstekende prestaties boven de industriestandaard op het gebied van vakmanschap, precisie en betrouwbaarheid, duurzaamheid en detailafwerking.

Garantievoorwaarden Tudor Watch

Deze garantie vereist geen registratie van het horloge, vereist geen periodieke inspecties en is overdraagbaar.

Tudor-horloge

Tudor is een bekroond Zwitsers high-end horlogemerk. De geproduceerde horloges zijn voortreffelijk van stijl, nauwkeurig en betrouwbaar en van uitstekende kwaliteit, wat een perfecte keuze is voor een goede prijs. In 1946 richtte hij het horlogebedrijf MontresTUDOR SA Tudor op. De horloges worden geproduceerd volgens het kwaliteitsconcept dat door Rolex wordt gerespecteerd, maar de prijs is acceptabeler voor het publiek. Sinds hun oprichting worden Tudor-horloges gedragen door dappere mensen die niet bang zijn voor uitdagingen op het land, onder de zee en op het ijs. Tegenwoordig omvatten Tudor-horloges klassieke series zoals Black Bay, Pelagos, 1926 en Royal. Sinds 2015 hebben Tudor-horloges originele mechanische uurwerken van hoge kwaliteit met verschillende functies op de markt gebracht.

Model 79363N

Geval

Diameter 41 mm, gepolijst en gesatineerd

316L stalen kast

Buitenste ring

Vaste bezel in geelgoud met tachymeter-inzet in matzwart geanodiseerd aluminium en vergulde schalen

Opwindbare kroon

Geelgouden geschroefde opwindkroon met TUDOR roos-logo in reliëf.

Bellen

Koepelvormige zwarte wijzerplaat met champagnetellers of bolle champagnewijzerplaat met zwarte tellers

Datumvenster op 6 uur

Spiegel

Gewelfde saffieren spiegel

Waterdichte prestaties

Waterbestendig tot 200 meter (660 voet)

Band

Rivet 316 staal en gouden band, gepolijst en gesatineerd geborsteld;

of donkerbruine lederen band met afneembaar kussen, roestvrijstalen sluiting en veiligheidssluiting;

of zwarte gestructureerde band met gesp

Beweging

Tudor uurwerk MT5813 met chronograaffunctie

Zelfopwindend mechanisch chronograaf uurwerk met bidirectioneel oscillerend gewichtssysteem

Nauwkeurig

Zwitserse officiële observatorium certificering (COSC) observatorium precisie uurwerk

Functie

De centrale uren- en minutenwijzers

de centrale chronograaf secondewijzer

45 minuten teller op 3 uur

Kleine seconde op 9 uur

De snel aanpasbare instant-jump-kalender bevindt zich op 6 uur,

Geen aanpassing kalender tijdslimiet

Stop-secondenfunctie voor nauwkeurige tijdsinstelling.

Dikte

7,23 mm

Aantal edelstenen

41 stuks

Gangreserve

ongeveer 70 uur